Mikor lesz képes Európába utazni az oltás után?

Avatar admin | 2021.04.26. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

turista egy szelfit készítő maszkban

Fénykép: TheVisualsYouNeed (Shutterstock)

Épp most, csak hét európai ország (Horvátország, Ciprus, Grúzia, Görögország, Izland, Montenegró és Szerbia) lehetővé teszi az amerikaiak számára, hogy turistaként látogassanak el. De az Európai Bizottság elnöke igen bejelentett egy tervet amely lehetővé tenné az Egyesült Államok teljes körűen beoltott személyeinek beillesztését.S. nem alapvető okokból meglátogatni – feltételezve, hogy az EU megállapodást tud kötni az U-val.S. kormány.

A terv az oltás igazolásának dokumentálásának módjára támaszkodik. Míg a „vakcinaútlevelekről” szóló viták ellentmondásosak voltak az Egyesült Államokban.S., az utazóknak gyakran kellett megmutatniuk oltási státuszukat, hogy bizonyos országokba utazhassanak.

Az EU egy „digitális zöld tanúsítványt” javasolt, amely dokumentálhatja, hogy kapott-e COVID-19 vakcinát, hogy nemrég gyógyult-e meg a COVID-19-ből, és feltételezhető-e, hogy immunis, és hogy a közelmúltban negatív-e a COVID- 19. Remélik, hogy az Egyesült Államok kormánya képes lesz kiadni saját, hasonló tanúsítványát –és hogy képes lesz rá utazzon az EU-ba és az Unión belülre, ha megmutatja U-ját.S. tanúsítvánnyal vagy az U.S. tanúsítványt az EU tanúsítvány megszerzéséhez.

Az EU utasokra vonatkozó korlátozásai jelenleg részben azon alapulnak, hogy a COVID-esetek milyen gyakoriak az országban innen utaznak. De ha oltást kap, gondolkodik, lehet, hogy nem számít, mennyi a COVID az Ön hazájában.

Ha a terv megvalósul, az EU oltottként ismeri el az embereket, ha rendelkeznek az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett oltással, az FDA európai megfelelőjével – és egyA vakcinák közül három lesz az Egyesült Államokban használt (Pfizer, Moderna és Johnson & Johnson) engedélyét az EMA engedélyezte.


Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok