Mi az Android Icon Pack és hogyan használja őket? – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.06. 57 Views 0 Likes 0 Ratings

57 Views 0 Ratings Rate it

Benas Dzimidas, SpaceMan, nem csak egy másik tervező

Az Androidot gyakran dicsérik hatalmas testreszabási lehetőségek látvány és funkcionalitás szempontjából. Addig a pontig, ahol még maguk az alkalmazásikonok sincsenek biztonságban – rengeteg alkalmazásikoncsomag található az Android számára, hogy teljesen megváltoztathassa, hogyan néz ki minden ikon az otthoni képernyőn. De hogyan működnek ezek a csomagok egyáltalán?

Szóval, mi az ikoncsomag?

Az ikoncsomagok nagyjából azokra számítanak, amelyeket elolvashat a név elolvasása után – ezek a telefonján található alkalmazások alternatív ikonjainak csomagjai. Fontos megjegyezni, hogy ezeket általában nem alkalmazásfejlesztők vagy -gyártók készítik, hanem egy harmadik fél, aki több ezer ikont biztosít a különböző alkalmazásokhoz egyetlen csomagban. Néhány új stílust kínál, míg mások hűek maradnak az eredeti ikonokhoz, és csak kissé módosítják a dizájnt vagy az alakot.

Bár az ikonok engedélyezését az Android készletindítója nem támogatja a legtöbb telefonon, hihetetlenül egyszerű letölteni őket. A Google Play Áruházban rengeteg különféle csomag található, amelyek telepítése olyan egyszerű, mint bármely más alkalmazás. Ez megkönnyíti a rendelkezésre álló különféle csomagok közötti böngészést, és megtalálja az Ön számára tetszetős csomagot – elvégre ez teljesen személyes ízlésnek felel meg.

Hogyan használja őket?

TeslaCoil szoftver, az Android nem csapat

Telefonjától függően különböző lépéseket kell tennie, mivel a különböző androidos hordozórakéták bizonyos mértékben képesek támogatni az ikoncsomagokat, vagy nem. Például, ha a Samsung telefon, telepíthet bizonyos, a „Témák” menüben található ikoncsomagokat, és a OnePlus telefonokon található Oxygen launcher kompatibilisnek kell lennie a legtöbb ikoncsomaggal. Valójában ezt fontos megjegyezni – előfordulhat, hogy egyes ikoncsomagok nem minden Android-indítóval működnek, még akkor is, ha az indítók maguk is támogatják az egyedi ikoncsomagokat.

Ha Google Pixel telefont vagy bármilyen telefont használ, amely többnyire Android verzióval rendelkezik, akkor az ikoncsomagok nem működnek. Az Android-eszközök egyik legnagyobb tulajdonsága azonban az, hogy egyszerű alternatív hordozórakétákat telepíteni a Play Áruházból. Vannak rengeteg hordozórakéta odakinn, és sokan támogatják az egyéni ikonokat, valamint egyéb hasznos funkciókat, például a kezdőképernyő hozzáadását és az alkalmazásfiók mélyebb beállításait.

Ha csak egy egyszerű indítót szeretne, amely hű marad az Android készletéhez, de lehetővé teszi az ikoncsomagok használatát, akkor javasoljuk egyiket is Nova Launcher vagy Apex Launcher. Mindkettőt széles körben támogatják az ikoncsomag-készítők, és nagyszerű hordozórakéták. A Nova Launcher rendkívül közel tartja a dolgokat az Android készlethez, míg az Apex Launcher további finomításokat végez a tisztább általános stílus érdekében. Az ikoncsomagok használata ezen indítók bármelyikében olyan egyszerű, mint a csomagok telepítése, majd kiválasztása az indító beállításainak alkalmazásában.

Néhány remek csomag, amelyekkel kezdeni lehet

Nem csak egy másik tervező, a Nate Wren Design, Benas Dzimidas

Most, hogy tudod, mik ezek a csomagok és hogyan kell használni őket, nem lenne hajlandó néhány ajánlást adni a csomagokról. Noha az Ön által használt ikoncsomag a saját ízlésének felel meg, különféle kiváló minőségű csomagokat választottunk, mindegyiknek megvan a maga stílusa.

  • Repülési: Ha valami egyszerűt és minimalistát szeretnél, akkor a Flight a csomag az Ön számára. A vastag, fehér vonalak következetes stílust tartanak az összes ikon között, és egyszerűsítik a kezdőképernyő megjelenését. Ott van még a „Sötét” változat annak a csomagnak a csomagja, amely az összes ikonon a fehéret fekete színűre váltja.
  • Zsírkréta: Visszalépve a színvilágba, a Crayon csomag aranyos és színes ikonokat tartalmaz. Puha élekkel és pasztell színekkel a tervek jól passzolnak egymáshoz, és a csomagoláshoz tartozó háttérképek csak tovább.
  • Aura: Ha a következetes stílust kedveli, Aura fedezi. A tervezési folyamat során ez a csomag egy adott színpalettára korlátozódott, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes ikon összetartónak érzi magát. Ez még nem jelenti azt, hogy az összes ikon együtt fog vérezni, ennek a csomagnak rengeteg trükk van a hüvelyében, hogy az egyes ikonok valamilyen módon egyediek legyenek.
  • PixBit: A régi (és új) iskolai videojátékok emlékeztetője, a PixBit az Ön által már megszokott ikonok pixeles verzióit tartalmazza. Ha pixel art-ot foglalkoztat, akkor biztosan imádni fogja ezt az ikoncsomagot és azt a kreatív módszert, amellyel a korlátozott művészeti stílus segítségével különböző ikonokat kezel.
  • Függőlegesek: Míg az eddig felsorolt ​​csomagok jelentős eltéréseket jelentettek az eredeti ikonoktól, a Verticons kissé enyhíti a dolgokat. Ez a csomag annyit tesz, hogy elveszi a szokásos alkalmazásikonokat és függőleges téglalapokká formálja őket. Jól néz ki, egyedi megjelenést kölcsönöz a kezdőképernyőnek, és nem kell újból megtanulnia egyetlen ikont sem.
  • Rondó: Ennek a listának a befejezéséhez elég egyértelmű csomaggal megyünk. A Rondo minden ikont megfog és egyszerű színes körökké alakítja őket logóval és finom árnyékhatással. Körülbelül abban a pontban van, amennyire egy ikoncsomag lehet, de nagyon jól néz ki, és nagyon jó, ha rajongsz a villámosabb ikoncsomagokért.

Ha telefonja látványának testreszabásával kívánkozik, az ikoncsomag csak egy további lépés, amelyet megtehet annak érdekében, hogy telefonja egyedi legyen. Akár monokromatikus következetesség, akár színes káosz után élsz, biztos, hogy lesz egy csomag számodra – még akkor is, ha ezt a cikk nem említette. Figyelembe véve a legtöbb ikoncsomagot ingyenesen (vagy legalábbis ingyenes verzióval), nem sok kockázata van annak, hogy kipróbálja mindazokat, amelyek a kezébe vehetők.
Source link


57 Views 0 Ratings Rate it