Olcsó vs drága inverter generátor

Avatar admin | 2021.04.22. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Ahelyett, hogy állandóan teljes sebességgel működne, az inverter-generátor elektronikusan fel-le fojtja a motort, hogy kielégítse a keresletet. A megnövekedett hatékonyság eredményeként nem kell olyan gyakran feltölteni a gáztartályt. Az inverter-generátorok gyakran kevesebb szennyező anyagot bocsátanak ki, és általában csendesebbek. Az invertergenerátorok elektronikus áramkörök segítségével átalakítják az egyenáramot egyenáramú forrásból (például napelemből vagy autó akkumulátorából) származó váltakozó áramú energiává.

Olcsó vs drága inverter generátor

A berendezéstől függően az átalakított áram különböző feszültségeken és frekvenciákon bocsátható ki.

Olcsó inverter generátor

Az olcsó generátor megvásárlása, amely néhány hónap után elromlik és sok üzemanyagot fogyaszt, nem fog sok pénzt megtakarítani. Ajánlásaink során figyelembe vettük a generátorok tartósságát és üzemanyag-hatékonyságát. Soha nem javasoljuk a generátorral való takarékoskodást, mert ez egyike azoknak a moduloknak, amelyeket nem akar cserbenhagyni, amikor a legnagyobb szükség van rá. Vannak azonban olyan esetek, amikor nem kell vagyont költenie, és olcsóbbakkal is megúszhatja inverter generátor.

Fontolja meg a következő kérdéseket:

  • Tervezi, hogy évente csak néhányszor használ generátort?
  • Szüksége van egy kis generátorra rekreációs célokra, például kempingezéshez vagy farfekvéshez?
  • Szeretne generátort vásárolni egyszeri használatra (például egyetlen mű, szabadtéri vásár vagy hóvihar), és soha többé nem használja?

Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolt, akkor ez egy megfizethető generátor. Különösen azért, mert sokan közülük, például a cikkben említettek, nagyszerű munkát végeznek, és sok pozitív visszajelzést kapnak. Sokat takaríthat meg, ha generátort vásárol olyan cégtől, mint a Westinghouse, a Champion vagy a WEN. Nagy teljesítményű generátorral rendelkezne a Yamaha vagy a Honda árának töredékéért is.

Folyamatos biztonsági mentést kínál (például orvosi rendelőben elengedhetetlen), indítási idő és kényelmetlenség nélkül. Alig ad hangot. Nem szennyezi a talajt, és környezetbarát is. Alacsonyabb működési költségek a megnövekedett működési teljesítmény eredményeként.

Mikor ne vásároljon olcsó generátort?

Fontolja meg a következő kritikus kérdéseket:

  • Szüksége van egy generátor rendszeres üzemeltetésére egyszerre több órán keresztül?
  • Naponta szeretné az építkezésen?
  • Olyan generátort keres, amely évekig tart?
  • Gyors hozzáférést szeretne a pótalkatrészekhez, és nem okoz gondot egy helyi szerviztechnikus felkutatása a generátor megjavításához?

Ha ezek bármelyike ​​érvényes Önre, akkor jobb, ha valamivel többet költ egy olyan ismert márkára, mint a Honda. A vállalkozók azért szeretik az ilyen generátorokat, mert nagyon szilárdnak és robusztusnak tekintik őket. Egy másik kritikus tényező a karbantartás. Soha nem okozhat gondot senki, aki megjavítja a Hondáját. Ezek a generátorok rendkívül elterjedtek, és alkatrészek könnyen beszerezhetők. Lehet, hogy ez nem áll fenn az olcsóbb generikus termékek esetében.

Olcsó vs drága inverter generátor - generátor

Drága inverter generátor

Az inverter-generátorok költségesebbek, mert újabb technológiákat alkalmaznak, és számos további előnnyel járnak, például csendesebbek, üzemanyag-hatékonyabbak és minimális harmonikus torzítással szolgáltatják az elektromos áramot.

Következtetés

Ha invertergenerátort vásárol, vegye figyelembe azokat a körülményeket, amelyek között használni tudja – vagy érdemes -. Annak ellenére, hogy sok inverter van a piacon, a „legjobb” lenne az Ön számára a legkényelmesebb. A frekvenciaváltó-generátor megvásárlásának legjobb módja az, hogy kitalálja, mely funkciók a legfontosabbak az Ön számára. Miután elindította, a listán szereplő összes generátor megfelelő mennyiségű megbízhatót tud biztosítani elektromosság, és számíthat arra, hogy legalább kilenc órán át használhatja. Az inverter vásárlásakor azonban korántsem ez az egyetlen szempont, amelyet figyelembe kell venni.


Forrás link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok