Hogyan lehet kiszűrni a hamisítványokat, amikor a vintage ruhákat vásárolja

Avatar admin | 2021.01.30. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a hamisítványok észleléséhez vintage ruházat és kiegészítők vásárlásakor című cikkhez

Fénykép: Lolostock (Shutterstock)

Aki időt töltött vintage ruhák és kiegészítők vásárlásával, tudja, hogy ez nagyon nagy sikert arat. Természetesen bele kell menned az egészbe azzal a megértéssel, hogy ezek a ruhák régiek (vagy legalábbis azoknak kellene lenniük), ami azt jelenti, hogy valószínűleg viselték, és nem biztos, hogy a legtökéletesebbek, makulátlanabbak, teljesen épek ruhadarabok.

De vajon valóban hitelesek? Nos, ez sok mindentől függ, beleértve azt is, amit ebben az összefüggésben „hitelesnek” tartasz – például attól, hogy valójában régi vagy egy új vintage stílusú elem próbál-e átadni.

És akkor ott van a hamisítványok kérdése. Bár ez valószínűleg nem jelent problémát a Basic Editions póló körül 19 közepe90-es évek, ez olyasmi történik, amikor nagyobb nevű luxusmárkákkal és tervezőkkel van dolgod. Szóval, honnan tudhatja, hogy egy darab vintage ruházat az igazi ügy, vagy egy kísérlet arra, hogy túlfizesse? Itt van, amit tudni kell.

Győződjön meg arról, hogy a darabok megérik-e az árcédulát

Csak tisztázzuk: nem a takarékboltokban található cikkekről beszélünk, ahol az árak viszonylag alacsonyak, és néha nonprofit szervezethez kötődnek. Valódi szüreti üzletekről és weboldalakról beszélünk, gondozott ruhagyűjteményekkel és lényegesen magasabb árakkal. Mivel ezekért a darabokért prémiumot fizetsz, szeretnéd meggyőződni arról, hogy megkapod-e a pénzedet, és hogy nem csalnak meg.

Hogyan lehet megállapítani, hogy a szüreti cikk hamis-e?

OK, akkor hogyan találsz hamisítványt? Jillian Clark, Los Angeles-i jelmeztervező szerint ez minden attól függ, mennyire jó a hamisítvány. Íme három tipp az an-tól a Real Simple-vel készített interjút:

Ellenőrizze a logót

“A legtöbb hamisítást könnyen felismerhetik az általa utánzott logó vagy design alapján” – mondta Clark a Real Simple-nak. “Leggyakrabban a dizájnt mindig enyhén megváltoztatják, így szinte teljesen észrevétlenül maradhat egy nem érintett fogyasztó részéről.”

Ellenőrizze a címkét

A vintage dizájnerruhákról Clark azt mondja, hogy a legtöbb cikkhez valamiféle „hitelességi címkét” vagy eredeti címkéit varrják –amelyeket nem könnyű megismételni.

Vásároljon megbízható vintage kiskereskedővel

Végül Clark azt tanácsolja, hogy ragaszkodjon az Ön által ismert és megbízható szüreti ruhakereskedőkhöz – és elsősorban nem próbálna hamisítványokat eladni.


Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok