Melyik költségvetési telefon rendelkezik a legjobb kamerával? – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.11. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Pixel 4a kék és fekete
Google Store

Ha nagyszerű fényképezőgéppel rendelkező telefont keres, akkor hamar rájön, hogy a mai lehetőségek többsége négy számjegyű. Ez túl drága. De meglepő módon a legjobb költségvetésű telefon általában a elég hasonló tapasztalat.

Az alacsony költség nem feltétlenül jelenti az alacsony minőséget, és ha 500 dollárnál kevesebbet költenek egy telefonra, akkor is lenyűgöző fotókat hozhatnak létre, amelyek a legjobbakkal vetekednek, amennyiben a megfelelőt választja. Tehát az alábbiakban a legjobb költségvetésű telefonokat ajánlottuk nagyszerű kamerákkal. Nyilvánvaló, hogy mindenkinek más a költségvetése vagy a márkapreferenciája, ezért íme néhány lehetőség.

Miért olyan nehéz jó fényképezőgépet találni egy olcsó telefonban?

Számos oka van annak, amiért szinte lehetetlen egy tisztességes fényképezőgépet találni egy olcsó telefonban. A fogyasztók manapság minden eddiginél jobban elvárják, vagy akár követelik is, ami megnehezíti bármely márka számára, hogy nagyszerű, mindenre kiterjedő kamerás telefont szállítson a költségvetés számára. A márkáknak egyes részeken kell kiválasztaniuk a csatát, és mint tudjuk, ezek a részek drágák és összeadódnak. Tehát kompromisszumot kötnek olyan dolgokban, mint a kamera.

Gyakran a gyártók a lehető legnagyobb és legjobb képernyőt teszik be egy olcsó telefonba, hogy elcsábítsák a vásárlókat. Vagy hátul három kamerát csomagolnak, így meggyőzőnek tűnik, de aztán hazaérsz, és rájössz, hogy szörnyű. Még rosszabb, hogy egyes telefonok 300 dollárért próbálnak zászlóshajónak tűnni, a konyhai mosogatón kívül mindenbe belepakolnak, és a készülék egyetlen aspektusa sem túl jó. Ehelyett csak „minden benne van”.

Őszintén szólva, ott van A Google Pixel vonala kiváló. A Google egy kiváló kamerára, a sima szoftverre és a jó képernyőre összpontosított, majd kivágta az összes trükköt vagy extrát, amelyet a legtöbb ember ritkán használ. Minden lényeget szögez. Az Apple valami hasonlót tett az iPhone SE-vel. Ennek eredményeként mindketten vezetik a listánkat.

A legjobb az egészben: Google Pixel 4a

Pixel 4a telefon
Google

A Google Pixel 4a hihetetlen érték és a legjobb okostelefonos fényképezőgépet kínálja minden költségvetési beállításban, időszakban. A legfontosabb itt az, hogy a Google ugyanazt a kiváló fényképezőgép-érzékelőt helyezte el, mint a zászlóshajó telefonját, a költségvetésbe épített Pixel 4a készülékbe, amelyet kiváló számítógépes fotószoftver hajt, amely a piac egyik legjobbja, így a Google kiváló éjszakai és portré módokat kap például. Saját Michael Crider kiadó választási díjat adott neki, és azt mondja, hogyA Google eddigi legjobb telefonja, bármi áron. ”

Frissítésként kap egy 5,8 hüvelykes lyukasztásos kijelzőt, 128 GB tárhelyet minden fényképéhez és videójához, 6 GB RAM-ot, Android-készletet, nagy akkumulátor-üzemidőt és az okostelefon egyik legjobb kameráját. És bár nincs több hátsó kamerája, például mondjuk a Galaxy A51 vagy az eredeti Pixel 4, mégis ugyanaz a nagy főkamera, mint a Google drágább telefonja. Ennek eredményeként a nagyszerű fotók készítése folyamatosan szórakoztató, egyszerű és problémamentes.

A Pixel 4a komolyan emeli a mércét, hogy milyen jó lehet a költségvetésű telefon kamerája.

Pixel 4a 5G modell
Justin Duino

Alternatív megoldásként meg akartuk említeni a Google valamivel drágább Pixel 4a 5G-jét. A furcsa nevet leszámítva ugyanolyan csodálatos telefon, mint a Pixel 4a, csak nagyobb, valamivel jobb, 5G-csatlakozást ad hozzá, és hátul kettős kamerákat csomagol. Igen, kap egy nagyobb 6,2 hüvelykes képernyőt és egy másodlagos ultraszéles fényképezőgépet, amely élvezhető, de ez egy kis pluszba kerül. Mikor átnéztük, úgy döntöttünk, hogy ez a legjobb kamerás telefon azok számára, akiknek valamivel magasabb a költségvetése, és akik többet akarnak a telefonjuktól.

Még jobb kamerák

Legjobb költségvetésű iPhone kamera: iPhone SE (2020)

iPhone SE 2020
alma

Ez a lista nem lenne teljes az iPhone SE nélkül, főleg azért, mert ez a legjobb olcsó iPhone kamera. Fizethet egy nagy összeget az iPhone 12 Pro Max-ért, vagy megtakaríthatja ennek nagy részét, és megszerezheti az Apple 2020-as költségvetési telefonját.

Az iPhone SE egy hatalmas, új, ismerős telefon. Úgy tűnik, hogy az iPhone 8, mégis a kis 4,7 hüvelykes képernyő alatt olyan frissítések találhatók, mint az Apple A13 bionikus processzora, 3 GB RAM, 64 GB tárhely, TouchID és ugyanaz a hátsó kamera, mint az iPhone 11. , de az eredmény egy olyan telefon, amely elképesztő fotókat készít anélkül, hogy betörne a bankba. Ha nem szeretne Android vagy Galaxy telefont, akkor az iPhone SE (2020) a legjobb kamerás telefon, amely megfizethető.

A legjobb az iOS-hez

Második helyezett: Samsung Galaxy A51

Galaxy A51 és kamerái
Samsung

Zárásként szerettünk volna második helyezést kínálni a Samsung rajongói, illetve azok számára, akik befektettek a márkába és a Galaxy ökoszisztémába. A Samsung Galaxy A51 egyike azoknak a telefonoknak, amelyek papíron csodálatosan néznek ki. Hatalmas, gyönyörű 6,5 hüvelykes képernyő, 128 GB tárhely, nagy 4000 mAh-s akkumulátor és négy kamera van hátul.

Igen. ez olyan, mint amit fent említettünk, ahol a gyártó rengeteg kamerába és egy hatalmas képernyőbe csomagolt, hogy elcsábítson benneteket. Aztán megint ez a Samsung, aki nagyon nagyszerű telefonokat gyárt. Mindentől eltekintve a Galaxy A51 jó választás a vásárlók számára. 4K videofelvételeket készíthet, és a telefon meglepően sokoldalú a napról napra történő fényképezés szempontjából. A hátlapján található jó szabványos, ultraszéles és makro objektívek jóvoltából könnyedén készíthet jó fotókat.

Második helyezett


Amikor nagyszerű költségvetésű kamerás telefont szeretne szerezni, a lehetőségek némileg korlátozottak. A nap végén azonban mindenkinek más a kívánsága, igénye, preferenciája és költségvetése.

Kezével lefelé a Google Pixel 4a a legjobb telefon és fényképezőgép az árért, de a listán szereplő bármi örömet okoz.
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok