Mobil oltási források CDC

Avatar admin | 2021.03.18. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

A Nemzeti stratégia a COVID-19 reagálásra és a pandémiás készültségrepdf ikonra felhívja az Egyesült Államok kormányát, hogy indítson biztonságos, hatékony és átfogó oltási kampányt, amely minden közösségben eléri az embereket, és stratégiákat tartalmaz a nehezen elérhető és magas kockázatú lakosság oltására. Az utazási távolság, az egészségügyi szolgáltatókhoz vagy az oltási klinikákhoz való korlátozott hozzáférés, a tömegközlekedés hiánya, a mobilitási problémák, valamint a munka- és családgondozási menetrendek miatt egyesek számára nehézséget okoz az oltás. A mobil oltás az egyik módja elérésüknek.

A mobil oltás egy ernyő, amely különböző kezdeményezéseket ír le annak érdekében, hogy az oltási szolgáltatásokat kis léptékben hozzák közelebb a rászoruló közösségekhez. A mobil oltási erőfeszítések már folynak, és a tervek szerint további erőfeszítéseket tesznek a meghatározott populációk elérésére, beleértve az alulteljesített embereket, a magas kockázatú csoportokat, az alapvető munkavállalókat és a vidéki közösségeket. Ezeket a helyszíneket a közegészségügyi osztályok koordinálják beltéri vagy kültéri környezetben, a helyi közegészségügyi klinikák, egészségügyi szolgáltatók, gyógyszertárak, közösségi és hitalapú szervezetek, munkaadók és a magánszektor oltói támogatásával.

A CDC és a Szövetségi Sürgősségi Menedzsment Ügynökség (FEMA) olyan anyagokat fejlesztett ki, amelyek segítik a jogrendszereket a mobil oltási helyek felállításában és a vakcinakínálat növekedésével bővítik használatukat.

CDC források

FEMA források – Hamarosan


Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok