Mit kell figyelembe venni az alagsor befejezése előtt?

Avatar Gadam | 2021.08.03. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Sokszor a lakástulajdonosok úgy döntenek, hogy nem fejezik be pincéiket, amikor házat építenek, mivel ez csökkentheti a költségeket. Választhatják, hogy később befejezik a teret, hogy használhatóbbá tegyék, és növeljék az otthon értékét. Ha azonban úgy döntött, hogy most van itt az ideje befejezni a teret, akkor először is vegye figyelembe néhány dolgot.

Mit kell figyelembe venni az alagsor befejezése előtt?

Ezek befolyásolják költségeit és az előkészítéshez szükséges dolgokat.

Fizetés a felújításért

Mielőtt tervet készítene a terület újjáépítésére, fontos, hogy gondolja át, hogyan fog fizetni érte. Bizonyos becslések után dolgozzon ki egy működőképes költségvetést. Jó ötlet, hogy ahol csak lehet, próbálja meg csökkenteni a költségeket, de nem szabad túlságosan olcsónak lenni, mert ez azt jelentheti, hogy a munkát nem megfelelően végzik el. Az alagsori felújítás kifizetésének egyik módja az, hogy otthoni hitelkeretet kap a frissítésért. Útmutató segítségével megtalálhatja a legjobb hitelkamatlábakat. Amikor te megtalálja a legjobb fizetést, megszerezheti a felújításhoz szükséges forrásokat, amelyek biztosan növelik ingatlanának értékét.

Az alapítvány ellenőrzése

Mielőtt elkezdené az építési projektet az alagsorban, ellenőrizze, hogy az alapja még szilárd -e. Ha a házad idősebb, a az alapon repedések lehetnek, és egy pince repedt falakat vagy szivárgásokat okozhatott. A legjobb, ha ezeket a problémákat most javítja, mielőtt továbblép. A falak megrepedhetnek a stressztől vagy a ház egyszerű rendezésétől. Ez a beton gyengülését okozza, ami miatt az alapnak később komolyabb problémái lehetnek, ha nem javítja azokat. Ha most komoly problémák merülnek fel az alapozással kapcsolatban, fontos, hogy ezeket most kezeljék, nehogy az épület biztonsága kerüljön veszélybe.

Néhány jel utal a lehetséges problémákra, többek között:

  • Repedések a padlón
  • Windows, amely nem nyílik meg megfelelően
  • Vízszintes repedések a belső vagy külső falakon
  • Padlók, amelyek kezdenek ferdén vagy meghajolni
  • Ajtók, amelyek nem záródnak megfelelően

Mit kell figyelembe venni az alagsor befejezése előtt - alagsor

A kódex megsértésének elkerülése

Ha az otthonod nem volt az kód szerint épült vagy az épület régi, előfordulhat, hogy az alagsor befejezése előtt ellenőriznie kell az esetleges kódsértéseket. És bizonyos típusú munkákhoz engedélyekre is szükség lehet, a területétől és az otthon korától függően. Az egyik leggyakoribb probléma a kilépőablakok esetleges hiánya. Ez azt jelenti, hogy még akkor is, ha az alagsor valamivel a talajszint alatt van, továbbra is ablakok lesznek az ablakkútban, amelyek lehetővé teszik, hogy valaki meneküljön tűz esetén. Mivel ezek nem mindig voltak kötelezőek, előfordulhat, hogy a régebbi lakások nem felelnek meg a kódoknak. Ez azt jelenti, hogy ha felújítja a területet, akkor azt kódolni kell. Győződjön meg arról, hogy a környék illetékeseivel egyeztet, és határozza meg a lehetséges további problémákat, amelyeket esetleg meg kell oldania.

A tér szigetelése

Néha a lakástulajdonos dönthet a megtakarítás mellett szigetelés az alagsorban, mivel nincsenek annyira lent. De ez egy hiba, amely befolyásolhatja az otthon kényelmes hőmérsékleten tartásának költségeit. Ha megfelelően szigeteli az alagsort, pénzt takaríthat meg fűtéssel és hűtéssel. A HVAC -rendszernek nem kell olyan keményen dolgoznia, hogy az otthont jó hőmérsékleten tartsa. Ezenkívül a szigetelés megvédi a házat és alapjait a zord időjárástól. A porlasztóhabtól az üvegszálig terjedő lehetőségek között pedig megfizethető áron találhat valamit, ami elvégzi a feladatot. A permethabot választhatja, mivel ez a leghatékonyabb.


Forrás link


8 Views 0 Ratings Rate it