Mi a teendő, miután szexuális álmot álmodt valakiről, akit ismersz (azon kívül)

Avatar admin | 2021.08.06. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

Amikor felébredsz egy rémálomból, kissé pánikba eshetsz, de amikor egy piszkos álomból ébredsz valakiről, akit a való életben ismersz, lehet, hogy sok pánikolt. Az a kilátás, hogy munkába, iskolába vagy társadalmi funkcióba megy, és látja őket – tudva, hogy „vannak” az ágyban – önmagában kínos, éber rémálomnak tűnhet. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell kezelni egy szexuális álmot egy valós személyről, akivel valójában nem feküdt le.

Ne feledje, miért nem tudatosan szexualizálja őket

Álmában egy olyan személy, akire talán soha nem gondolt volna szexuálisan – például egy osztálytársa vagy barátja partnere – szuper szemtelenné válhatott. De próbálj meg elgondolkodni azon, amit valóban tudsz róluk. A munkatársa valóban durva vagy félénk? A bátyád dögös barátja valóban tiltott? Emlékeztesse magát azokra az okokra, amelyek miatt tudatosan nem gondolt rájuk szexuális módon. Ne tévesszen meg semmiféle hálószobai varázslat, amit álmaiba vontak: Te is csak ez voltál. Ez volt az agyad, a fantáziád és a tetteid. Ha bármi, akkor adjon hitelt magának és a fantáziájának, ne nekik.

Az álmok természetesen intimek is lehetnek, így ez megváltoztathatja a látásmódját, különösen akkor, ha az eseményt követő néhány napon belül kölcsönhatásba kell lépnie. Maradjon azonban a tényekben. Nem tudják, mit képzeltél, hogyan viselkedtek, vagy hogy „ők” meztelenül néznek az elméd szemébe. Teljesen jó, ha ezt a titkot megtartja magának.

„Néha fantáziálni kezdünk arról az emberről, akiről álmodtunk, mert valószerűnek tűnik”-mondta Melissa De Los Santos, a 33 éves álomtolmács. Meli, Az álmodozó jógi. „Az elme nem ismeri a különbséget a valódi és a képzelt között, de ha arra összpontosít, amit mondani akar magáról, akkor tegye félre a másikat, és naplózzon álmai szimbolikájáról, nem maga az álom helyett, felismerheted, melyik részedet elnyomták, és ki akar lépni. ” Fedezzük fel ezt …

Foglalja fel az álom okát

Amikor azt álmodja, hogy kihullnak a fogai, nem ismeri el azt a titkos vágyat, hogy fogatlan legyen; amikor azt álmodja, hogy elesik, ruhátlanul intézi a dolgát, vagy késik egy középiskolai megbízatásáról, amely tíz évvel ezelőtt esedékes, valójában nem akarja, hogy ezek a dolgok igazak legyenek. Nyilvánvaló, hogy az álmok egyszerűen nem így működnek, úgyhogy higgye el: valószínűleg ne tedd le akarja dobni a kémiai TA -val vagy dorky barátjával.

„Bármilyen, az emberekkel kapcsolatos álom nem mindig az álomban lévő személlyel van kapcsolatban. Ez megmutatja önmagad olyan aspektusait, amelyeket látsz ebben az emberben, és amelyekből többet szeretnél ölelni ” – mondta De Los Santos. Hozzátették: „Szó lehet valakiről is, akinek hasonló tulajdonságai vannak az adott személyhez, így például a szexuális álmok egy exről, akit évek óta nem láttak, képviselhetik a hasonló tulajdonságokkal rendelkező munkatársat.”

Mi van, ha az álom csinál azt jelenti, hogy összezúzod a másikat? Erre csak Ön tudja a választ, de szánjon egy kis időt arra, hogy ne csak az álom szimbolikáján gondolkozzon, hanem a gyakorlatiasabb dolgokon is. Ha megpróbált letaglózni néhány bimbózó érzést, vagy legyőzni valakit, akkor könnyen megjelenhetnek álmai hazájában – és álmai hálószobájában.

Sértő érzés lehet felébredni, és rájönni, hogy az agya oda ment a tudatos engedélye nélkül, és nem hibáztatunk téged, hogy felrázott, de valóban feltárjuk az összes lehetséges jelentést. Ha van valami az illető számára, akkor továbbra is figyelmen kívül hagyja, hogy az érzelmek gyakrabban fellángoljanak álmaiban.

Viselkedjen a szokásos módon, mint rendszeresen

Mindezekkel kapcsolatban ésszerű tud lenni, amennyit csak akar, szorgalmas álomnaplót vezethet, és kizárhatja az alapul szolgáló összetörést, mint az álom okát, de mégis furcsa érzés lesz újra látni azt a személyt a való életben.

Katie, egy 40 éves nő Angliában, aki nemrégiben emlékezett vissza arra, hogy szexuális álmot vallott Dominic Cummingsről, Boris Johnson brit miniszterelnök korábbi főtanácsadójáról, és azt mondta a Lifehackernek: „Viselkedj normálisan… és soha ne váltsd valóra. ”

El tudjuk képzelni, hogy egy nemzetközileg híres politikusnál valamivel nehezebb „valóra váltani”, mint mondjuk azzal a baristával, aki minden reggel főzi a kávét, de Katie -nek így is van értelme. Cselekedjen olyan közel a normálishoz, mint általában, és mielőtt küldetésbe kezd, hogy megnézze, vajon az adott személy valós zsákkészségei megfelelnek-e azoknak, amelyeket az agy egyik napról a másikra kitalált, gondolja végig.

Mi lenne igazán történjen, ha te lefeküdt egy munkatársával vagy osztálytárs? A pokolba, ha lefeküdt azzal a baristával, miután álmodott róla, felfedezheti, hogy nem felelnek meg a fantáziájának, és azon kapja magát, hogy minden nap öt háztömbnyire sétál el a koffeinmentesítés útjától. Talán az, ami valójában vonzza, a találkozás tiltott jellege; talán erről fantáziált az elméd szunyókálás közben. Ha ezt megteszi, az IRL katasztrófához vezethet, akár azt is, hogy tudhatja a másik személlyel, hol alszik elméje. Mit érezne, ha egy ismerőse azt mondja, álmodik a dörömbölésről Ön?

„Elsőre kellemetlen lehet, de tudd, hogy az álom nem arról szól, hogy fantáziálsz erről az emberről” – mondta De Los Santos.

Távolítsd félre az álmot, mint akkor, amikor felébredsz abból, ahol visszatértél az egyetemre, de valahogy elfelejtettél egy félévre órára menni. Ez nem a való élet, és nem is ez.


Forrás link


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok