Mennyibe kerülnek az Instagram-hirdetések 2021-ben? (+ Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a költségvetésből)

Avatar admin | 2021.02.09. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Míg a Facebook és az Instagram hirdetése ugyanazon Ads Manager használatával működik, hirdetési költségeik eltérőek. Mivel a Facebook hosszabb ideig tartózkodik, több adata van és több hirdetési elhelyezése van a fiatalabb elfogadott testvérplatformhoz képest, azt tapasztaljuk, hogy gyakran az Instagram valamivel drágább, mint a Facebook. Bár ez a helyzet, ne hagyja, hogy elrettentse Önt attól, hogy felfedezze ezt a jövedelmező és hatékony vizuális megfelelőt a Facebook ökoszisztémájában. Kevesebb hirdetéselhelyezéssel, a megnövekedett versengéssel a megjelenítési arányért kissé többet fizethet az Instagram használatáért, de azt is kellemesen láthatja, hogy sokkal költséghatékonyabb, mint a Facebookon elért eredmények.

Mennyibe kerülnek az Instagram-hirdetések fejléc

Kép keresztül Pexels

A fizetett reklámozás az Instagram hatékony marketingeszköze, amely kiegészíti a márkák által a Hírcsatornák, a Történetek és a Felfedezés lapokon elvégzett tevékenységeket. Bár az Orsóknak és az IGTV-nek még nincsenek hirdetéselhelyezései, nagyon jól láthatjuk őket elhelyezésként hozzáadni, mivel a platform folyamatosan skálázódik, és szükség van további megjelenítésekre. A Facebook-hirdetésekhez hasonlóan az Instagram-hirdetések is speciális célzást és rugalmasságot kínálnak, hogy minden vállalkozás számára elérhetőek legyenek. Ha ez a vizuális platform népszerű csatorna a célközönség számára, érdemes hirdetni az Instagramon. A költségek megértése érdekében fedezni fogjuk:

  • Hogyan működnek az Instagram-hirdetések
  • Miért éri meg az Instagram-reklám az árát
  • Az Instagram hirdetések árképzését befolyásoló tényezők
  • Az Instagram hirdetések átlagos aránya
  • Az Instagram-hirdetések költségkeretének maximális kihasználásának módjai

Olvassa el, hogy megismerje az Instagram idei működését, előnyeit és költségeit.

Hogyan működnek az Instagram-hirdetések?

Attól függően, hogy kampány célja, az Instagramon megjelenő hirdetéseknek akár 18 cselekvésre ösztönző gombja lehet, linkelhetnek az Ön webhelyére, és lehetőséget adhatnak a felhasználóknak alkalmazások letöltésére vagy online áruházak vásárlására.

Nem is kell Instagram-fiók hogy hirdessen az Instagram-on. Mivel a Facebook az anyavállalata, minden amire szüksége van egy Facebook üzleti oldalra. Azonban a legjobb, ha van Instagram-fiókja, így megismerkedhet olyan tartalommal, amely a legjobban visszahat a célközönségre, és kiegészíti és felerősíti az organikus Instagram-marketing erőfeszítéseit.

Az Instagram hirdetések beállításához, használja a Facebook-ot Ads Manager kampányok, hirdetéskészletek beállításához, ahol megadhatja a költségkeretet, a célközönséget, a hirdetéselhelyezéseket és az optimalizálási lehetőségeket. A Facebook-hirdetésekhez hasonlóan hirdetései a kiválasztott időkeretben, a költségvetési paraméterekben, a közönségválasztásban és az optimalizálási célokban jelennek meg.

Miért éri meg az Instagram-reklám az árát?

Reklám a közösségi médiában sok előnnyel jár, és van néhány különös előnye, ha az Instagramon fizetnek a hirdetésmegjelenítésekért, ahelyett, hogy egyszerűen kampányokat és promóciókat futtatnának közvetlenül a vállalkozás fiókjából.

Speciális célzás

Több mint Havi 1 milliárd felhasználó, Az Instagram a Facebook után a második helyen áll. Ezeknek a platformoknak hihetetlenül robusztus arzenálja van a célzási adatokról, és mivel a Facebook az Instagram tulajdonosa, az Instagram-hirdetések ugyanazt az átfogót használják demográfiai és földrajzi adatok. Ez a speciális célzás teszi a Facebook-hirdetéseket olyan jól működőképessé, mivel hihetetlenül előíró lehet, ha különböző közönségeket céloz meg. Akár a Facebook natív közönségét használja érdeklődés, viselkedés vagy más demográfiai adatok alapján, akár a sajátját egyéni közönségek amelyek felhasználják a Pixel vagy SDK-t, e-mail listákat vagy más forrásokat, sikerrel érheti el a megfelelő embereket felderítés és újból célzó kampányok.

Mennyibe kerülnek az Instagram hirdetések célzása

Magasabb elkötelezettség

Az Instagram a magas elkötelezettségről ismert – szervesen és fizetős hirdetések révén. Az Instagram képei átlagosan 23% -kal több elkötelezettség mint amikor a Facebookon megosztják. Ami az organikus elkötelezettséget illeti, az Instagram márkái azt mondják, hogy kb Követőik 4% -a látja a tartalmukat ahhoz a szinte nem létező organikus eléréshez képest, amelyet a Facebook ma elér. Bár jobb, mégis bölcs dolog fizetni a játékért, hogy fizetős hirdetésekkel növelje elérhetőségét és láthatóságát. Bár a vizuális tartalom bármilyen formája jól teljesíthet, a márkák általában jobban elkötelezettek a videohirdetések iránt –körülbelül 38% -kal több. Vizuális platformként a képek és videók erőteljesebbek az elkötelezettség növelésében, mint más, szövegesebb közösségi platformokon.

Mennyibe kerülnek az instagram hirdetések közvélemény-kutatások

Külső linkek

Az Instagram jelenleg nem engedélyezi a kattintható linkeket az organikus bejegyzésekben. Felvehet egy linket a feliratába vagy az üzenetbe, de a címzettnek át kell másolnia és be kell illesztenie a böngészőjébe, vagy meg kell látogatnia a Instagram bio. Az Instagram-hirdetésekkel külső linkeket is beilleszthet, amelyek lehetővé teszik, hogy kijelöljön egy cél URL-t a webhelyére vagy egy másik külső URL-t. Annak érdekében, hogy jobban nyomon tudja követni a webhely forgalmát az Instagram-hirdetésekből, javasoljuk, hogy használja a saját domainjét, mivel ott telepítenie kell a Pixelt, míg előfordulhat, hogy nincs más webhely URL-címein, amelyeket nem Ön irányít.

Mennyibe kerülnek az Instagram-hirdetések a hirdetésekben?

Hosszabb videók

Az Instagram Feed and Explore videó akár 60 másodperces időtartamú és időtartamú lehet Történetek általában 15 másodpercig tartanak, ha ebben a három hirdetéselhelyezésben jelenít meg hirdetéseket, akkor legfeljebb 2 perc videotartalom. Ez több lehetőséget nyújt arra, hogy a márkáját, valamint az ajánlat tulajdonságait és előnyeit egyaránt közvetítse az Ön által termékek és / vagy szolgáltatások.

Mennyibe kerülnek az Instagram-hirdetések?

Amikor olyan Instagram-hirdetésekről van szó, amelyekben van cél-URL, láthattuk, hogy a linkre kattintás kattintásonkénti költsége (CPC) 0,50 és 0,95 USD között mozog. Amikor a CPC (összes) mutatóról van szó, látjuk, hogy ezek valamivel alacsonyabbak, 0,40 és 0,70 dollár között mozognak. Ez a CPC (összes) mutató figyelembe veszi az összes kattintást, amely egy hirdetésen történik, amely nemcsak linkkattintásokat, hanem tetszéseket / reakciókat, megjegyzéseket és megosztásokat is tartalmaz. A CPM (1000 megjelenítésenkénti költség) tekintetében az Instagram költségei 2021. január 1-je óta 2,50-3,50 USD között mozognak a jobban teljesítő kampányok és a hozzájuk tartozó hirdetési készletek miatt. Ami a megbízási költségeket illeti, 0,01-0,05 dollárt látunk.

Ami a CPM-eket illeti, eredményeink azt mutatják, hogy a Facebook általában magasabb, mint az Instagram, közel kétszerese, de a CPC-k általában csaknem a felére alacsonyabbak a Facebookon az Instagramhoz képest.

Mennyibe kerülnek az instagram hirdetések CPP-k elhelyezésenként

Kép keresztül AdEspresso

Az Instagram hirdetések árképzését befolyásoló tényezők

Hasonló a többi platformhoz, Instagram hirdetések árazása számos változó befolyásolja. A kampány célkitűzései miatt a hirdetési költségek automatikusan magasabbak vagy alacsonyabbak lehetnek, attól függően, hogy melyiket választja, és hogyan viszonyul a célközönség tartózkodási helyéhez a csatornában. Például, ha egy márkaismertségi kampány célját választja, annak alacsonyabb költsége lesz, mint valaminek a csatornánál lejjebb, és amelynek magasabb értékű célja van, például konverziókkal. Ha szélesebb, hidegebb közönség látja a hirdetését, segít növelje a márka ismertségét alacsonyabb értékű művelet ahhoz képest, hogy valaki lejjebb van, jobban ismeri a márkáját és kínálatát, és készen áll a pénztárca megnyitására vagy magasabb értékű művelet végrehajtására egy újból célzott orientált konverziós kampányban, amely vásárlásokra optimalizálható.

A hirdetési árazások meghatározásában szerepet játszó egyéb változók a közönség mérete. Ha szélesebb közönséget céloz meg, akkor ezek költsége általában alacsonyabb, mivel kisebb a verseny egy embercsoport számára. Ahogy szűkíti a közönségét, talán azáltal, hogy csökkenti a közönségét földrajzi célzás vagy korosztály, akkor láthatja, hogy az ár emelkedni fog, mivel ezzel párhuzamosan növekszik a verseny az ilyen szemgolyókért. Az újból célzó közönségek általában kisebbek is, ezért gyakran látunk magasabb költségeket az újból célzó kampányokban.

A költségkeret befolyásolja az árképzést is, mert ha alacsony a költségkerete, akkor hosszabb időbe telhet a tanulási szakaszból való kilépés, ha kampánya vagy hirdetéskészlete újrakezdődik. Először drágábbak lehetnek a költségek, mielőtt a rendszer megtanulja és megérti a kampány típusát, az optimalizálási célokat és a közönség hogyan viszonyul a hirdetéseihez. Ha a hirdetéseivel jól foglalkoznak, a Facebook és az Instagram idővel alacsonyabb költségekkel jutalmazza.

A kattintási arány (CTR) szintén szerepet játszhat az árképzésben. Ha alacsony a CTR, akkor magasabb költségeket tapasztalhatunk, mivel a rendszer úgy gondolja, hogy némi szétkapcsolódás lehet a célközönség és a hirdetésekben szereplő üzenetek között. Azt szeretné, hogy hirdetései visszhangozzanak a célközönséghez, és a CTR ezt erősen jelzi. Cél az egészséges CTR, amely körülbelül 2%. Ha egészséges a CTR, akkor látnia kell a költségek csökkenését.

Hogyan lehet pénzt megtakarítani az Instagram aadokkal

Hozza ki a legtöbbet a költségkeretéből azáltal, hogy kiválasztja a tölcsérnek megfelelő kampánycélokat. Ha hidegebb, szélesebb körű, felkutató közönségeket céloz meg, teszteljen olcsóbb kampányokat, hogy márkája ismertté, elkötelezettséggel, vagy még jobb: weboldal forgalmi kampány hogy ezek a felhasználók elhagyják az Instagram-ot, és felkeressék az Ön webhelyét, és megcímkézték a Pixellel, így később újból megcélozhatja őket, ha nem hajtanak végre konverziót az első kattintással. Ha még nem ismeri az Instagram-hirdetéseket, akkor az első interakciótól és kattintástól kezdve növelheti az eladásokat, de gyakran a felhasználóknak több interakcióra lesz szükségük az Ön márkáival a bizalom kialakítása érdekében, esetleg vásárolnak és összehasonlítanak, és akkor térjen vissza hozzád újból célzással vagy más módon, hogy kinyissa a pénztárcájukat. Ha olyan olcsó terméke van, amely nem igényel sok kutatást, az impulzus vásárlás sikeres lehet az Instagramról.

Az Instagram költségeinek csökkentésének másik módja az automatikus elhelyezések használata a hirdetéskészlet szintjén, és a Facebookon és az Instagramon egyaránt történő megjelenítés. Nagyobb elhelyezési likviditással a rendszer az algoritmusa alapján meghatározhatja, hol jelenítse meg a hirdetéseit a legjobban, ezáltal több lehetőséget kínálva mindkét platformon, és több hirdetési elhelyezést, ezáltal csökkentve a versenyt az Instagram három jelenlegi hirdetéselhelyezésén, és ezzel csökkentve a költségeit.

Mennyibe kerülnek az Instagram-hirdetések a hirdetések elhelyezéséhez

Te is szeretnéd tesztelje a közönséget különböző hirdetésváltozatokkal a hirdetési másolat és a kreatívok – képek és videók – különböző sorainak tesztelésével. Tesztek futtatásával megtudhatja, mi hat a közönségére, és ez javíthatja az elkötelezettség arányát és a CTR-t, ezáltal csökkentheti a költségeket és hogy a költségvetése tovább menjen.

Használja ki az Instagram-hirdetéseket 2021-ben

Az Instagram tovább növekszik, és a hirdetési lehetőségek csak egyre erőteljesebbé válnak. Még nem telített, és nyugodtan feltételezhetjük, hogy még több hirdetési elhelyezés érkezik, remélhetőleg ebben az évben, hogy a költségvetésünk továbblépjen, és sikert találjon márkáinknak és ügyfeleinknek. Tegyen egy tesztet az Instagram hirdetéseknek, és nézze meg, hogyan működik a Facebook hirdetésekhez és más hirdetési platformokhoz képest, amelyeken futhat. Végül a tölcsér fontos része lehet azáltal, hogy növeli a márka ismertségét és elkötelezettségét, vagy elsődleges bevételi forrást jelent.
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok