Mélyedényben olvadt csokoládé kávés szőkék.

Avatar admin | 2021.04.23. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Csak azért, mert péntek van … Mélyedényben olvadt csokoládé kávés szőkék. Nem kell szakképzett péknek lenni ahhoz, hogy ezeket a finom KÖNNYES szőkéket kettesben elkészítse! Ezeknek az aranyos mélytálas szőkéknek csak egy serpenyőre van szükségük, éléskamra alapanyagokat használnak, és szinte semmilyen erőfeszítést nem tesznek. Tippek vannak pirított vajra, finom kávé és vanília jegyek, meleg zsebek olvasztott csokoládéra, és minden falat őrülten kócos. Élvezze ezeket a személyes méretű szőkeségeket két melegre, közvetlenül a sütőből egy gombóc fagyival. Tökéletes délutáni snack vagy késő esti desszert.

Mélyedényben olvadt csokoládé kávésszőkék felső fotója kanállal tálba és tetejére fagylalt

A hét nagyon édes megjegyzéssel zárul, és nem tudnék ennek jobban örülni! A mai napra terveztem egy másik receptet, de egy napos hó és sötétség után tényleg csak valami édeset és meleget akartam. Szóval, ezeket sütöttem szerdán, és bár némi tökéletességet igényeltek, végül a nap végén eljutottam hozzájuk. Elég közel vannak a tökéleteshez!

Annyi mindent el kell mondanom ezekről a mini mély ételű szőkékről. De alapvetően egészen biztos vagyok benne, hogy PÉNTES ÉJJELÜNKRE KELL most. Erre van szüksége a hétvégénknek! Vagy legalábbis ez a helyzet errefelé.

Drámai, de igaz.

előkészítő fotó barna vaj

A történet

Mint említettem, a sötétség napja volt a mozgatórugó ezeknek a mély ételű szőkéknek. Azt terveztem, hogy elkészítem ezeket. Nem vagyok benne biztos, hogy emlékeztek-e önökre, de a múlt év ilyenkor megosztottam ezt óriás serpenyő blondie. Ez minden, amit valaha is szeretne egy serpenyős desszertből, és az egyik kedvenc receptem.

De itt a helyzet, ez valóban ÓRIÁSI. Nagy, tizenkét hüvelykes serpenyőt készít, amely tele van olvadásszerű melegséggel. Természetesen nem lehet panasz, de egy átlagos napra, amikor csak azt akarja, hogy valami meleg belemerüljön a kanálba, ez egy kicsit a nagy oldalon áll. Különösen, ha csak egy vagy két embert szolgálunk ki.

Ez a „probléma” arra késztetett, hogy a személyre szabott desszertekre gondoljak, és arra, hogy hogyan bögre sütemények, A HBH-n nincs. Tehát úgy döntöttem, hogy megpróbálok készíteni egy sült verziót kettőnek, de egy kicsit felcserélem az ízeket! Biztos voltam benne, hogy CSODÁLATOS lesz.

De rohadt srácok, ezek komoly munkát igényeltek, hogy rendben legyenek. Végül nagyon örülök, hogy elhagytam a tesztelési folyamatot, mert igen, ezek csodálatosak!

Mélyedényben olvadt csokoládé kávésszőkék felső fotója

Hogy ezeket a mély ételeket tartalmazó szőkéket készítsem …

A folyamat elég könnyű. Kezdje azzal, hogy a sós vajat megbarnítja a tűzhelyen. A vaj barnulása gazdag diós ízt ad ezeknek a rudaknak, és csak egy érintéssel teszi őket kellemesebbé. Távolítsa el a serpenyőt a tűzhelyről, és keverje össze a cukrokat, a vaníliát és egy kis kötőjelű eszpresszóport, amelyek véleményem szerint nagyon fokozzák az ízt, és segítenek abban, hogy a meleg csokoládé valóban kiemelkedjen. Nem kötelező, de nagyon ajánlom!

Ekkor hagyja kihűlni a keveréket. Így a hő nem főzi meg a tojást, ha készen áll a hozzáadásra.

Most, a tojás. A tojás kulcsfontosságú egy olyan szőke nő létrehozásához, amely felülete ráncos és közepén tészta. Miután hozzáadta a tojást, egyszerűen keverje hozzá a lisztet és a sütőport. Akkor van egy trükköm. Problémáim voltak az aljára süllyedő csokoládé darabokkal. Ennek megoldása érdekében lisztet szórtam a tészta tetejére, majd hozzáadtam a csokoládét a további evőkanál liszttel együtt. Ez megakadályozza a csokoládé süllyedését.

Mélyedényben olvadt csokoládé kávés szőkék fölött készült fotó olvasztott csokoládéval

És most süt.

Szeretem ezeket pontosan húsz percig sütni. Megtaláltam, hogy ez a tökéletes idő a textúrára, amelyre mentem, de az idő függ a serpenyő méretétől.

Itt fogom megjegyezni, hogy ezek a szőkék különlegesen piszkosak a középpontban. Enyhén alul kell főzniük, és soha nem kell túlsütni. Ez a recept a rágós élekről és a szarvas közepéről szól.

felső, zár-megjelöl fénykép mélytányér olvadt csokoládé kávé szőkék

Hogyan tálalja ezeket a mély ételű szőkéket?

Meleg, rögtön a sütőből egy gombóc fagyival és egy kanállal. Valójában csak így lehet csinálni.

Ja, és tengeri só is. Finom!

fölött fotó mélytányér olvadt csokoládé kávé szőke félig elfogyasztva

Néhány más gyors ötletet keres? Próbáld ki ezeket …

5 perces olvadt csokoládé bögre torta

5 perces csokoládé darab banán kenyér bögre torta

5 perces csokoládé fahéjas cukros pirítós

Végül, ha ezeket a Deep Dish Molten Chocolate Coffee Blondies-eket készíti, mindenképpen hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!Mélyedényben olvadt csokoládé kávés szőkék |  halfbakedharvest.com