Papercut Alien Candy Huggers for Kids

Avatar admin | 2021.07.23. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Ebben a hónapban a kollekció egy új édességölelőt tartalmaz – ezúttal a világűrből! Egy ideje idegen projekteket akarunk csinálni. És mivel a havi témánk az űr, nem tudtunk ellenállni ezeknek az aranyos idegen cukorkáknak a készítésében.

Ezt a vágógéppel könnyen elkészíthető papírmunka. Vagy bármikor kinyomtathatja a PDF-sablonunkat, és kézzel kivághatja.

Alien candy huggereink mintája négy különböző mintát tartalmaz, amelyeket elkészíthet. A bonyolult vágások miatt javasoljuk egy vágógép használatát. Ha szeretné, kinyomtathatja fekete-fehér változatunkat is, amely kisgyermekek számára színes, miközben kézműveskedik.

Miután levágta az édességet ölelőket, felhasználhatja őket pártok kedvelőinek, ajándékok feltöltőinek vagy ünnepi csemegének. Ha bulira használja őket, úgy gondoljuk, hogy nagyon aranyosak lennének a miénkkel matt papír űrhajók. Bárhogy is használja őket, úgy gondoljuk, hogy a gyerekei imádni fogják őket!

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Utasítás

Töltse le SVG fájlunkat, ha vágógépet használ, vagy PDF sablonunkat, ha kézzel vágja. Miután kivágták az idegen cukorkabarátokat, egyszerűen fonja át a kezét néhány csemegével!

papír idegen cukorka huggerek és papír űrhajók papercut idegen cukorka ölelõk

Fedezze fel többet

Szereted ezt a barkácsolási ötletet? Tekintse meg az összes cukorkaölelőnket és gyerekparti ötletek. Vagy böngésszen a többi Júliusi gyűjtemény több űrrel kapcsolatos kézműves projekt számára.
Forrás link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok