Mennyit tudsz valójában az ételekről, amelyeket eszel?

Avatar Gadam | 2021.11.18. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Milyen állapotban termesztik a Vidalia hagymát? Mitől a spanyol chorizo ​​vörös és a Watergate saláta zöld? Mi is van valójában egy tojáskrémben?

Ez csak néhány a felmerülő kérdések közül Ízlelés teszt, egy új kártyajáték, amelyet Max Falkowitz íróval és újságíróval készítettünk. A játék tele van beszélgetésindítókkal, színes matricákkal az élelmiszertörténetben, és olyan trükkökkel, amelyek még a legkomolyabb élelmiszerbolondok szakértelmét is megerősítik (komolyan – még mi is elakadtunk). Tekintsd úgy, mint a kocsmai triviák eljátszása és egy vidéki étkezési körút keresztezése.

Ízlelés teszt

Max írt róla disznózsír kenyér, harissa, és agyag edények a TASTE számára, és rendszeres vendégként ismerheti a webhelyen TASTE Podcast, ahol időről időre beugrott, hogy válaszoljon a sürgető ételkérdésekre. Az íztesztben az étellel kapcsolatos tudását olyan játékká alakítja, amely a következő nagy étkezés befejezése után órákig az asztal körül ül, felváltva kérdéseket tesz fel, és tartja a pontszámot.

Tökéletes ajándék az életed legjobb szakácsainak, a versenyzõ hozzáértõknek, és még azoknak az egyetemistáknak is, akik most vették meg elsõ öntöttvas serpenyõjüket.


Forrás


20 Views 0 Ratings Rate it