Pénzadás kreatív módjai

Avatar admin | 2021.05.13. 146 Views 0 Likes 0 Ratings

146 Views 0 Ratings Rate it

Aki nem élvezi, ha pénzt kap ajándékba, de valakinek olyan kártyát adni, amelynek 20 dolláros bankjegye van benne, olyan unalmasnak tűnik. Nem is beszélve, sokkal szórakoztatóbb nézni, ahogy valaki kibont egy igazi ajándékot. Egy kis extra erőfeszítéssel és egy adag kreativitással ismét szórakoztatóvá teheti a készpénz adását! Itt van 23 kreatív módja annak, hogy pénzt adjunk az érettségire vagy bármilyen alkalomra. Sok ilyen ötlet megkétszerezheti az okos ajándékkártyák adásának módjait is!

Kreatív módszerek készpénzadásra

23 kreatív módszer a pénzadásra

Aranyos ötleteket keres a pénzadáshoz? Szinte minden tárgyat egy kis gondolkodással kreatív módon lehet pénzt adni. A WC-papír, a lufi, a Play-Doh és a Pez adagolók csak néhány szórakoztató módja annak, hogy pénzt adhasson ezen a listán. És mindenki szereti a pénz ajándékát!

1. Ballon pop

Ez a kreatív készpénzadási módszer magában foglal egy becsomagolt ajándékot és a ballonpattanást, mennyivel szórakoztatóbbá válik? Töltse fel a lufikat készpénzzel, bankjegyekkel vagy akár lottószelvényekkel! Lásd az összes részletet itt: lufiban készpénz adása a CRAFT-nála pénz adásának kreatív módjai

2. WC-papír

Ez a tökéletes készpénzadási lehetőség 2020-ra, ha! Bónusz: olyan könnyű összerakni és hasznos! Tegyen hozzá húszat egy WC-papír tekercs közepére egy felirattal, amely a következőt írja:Csak arra az esetre, ha karácsonyt kapna karácsonyra, használja ezt!

Kreatív módszerek a pénz ajándékozására

3. Játsszon „Tésztát”

És egy kis extra „tészta” egy Play Doh-tartályba ajándékért, amelyet biztosan élvezni fognak! Nézze meg ezt a CRAFT bejegyzést a további részletekről hogyan lehet készpénzt adni a Play-Doh-ban.

Kreatív módszerek a pénz ajándékozására

4. A legjobb fajta Pez-ent

Készpénz és cukorka? Igen, kérem! Nézze meg a CRAFT-t a részletekről készpénzt adni egy Pez adagolóban.

Kreatív módszerek a pénz ajándékozására

5. Jolly jar

A készpénz vagy egy ajándékkártya kreatív módja érdekében fontolja meg, hogy elrejtse egy vörös Jolly Ranchers-tel töltött befőttesüvegbe. Egyszerűen töltsön meg egy befőttesüveget cukorkával, és rejtse el benne az ajándékkártyát. Adj hozzá egy édes, kézzel készített címkét, amely a következőket mondja: Kívánok holly vidám karácsonyt!

Kreatív módok ajándékkártyák adására

6. Hímezzen vásznat

Itt van egy másik kreatív, nem olyan egyszerű mód az ajándékkártya elrejtésére. Hímezzen egy ostoba üzenettel ellátott vásznat, és csatolja az ajándékkártyát a hátoldalához. A h minden részletével kapcsolatbanhímeznie kell egy vásznat post.

Kreatív módok ajándékkártyák adására

7. Mikulás doboz

Amíg van hozzáférése nyomtatóhoz, ez egy nagyon aranyos pénz ajándékdoboz! Töltheti a Mikulás hasát pénzzel, ajándékkártyával vagy akár csokoládéval. Töltse le és nyomtassa ki a ingyenes nyomtatható párna doboz itt.

Szórakoztató módszerek a pénz ajándékozására

8. Doboz csokoládé

Ott akarok lenni, amikor a kis Johnny kinyitja ezt a doboz csokoládét! Lásd az összes részletet a Élet anyaként.

Hogyan adjunk készpénzt

9. Ünnepi tészta

Ez a bosszantó vers extra tésztát kínál a befogadónak sütik helyett. Nem hiszem, hogy bánják. Ugye? Szerezd meg az ingyenes nyomtatható verset a címen Tessie Fae.
Pénzvers

10. Borsmenta tekercs

Ezek a borsmentával fedett pénztekercsek nagyszerű ajándékot jelentenek gyerekeknek vagy egyetemi hallgatónak, aki mosodai szőnyeget használ! További részletek: Martha Stewart.

11. Pénzfa

Ki ne akarna pénzfát? Keresse meg a teljes oktatóanyagot itt: Aztán elkészítette.

Hogyan adjunk készpénzt

12. Origami

Az ikonikus piros teherautó, amely egy Chrsitmas-fát szállított, festést kapott, és nőtt egy origami pénzfa! Ez olyan okos módja annak, hogy pénzt adjunk ebben az ünnepi szezonban. További részletekért nézd meg Jacolyn Murphy.

DIY készpénz ajándék

13. Origami szív

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy készpénzt adjunk egy érettségin. Nézze meg, hogyan készítsen origami szívet Házi ajándékok.

Kreatív módszerek készpénzadásra

14. Pénz lej

Pénzlej lehet a legkreatívabb pénzajánló ötlet, amit láttam! Ugorj át ide Lil Luna részletes oktatóanyagért.

Hogyan adjunk készpénzt

15. Szemétvadászat

A hulladékvadászatok minden ajándékot vagy ajándékutalványt szórakoztatóbbá tesznek az adás és a fogadás terén. Létrehoztam nyomvadász-vadászatokat gyerekeknek és felnőtteknek. Az igazán fiatal gyerekek számára mindig képekkel nyomokat készítek, a felnőttek számára pedig buta mondókákat. Itt található sok információ a felkészülésről hulladékvadászat nyomjátékok a CRAFT-on (Itt van egy másik bejegyzés a hulladékvadászó játékok bármilyen korosztály számára!)

Kreatív módok ajándékkártyák adására

16. Pénz lottó

A bátyám kitalálta az úgynevezett „pénz lottó” módszert. Különböző összegű készpénzt rak borítékba, kifújja őket, és lehetővé teszi számunkra, hogy kiválasszunk egy-egy borítékot. Tipikusan ez karácsony délután történik. Egy évben a fődíj 100 dollár volt! Azt kell mondanom, hogy nagyon izgalmas, és testvéreimmel minden évben alig várjuk.

17. Mézeskalács tészta

Ez a mézeskalács „tészta” és vers olyan okos módja a készpénz adásának. A vers így hangzik:

Mézeskalács ember finom jegesedéssel
ó, olyan jók és rendkívül csábítóak.
Elindultam egy-két tucatot csinálni,
de elfogyott az ideje. Oh mit tegyek?
Így a sütik helyett íjat kötöttem.
Ez a saját személyes adag ünnepi tészta!

(Szív- és lélekkaparókon található.)

Hogyan adjunk készpénzt

18. Titkos könyvpénz

Rejt el egy éles 20 dolláros számlát egy jó könyvben. Freakanomics, HAJÓ, Fegyverek, baktériumok és acél, vagy Ahol a Crawdads énekel néhány jó lehetőség. Egy szakácskönyv vagy egy felnőtt kifestőkönyv tökéletes lehet a megfelelő ember számára is! A legnehezebb része nem elmondani a címzettnek. Csak hagyja, hogy a címzett megtalálja az elrejtett kincset, miközben végiglapozza a könyvet. Ígérem, izgatottak lesznek. Olyan, mintha rejtett pénzt találna a téli kabátja zsebében!

19. Szövetdoboz

Cseréljen egy üres Kleenex-dobozt pénzdobozra, és csatoljon egy feliratot: „Ne fújd az egészet egy helyre!” Köszönöm a zseniális ötletet Lovezilla.

Pénztár ötletek

20. Papírzacskó zseb

Egy egyszerű barna papír ebédzsákot alakítson át egy adoarble márkás pénzzacskóvá. Nézze meg a teljes oktatóanyagot Mish Mash.
Hogyan adjunk készpénzt

21. Sürgősségi pénz

Itt van egy vicces módja annak, hogy becsomagoljon egy ajándékkártyát vagy készpénzt, keretezze üvegbe egy betéttel, amely azt mondja: „Vészhelyzet esetén egy pohárba! A kép a Saját esemény létrehozása oldalon található.

Hogyan adjunk készpénzt

22. Eső pénz

Ki nem szereti esni a pénzt? Hozza fel ezt az okos módszert, hogy készpénzt adjon egy oktatóval A szezonális otthon.

Hogyan adjunk készpénzt

23. Pizza „tészta”

A pizza mindig jó ötlet, különösen, ha tésztát tartalmaz!

pénzt adni

Mivel a karácsony a sarkon van, tudom, hogy ez a pénzadási kreatív módszerek felsorolása rendkívül hasznos lesz! Van más ötlete a kreatív készpénz adományozásával kapcsolatban? Szívesen hallanám …
Forrás link


146 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok