Könnyű betonjavítás: Barkácsolás javítás Quikrete segítségével

Avatar Gadam | 2021.02.14. 131 Views 0 Likes 0 Ratings

131 Views 0 Ratings Rate it

A repedezett beton elvonja a figyelmét otthonáról megfékezni a fellebbezést. Így könnyedén javíthatja a csúnya betonfelületeket a megfizethető Quikrete termékekkel.


A beton javításához szükséges anyagok

  • Quikrete vinil beton tapasz
  • Quikrete beton tapasztó vegyület
  • Quikrete polimer módosított szerkezeti javítás
  • Quikrete Advanced Polymer Concrete Crack Sealant
  • vakolókanál

1. Határozza meg a károkat

A beton javításához szükséges termék a sérülés típusától és mélységétől függ. Például javíthat olyan sekély chipeket és osztókat, amelyek nem befolyásolják a szerkezeti szilárdságot Quikrete vinil beton tapasz vagy Quikrete beton tapasztó vegyület.

2. Tisztítsa meg a betont

Kis munkák esetén tisztítsa meg a sérült területet. Ezután távolítsa el a laza anyagot, mielőtt összekeverné a tapaszt és a simítót.

3. Tekintsük a Mozgalmat

A betonrepedések kijavításához tudnia kell, hogy a repedés mozog-e vagy nem. A mozgó repedés mélyre és szélesre nő, vagy az egyik oldala alacsonyabb, mint a másik. A nem mozgó repedés vékony és sekély. Véletlenszerűen jelenik meg, és nem veszélyezteti a szerkezetet.

4. A nem mozgó betonrepedések kijavítása

Fél hüvelykes vagy annál nagyobb, nem mozgó repedések esetén használja Quikrete polimer módosított szerkezeti javítás. Ez a keverék gyorsan kötődik, ellenáll a zsugorodásnak, és a meglévő felület körvonalához illeszthető.

5. A beton mozgó repedéseinek kijavítása

A mozgó betonrepedések kijavításához valami olyat szeretne, amely rugalmasan mozoghat Quikrete Advanced Polymer Concrete Crack Sealant.

Ezt az anyagot egy csőből viszik fel, hasonlóan a tömítéshez, de úgy van kialakítva, hogy beleolvadjon a betonfelületekbe, és egy órán belül érintésre szárad.

Nézze meg a videót további információkért!

További irodalom


Source link


131 Views 0 Ratings Rate it