Olcsóbb, hirdetésekkel támogatott HBO Max-terv jön júniusban – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.12. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

HBO Max / AT & T

A WarnerMedia egy hirdetésekkel támogatott HBO Max szint bevezetését tervezi 2021 júniusában, amely olcsóbb alternatívát jelent a szolgáltatás havi 15 dolláros hirdetésmentes tervéhez. A médiaóriás azt reméli, hogy az HBO Max előfizetőinek számát megerősíti a hirdetésekkel támogatott terv, bár nem közölt árat vagy pontos megjelenési dátumot.

A WarnerMedia 2019-es indulása után azt mondta a befektetőknek, hogy az HBO Max 50 millió előfizetővel rendelkezik 2020 végéig. A szolgáltatás azonban tavaly véget ért mintegy 41 millió előfizetők, valószínűleg a szolgáltatás miatt zavaros név és magas ár. Ha nem lett volna a COVID-19 járvány, ami jelentősen megnőtt a kereslet streamingje révén a szolgáltatás akár 50 millió céltól tovább is zárhatta volna 2020-at.

Nemrégiben a Goldman Sachs konferencián a WarnerMedia vezérigazgatója – magyarázta Jason Kilar hogy „ezen a bolygón a legtöbb ember nem vagyonos”, ezért az előfizetők számának növelése érdekében az HBO Max-nek olcsóbb, hirdetésekkel támogatott tervet kell kínálnia. A vállalat arra számít, hogy a hirdetésekkel támogatott terve 2021 végéig legalább 67 millió, 2025-ig 150 millió emberig növeli előfizetőinek számát.

De a hirdetésekkel támogatott HBO Max tagság sokkal eltérhet a hirdetések által támogatott Hulu-tervtől. Amint arról beszámolt A streamelhető, a WarnerMedia tavaly végzett felmérése azt sugallja, hogy az HBO nem jelenít meg hirdetéseket a tartalmának körülbelül 50% -án, és a platform csak két-négy perc hirdetést jeleníthet meg minden megtekintési órán. Mégis, az AT & T március 12-i adatai szerint az HBO Max előfizetői elmaradhatnak az ugyanazon a napon megrendezett színházi kiadásoktól. elemző hívás.

Természetesen nincs garancia arra, hogy az HBO Max hirdetésekkel támogatott terve ennyire laza lesz. Az egyetlen dolog, amit tudunk, hogy a platform bejövő szintje kevesebb lesz, mint a havi 15 dolláros tagság, és hogy a WarnerMedia nagy parókái nagyon izgatottak a bevezetés miatt.

Forrás: WarnerMedia via A streamelhető, Bloomberg
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok