Minden, amit tudnod kell

Avatar admin | 2021.02.09. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Meet Lelo, a luxus szex játékok márkájához, amely a Valentin-nap életben tartása érdekében dolgozik

Fénykép: Lelo

Önszeretet HeteÖnszeretet HeteAz önszeretet hetét Lelo hozza el. Kattintson a gombra itt akár 80% -ot megtakaríthat a világ vezető márkájának szexuális játékain.

Akár 80% kedvezmény a szex játékokból | Lelo

A világ megpördült a nap körül és egy másik Valentin nap elkezdődött. Mivel nagyon sok minden drasztikusan megváltozott a tavalyi év óta, úgy dönthet, hogy a legbiztonságosabb partnere lesz a szexuális kizsákmányolás terén. Tudom, hogy valószínűleg azt kérdezi magától: “Nos, mit jelent ez?” Természetesen szex játékok! Bármely felnőtt megértette, hogy a szexuális wellness számára különféle eszközök léteznek – klitorális vibrátorok, szilikon dildók, drillerek, hogy csak néhányat említsünk. Ha még félúton is ismeri és kényelmesen elengedi magát, akkor ez szinte olyan, mintha gyerek lenne egy cukorkaboltban – mindenki számára van valami. Személyes jelmondatom mindig az volt, hogy egy kicsit többet költsek olyan dolgokra, amelyek újra és újra nagyszerű élményt nyújtanak.

Barátaim, itt jön be Lelo.

2003-tól debütáló játékával, a Lily-vel a márka Svédországban slágerré vált, és gyorsan az egekbe száguldott szerte a világon. Lelo átalakította a szexuális játékok megjelenését és érzését. Gondoljon a 20 évvel ezelőtti szexuális játékok technológiájára és ismertségére: A kifejezett szörnydildók vagy a hírhedt Varázspálca mellett annyi hely volt a lehetőség között, hogy egyfajta örömet és esztétikát készítsen. A Lelo termékválasztékot kínál férfiaknak, nőknek, nem bináris embereknek és pároknak. Minden luxus, ezért büszke arra, hogy ügyfeleinek kiváló minőségű, selymes szilikon és vízbázisú kenőanyagot kínál a tökéletes csúszás és csúszás érdekében a hálószobában.

Kiemeltünk néhány kedvencünket a Lelótól, bemutatva a sokféle prémium felszerelést annak biztosítása érdekében, hogy az éjszaka olyan legyen, amelyet nem felejt el. Megfelelő felszereléssel a Valentin-nap otthon eltöltése nem azt jelenti, hogy feladjuk a legjobb alkatrészeket.

LELO Sona 2 körutazás

Illusztráció a Meet Lelo, a luxus szex játékok márkájához, amely a Valentin-nap életben tartása érdekében dolgozik

Fénykép: Lelo

Ha rajongsz a csiklószívó technológiákért, nézd meg ezt a babát. Az Sona 2 körutazás szórakoztató idő. Tehát itt van a különbség a körutazás és az eredeti Sona között – a körutazás erejének körülbelül 20% -át lefoglalja, így ha alacsony a töltöttsége, akkor továbbra is teljes intenzitással működik, anélkül, hogy bármit is tennie kellene. Tudod, tempomat. Ez nagyon jó, ha tudod … lányok, srácok és nb népek, akiket nem zavarhat a töltés EGY MÁSIK dolog. A Sona 2 Cruise a vállalat SenSonic technológiáját is használja, hogy lüktessen a csikló és a szeméremtest ellen, és optimális csúcspontot, vagy akár néhányat érjen el.

Mivel mindenki teste más, különböző csúcssebességek és minták között választhat, amíg el nem éri a csúcsot.

LELO Soraya hullám

Illusztráció a Meet Lelo, a luxus szex játékok márkájához, amely a Valentin-nap életben tartása érdekében dolgozik

Kép: Lelo

A Lelo eredeti Soraya nyúlhangulatát még szexibbé változtatta. Azok számára, akik egyszerűen nem tudnak elegendő klitorális és g-pont stimulációt elérni, ez a játék az Ön számára. A játék hegye lüktet a kellemes g-pontérzet érdekében, és egy állítható, vibráló kar állandó csiklóhatást biztosít. Az Soraya Wave szabadalmaztatta a WaveMotion technológiát, amelyet úgy terveztek, hogy fenntartsa azt a ritmust, amelyet általában a partnerével folytat. Ez nem azt jelenti, hogy ezt nem lehet használni a bae-vel, de az összes (társ) szinglem esetében ez megható a tudomány számára. És ha még mindig nem adják el, próbálja ki annak több mintáját és sebességét méretének megfelelően.

Lelo Hugo

Illusztráció a Meet Lelo, a luxus szex játékok márkájához, amely a Valentin-nap életben tartása érdekében dolgozik

Grafikus: Lelo

Szeretne egy kis prosztata-akciót? Az Lelo Hugo lehet, hogy csak az eszköz az Ön számára. Mint minden popsi holmihoz, használjon egy csomó kenőanyagot, és helyezze be a Hugót a fenekébe. Ezt követően a távirányítóval vezérelheti a rezgéseket. Két rezgő motor van – az egyik a fellángolt alapon, a másik pedig a csúcson, hogy megduplázza az élvezetet. Lédús. Mint minden Lelo termék, ez is vízálló, ezért tedd kissé piszkosra a zuhanyid idejét, merem.

Lelo Tiani 3

Illusztráció a Meet Lelo, a luxus szex játékok márkájához, amely a Valentin-nap életben tartása érdekében dolgozik

Fénykép: Lelo

A párok eksztatikusak lesznek ezzel a kiadással a szexuális életük iránt. Az Lelo Tiani úgy tervezték, hogy több csikló- és hüvelystimulációt biztosítson, miközben egy péniszes ember behatolja őket. Rezgéseket juttat el a g-pontig, és teljesen hajlítható, hogy minden hüvelybe beleférjen. A Hugo-hoz hasonlóan SenseMotion távvezérlővel is ellátják, hogy könnyedén szabályozhassa az intenzitást, miközben nyulaként halad rajta.Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok