Nyomtatható iskolai táblák első napja (frissítve: 2021–2022)

Avatar Gadam | 2021.08.31. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

Közeledik az iskola ideje, így az iskolai jelek nyomtatható első napjára való! Ezeket az iskolai fotójeleket és a hozzájuk tartozó utolsó tanítási napok tábláit frissítettük a 2021–2022-es tanévre, és ne hagyja ki egyéb nyomtatható első és utolsó iskolai jelek itt is.

Nyomtatható iskolai jelek első napja 2021 2022, 6 stílusú kitölthető infografika, Remodelaholic

2021-2022 Nyomtatható iskolai táblák első napja

Szia Remodelaholics! Azoknak, akik nem ismernek engem, a nevem Michelle, és én vagyok a kreatív életmód blog szerkesztője Elegancia és varázslat nevű írószer/nyomdaüzemet is vezetek Elvarázsolt nyomatok. Rendszeres olvasók, emlékezhet néhány közelmúltbeli projektre, amelyeket megosztottam, beleértve ezeket BBQ meghívók és a Művészeti nyomatok -Nek terveztem #fedélzeti falak hét.

Bár szomorú vagyok, hogy az elkövetkező hónapokban búcsút mondunk a nyárnak, örömmel osztom meg néhány új nyomtatható dokumentummal, amelyek még szórakoztatóbbá teszik az iskolába való visszatérést.

Nyomtatható iskolai táblákat itt talál

Nyomtatható iskolai jelek első napja 2021 2022 vagy év Szerkeszthető minden évben. Remodelaholic

Arra törekszem, hogy minden pillanatot dokumentáljak, és túl sok fényképet készítsek. Én vagyok az egyetlen, aki folyamatosan feszegeti a telefon tárhelyének határait?

Bár nincsenek saját gyerekeim, ha lenne, akkor jobb, ha fogadsz, hogy az iskola első napja teljes fotózássá válik. Talán jobb, ha nem … a cicás macskáim már utálnak, amiért ilyen sok fotót készítettem róluk!

Azoknak, akik tedd Ha a gyerekek visszatérnek az iskolába a jövő hónapban, és tervezik, hogy pillanatok alatt elégedettek lesznek a fényképezőgéppel, ezek a jelek tökéletesen kiegészítik az első napi fotókat.

Az iskolai jelek első napja nyomtatható 2021 2022 és év szerkeszthető az újrafelhasználáshoz Remodelaholic

Felállítottam egy 16 különböző nyomtatható készlettel, hogy mindent lefedjen az óvodától a 12. osztályig és az otthoni iskoláig, ráadásul egy olvasó azt javasolta, hogy az első iskolanap a szülők szabadságának első napja, ezért hozzátettem: is! ÉS népszerû igény szerint az év szerkeszthetõ fájljával kiegészítettem egy bónuszfájlt, amely további 14 osztályt/iskolát tartalmaz, összesen 30 lehetõségért! (Lásd a az itt található tartalmak teljes listája.)

Minden jel 8,5 x 11 méretű papírra van nyomtatva. Az idei év előre kitöltött táblái közé tartoznak a 8 × 10-es nyomathoz tartozó vágóvonalak; évre szerkeszthető jelek egész oldalas nyomtathatóak.

Vásárolja meg a 2021–2022-es iskolai táblák első napját és az iskolai táblák utolsó napját, vagy az év szerkeszthető verzióit ITT.

*Minden Remodelaholic nyomtatható személyes, nem kereskedelmi használat csak. Használat ajándékozza meg, de ne változtassa meg, ne adja el, vagy más módon ne terjessze a nyomatot vagy a fájlt. Kösz!

Idén új – nyomtathat is megfelelő mérföldkő jelek születésnapokra, terhességre és a baba első évére!

Azonnali letöltés Nyomtatható mérföldkő kártya készlet terhesség, baba, gyerekek számára #remodelaholic

Az alábbi linkek társult linkeket tartalmaznak. Kérjük, tekintse meg teljes adatvédelmi irányelveinket és tájékoztatónkat itt.

Plusz, lásd az első napi iskolai jelek további stílusait itt vagy nézze meg Michelle további szerkeszthető iskolatábláit itt.

Az iskola első napja Nyomtatható fotójelek, 7 különböző stílus, letöltés és egyedi nyomtatás a @Remodelaholic webhelyről

Vissza az iskolába Jelek Elvarázsolt nyomatok66

Vissza az iskolába Jelek Elvarázsolt nyomatok4

Nagyon szeretném látni ezeket a jeleket működés közben az Instagramon! Feltétlenül jelölje meg fotóit #enchantedprints #imaremodelaholic vagy ossza meg képeit itt. Kösz!

Nézze meg ezt az imádnivaló fotót olvasónktól, Briannától! Köszönöm a megosztást!

SONY DSC

Keresni még több nyomtatható, hogy felkészüljön az iskolába? További részletekért kattintson az alábbi miniatűrökre. Várjuk Önöket jövő hónapban is!

Egyszerűbb nyomtatási lehetőségek:

Nyomtatható iskolai táblák első napja 2021 2022 Az utolsó napi jelekkel, Remodelaholic

Az iskolai jelek első napja nyomtatható 2021 2022 és év szerkeszthető változatai Remodelaholic

Remodelaholic az Amazon Services LLC Associates Program résztvevője, amely egy társult hirdetési program, amelynek célja, hogy eszközt biztosítson az oldalak számára, hogy hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com -ra mutató linkekkel. Kérjük, tekintse meg teljes tájékoztatónkat itt.

Ról ről Michelle