Haver, a Dell legjobb asztali számítógépei 11. generációs Intel Core processzorokat szereznek be – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.16. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

A Dell XPS asztali számítógép.
A Dell XPS asztali gép. Dell

Március 18-ától az új Dell XPS Desktop és az Alienware Aurora R12 az Intel legújabb 11. generációs Core processzorait, valamint egyéb hardveres fejlesztéseket tartalmaz, amelyek ösztönzik kreatív projektjeit és játékait. Az első csúcskategóriás asztali gépek közé tartoznak az Intel legújabb processzoraival.

A korai referenciaértékek azt mutatják, hogy az Intel 11. generációs „Rocket Lake” processzorai lényegesen gyorsabbak, mint a vállalat 10. generációs processzorai, kb. 7% -kal gyorsabban mint az AMD legújabb Ryzen chipjei egyszálas tesztekben. Az egymagos teljesítmény fontosabb a játékosok számára, mint a többmagos teljesítmény, ezért természetesen az Intel azt állítja, hogy új processzorai ideálisak játékosok és kreatívok mint a korábbi zsetonok.

A 11. generációs Core processzor mellett az új Dell XPS Desktop GeForce RTX 30 sorozatú GPU-kat, egy KillerAX1650i Wi-Fi 6 lapkakészletet, amely közel háromszor gyorsabb vezeték nélküli kommunikációt biztosít, és 19 literes tokot, amely kisebb, mint az előző modell 23,7 literes háza. A Dell XPS asztali számítógépek továbbra is szerszám nélküli belépést, bővíthető tárhelyet és RAM-ot, valamint több USB-portot tartalmaznak. A számítógép akár 225 wattos grafikus kártyákat és 500 wattos tápegységeket is támogat.

Az Alienware Aurora R12.
Az Alienware Aurora R12. Dell

Bár a Dell nem sok információt osztott meg új Alienware Aurora R12 asztali számítógépével kapcsolatban, a 11. generációs Intel Core processzorokra való áttérésnek jelentős teljesítményjavulást kell nyújtania az igényes játékok és VR alkalmazások számára. Lehetséges, hogy a frissített Alienware asztal a Dell XPS Desktop továbbfejlesztett hardvereinek egy részét is tartalmazza, például a Wi-Fi 6 kártyát.

A Dell XPS Desktop és az Alienware Aurora R12 egyaránt március 18-tól elérhető A Dell webhelye. Mint mindig, a Dell hardverkonfigurációval értékesíti a Dell XPS Desktop fehér alkotói változatát, hogy maximalizálja a teljesítményt a videoszerkesztés, a képszerkesztés és más kreatív munka során. A Dell is értékesít Inspiron all-in-one számítógépek 11. generációs Core processzorokkal.
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok