Mi a legjobb módszer a magasba jutáshoz?

Avatar admin | 2021.04.20. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Mi a legjobb módja a magasba jutásnak?

Fénykép: Vuk Stajic (Shutterstock)

A marihuána dohányzása sokkal bonyolultabb, mint régen. A múltkori recsegő régi ízületek csak lábjegyzet a bódító módszerek széles skáláján, amely bármilyen tapasztalt kagyló rendelkezésére áll, nem beszélve a kezdőkről, akik csak kannabiszszal kezdik útjukat.

Manapság a gyom megvásárlása bármely nagyobb törvényes gyógyszertárban olyan, mintha besétálnánk egy csípő alkalmazottaktól hemzsegő Apple üzletbe, akik szívesen eladnák Önt eszközeik érdemei alapján. És bizony, fordulhat tanácsadóhoz egy budtenderhez, de ha saját kutatásokat szeretne végezni – lévén a maga mozgalmas kőfaragója – a legjobb, ha egy alapozóval kezdi, sokféleképpen, hogy 2021-ben magasra kerülhet.

Íme a tanácsunk arra vonatkozóan, hogyan lehet meghatározni, hogy melyik módszer a legjobb az Ön számára – vajon ez azt jelenti-e, hogy felgyújtott egy vape tollat, elrágcsált néhány THC gumicukrot, egy kis viaszt ürített, folyékony tinktúrát használt, vagy ragaszkodott egy kipróbált és igaz módszerhez, amely gördülést jelent papírok vagy vízvezeték.

Ha kedveli a dohányzást (és nem bánja a szagot), válasszon pipákat, csöveket és ízületeket

Néhány ember nagyon élvezi a dohányzás fizikai cselekedetét. Nyugtató érzés lehet, ha néhány gazdag ízű rügyből egy füstöt magába szív, a lehető leghosszabb ideig fogja a mellkasában, majd engedje ki a gomolygó füstöt. Ha szeretnéd ízlelés gyom – és hidd el, a gyomkóstolás önmagában is tanulmányi terület– akkor valószínűleg cső vagy kötés mellett dönt. Természetesen meg kell küzdenie a nem puha füst keménységével.

Valami kevésbé durva megoldáshoz választhat olyan vízcsövet, mint egy bong vagy buborékos, amely kiszűri a füstöt egy víztömegben, így a tüdeje és a torka nem lesz annyira tönkrement, mint egy szűretlen húzás esetén – legalábbis elmélet; még mindig füstöt vesz a tüdejébe, ami még mindig nagyon köhögni fog, amíg meg nem kapja a dolgát. Csak ne feledje, hogy a buborékolók és a bongok mérete és végső ereje eltér, tehát Ön tudott elméletileg pokolian sok füstöt szív le ezekből a darabokból, ami sokkal magasabbra teheti a tervezettnél, ha nem tudja, hogyan mérsékelje a bevitelét.

Apropó, ha kezdő vagy, és virágot akarsz szívni – a kannabisznövény leveles, szárított formájának szokásos elnevezése – tanulmányozza a két fő törzs: az indica és a sativa közötti különbségeket.

Mint A Weed Maps elmagyarázza, a különbségek a mentális és fizikai zümmögést illetően változnak, de végül a dohányos agyi és fizikai reakciója határozza meg igazán, hogy bármelyik törzs milyen hatással van rád:

A szativákat gyakran agyi, szédítő, felemelő és energizáló, míg az indikákat ellazító, nyugtató, testes és kövér. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a szativa címkével ellátott virág garantáltan energikus és felemelt érzést okoz.

A dohányzás magas szintje általában elég gyors – mondja Nicole Lundsford, aki egy CBD-termékekre és kellékekre szakosodott vape shop-nal rendelkezik. A Lifehackernek küldött e-mailben részletezi, miért:

Ezt ajánlanám, ha a lehető leghamarabb magasra akarsz kerülni, és fokozottabb élményre vágysz. Azoknak is ajánlom, akik olyan akut problémáktól szenvednek, mint a pánikrohamok vagy az izomgörcsök, mivel gyorsan beindul, hogy azonnal megkönnyebbüljön.

Ne számítson rá, hogy megtalálja a tökéletes gyomot rögtön. Lundsford megjegyzi, hogy „minden törzsnek más hatása van, és az ön számára megfelelő megtalálása próba és hiba kérdése.”

A gőzök a lágy hangulatokra szolgálnak

Ellentétben az ízület gördülésével vagy a bongban való hajózással, amelyek mind megfelelő gyakorlatot igényelnek ahhoz, hogy jártassá váljanak, a gőzöket a kényelem érdekében tervezik, amellyel egyetlen kőfaragó sem tud vitatkozni. Bár manapság eléggé mindenütt jelen vannak, röviden a következőket teszi a vape toll: Alapjában véve a dohányos megvásárol egy előre betöltött kocsit (hasonlóan a dohány vape-hez), vagy koncentrált THC-olajat vagy őrölt virágot tölt be egy patronba, amelyet ezután felhelyeznek hőforrás (általában vape toll), amely bekapcsolt állapotban felszabadítja a bent lévő kannabinoidokat, halvány szagú, belélegezhető gőzzé változtatva őket.

Vape tollak és asztali társaik alacsony kulcsfontosságú magasat kínál, és nem biztos, hogy megszerzi egészen ugyanolyan megkövezve, mint egy hatalmas bongot hasogatva vagy egy kiadós ehetően ostyázva. Különösen akkor, ha előre fektetett kocsikkal foglalkozol, sok múlik azon, hogy mi van bennük. Lundsford megjegyzi, hogy “sok kezdő ember azt gondolja, hogy a legjobb termék a legmagasabb THC koncentrációjú, de ez nem feltétlenül igaz.” Természetes állapotában a kannabisz növény magában foglalja több mint 100 kannabinoid hogy egymással összehangoltan működnek, és egyesek inkább a „teljes spektrumú” hatást részesítik előnyben, ha mindet együtt veszik, ahhoz a hatáshoz, hogy egyszerűen annyi THC-t tömnek az agyukba, amennyire csak lehetséges.

Különbség van azonban a száraz virág elpárologtatásában a különféle olajok elpárologtatásában. A száraz virágokat asztali párologtatóval lehet meggyőzni, ami általában egy csőből vagy egy szájrészből származó füst belélegzésével jár. Vannak kézi vape egységek is, amelyekben virágot égethet. Mindkettő lehetővé teszi a lágy, magas és simább, szelídebb füstöt, hasonlóan a gőzölőolajhoz, bár a rügyek eredeti ízét valószínűleg könnyebb megfejteni, és a kannabinoidok teljes spektrumának előnyeit élvezheti az adott törzsben, mivel dohányozni a tényleges növényt.

Ha hosszabb utazásra vágyik, próbálja meg az ehető ételeket

Gyorsabban lesz magas, ha füvet szív; ehető lehet játékkal jár elég a várakozó játék. A 2016-ban megjelent tanulmány szerint International Journal of Drug Policy, az étkezések átlagosan 30-60 percig tartanak, míg „a THC csúcskoncentrációja vérben körülbelül három órával később következik be … és a hatások több mint hat órán át tarthatnak. ”

Ez azt jelenti, hogy az adagjának ismerete a testsúlyához és az általános gyomtűréshez viszonyítva valószínűleg a legjobb protokoll a gumicukor, a brownie vagy bármely más finom gyomcukorka fogyasztására.

Szerencsére bárki, aki ódzkodik a szorongási rohamtól, kipróbálhatja a gyengébb ételeket, amelyek sokkal kevésbé erős THC-dózist tartalmaznak. Az országos marihuána-gyógyszertár A Med Men azt ajánlja megpróbál egy 10mg gumit, amikor elkezdi, és ezt még fel is osztja félben félsz, hogy így lesz legyen túl erős.

Lunsford szerint a gyom elfogyasztása általában azt jelenti, „A magával ragadóbb, teljes testmagasságú, mert a marihuána felszívódik az emésztőrendszerén keresztül, és az egész rendszeren keresztül eloszlik. “

A nyelv alatt

Néhány ugyanazok az általános szabályok alkalmaz olyan dolgokra tinktúrák és pasztillák, amelyek hosszabb utat vezetnek be a véráramba, mint bármi, amit dohányzol. A tinktúrák, mint az ehetők, jobbak egy hosszabb magasra, ami valamivel nagyobb intenzitást eredményezhet, mivel szó szerint egy THC-vel és kannabinoidokkal teli folyadékot szór le közvetlenül a nyelvére, de általában érezni fogja a hatásokat gyorsabban, körülbelül 15 percen belül. Ha segítségre van szüksége alváshoz, vagy más módon pihenéshez, mindenképpen ez a helyes út.

Egy kis csöppség megtehetné

Egy másik A gyom füstölésének hifalutin-módja erősen koncentrált viasz használata, amelyet vastag, alakítható textúrájának és arany árnyalatának köszönhetően neveznek el. Ez egyfajta díszítés lehet, annyiban, hogy csak egy kis viaszt adhatunk az ízülethez vagy a tálhoz, de az is eléggé speciális eszközök segítségével dohányozni. A Weed Maps bemutatja az összes különféle lehetőséget, kezdve a tépőfúróktól – alapvetően nagy üvegcsövekből, amelyek hasonlítanak a buborékosítókra, de fűtött üvegszegekre van szükségük, amelyek leszúrják a viaszt, hogy füstölhető formába égesse. Aztán vannak nektárgyűjtők, amelyek hasonlóak a dab fúrótornyokhoz és megkövetelik a viaszgömb szúrását egy magas hőmérsékleti köröm (lásd tovább a nektárgyűjtők ha további tanulmányok érdeklik).

Gyantázhat viaszral is amint virággal táncolna (bár a viaszos gőzölés ideálisabb lehet, tekintve, hogy ez magas hőmérsékletnek jobban megfelel). Vigyázzon a viaszra – a rendkívül koncentrált anyag, “nál nél legalább kétszer olyan erős, mint a szárított marihuánalevél ” Az amerikai függőségi központok fenntartják, tanácsot adva az a viasz, “Szinte azonnali emelkedést, hallucinációkat, szélsőséges viselkedésbeli változásokat, sőt túladagolást is okozhat.” (Nem mintha valóban „túladagolhatnánk” a kannabiszt, de igen egyértelműen túlzásba vinni.)

Ez egy utazás

A legnagyobb tanulság az, hogy megtalálja az ideális gyomdohányzási rendet neked egy utazás, és meg kell próbálnod élvezni. „Dhogy milyen élményre vágysz ”- tanácsolja Lunsford, majd próbáld meg megvalósítani. Van valami odakint alapvetően bárkinek, aki ki akarja próbálni dohányzás vagy fazékfogyasztás, és az Ön által preferált módszer attól függ, hogy mi készteti a megfelelő irányba.


Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok