Papercut függő teafény árnyékai

Avatar Gadam | 2021.06.21. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

A hosszú télnek tűnő időszak után nagyon készen állunk a nyári kinti összejövetelekre! Annak érdekében, hogy kültéri helye ünnepibb legyen, Lindsay megtervezte ezeket a papercut tea világos árnyalatokat, amelyeket néhány zsineggel vagy zsineggel felakaszthat.

Mivel a tervezés részletei bonyolultak, javasoljuk, hogy ehhez a projekthez vágógépet használjon. Mind az SVG kivágott fájl, mind a PDF sablon a bejegyzés végén található, így mindig kiválaszthatja, hogy mi tetszik.

papercut lógó lámpák

Miután felfűzte a papercut tea világos árnyalatait, egész nyáron kihagyhatja őket (feltéve, hogy nem fog esni vagy túl szeles lesz). Vagy egyszerűen felakaszthatja a szabadtéri összejövetelére, és máskor elraktározhatja őket. Akárhogy is, ez egy gyors és egyszerű projekt a vágógéppel!

Teafényes árnyalatainkhoz egy szép, fémes fehér papírt használtunk, hogy kiemelkedjenek a fák között. Azonban mindig színesebbé teheti a tiéd, ha akarod. Vagy egyeztesse őket a színvilágával, ha esküvőre, baba zuhanyozásra vagy más különleges eseményre használja őket.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Utasítás

  1. Töltse le az alábbi SVG kivágási fájlt, és vágjon mintákat matt szöveges papírból.
  2. Futtasson egy csíkot forró ragasztót a lámpa jobb oldalán található fülre. Rögzítse a lámpa másik oldalához, és nyomja meg a záráshoz.
  3. Helyezze a papercut árnyalatokat az egyes gyertyatartók tetejére, majd vezesse át a zsineget (vagy a választott szalagot vagy zsineget) a kampókon.

papercut tea világos árnyalatai DIY tea világos árnyalatok papír tea világos árnyalatok szabadtéri rendezvényhez

Fedezze fel többet

Szereted ezeket a függő teafénytartókat? További ilyen ötletekért nézzen meg többet papír dekor kézművesség. Vagy böngésszen a mi weboldalunkon szabadtéri élet ötletek.
Forrás link


8 Views 0 Ratings Rate it