Rovarcsípés elhárítás

Avatar admin | 2021.07.07. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Ez a rovarcsípés nagyszerű, ha kéznél van, amikor legkevésbé számítasz rá, hogy szúnyogok, legyek vagy más idegesítő kártevők támadják meg. Az illóolajok hibajavításhoz történő használatával gyorsan megkönnyebbülhet a rohadt viszketés.

Rovarcsípés gördülő orvoslás

Miért, ó Miért viszket a szúnyogcsípés?

Van, akinek nincs reakciója a szúnyogcsípésre, és mások (mint én) hatalmas, piros üdvözleteket kapnak, amelyek annyira viszketnek, hogy ki akarok ugrani a bőrömből és elrejtőzni! Egyáltalán nem szórakoztató, ha kapok egy harapást, ezért kutattam, hogy kiderüljön, MIÉRT VAGYOK! Ööö, úgy értem, miért viszket a harapás olyan erősen, és mit tehetek a földön, hogy enyhítsem.

A szúnyog- és rovarcsípés viszket, mert testünk hisztamin-reakciót mutat a rovarok nyálára, ami mini allergiás reakció. Amikor a tested hibajelenséget észlel, gyorsan beküldi a hisztamint, amely immunválasz hatására a hely piros dudorokká válik. A dudor viszket, és amikor megkarcolod, még jobban gyullad és viszket.

Anyám mindig antihisztamin krémet alkalmazott a viszketés enyhítésére, de ez inkább az immunválasz kezelésére szolgál, mintsem az irritáló hatásra. Ehelyett jobb semlegesíteni a nyálat, és hagyni, hogy a test ellazuljon. Ha azonnal elkapja a harapást, ennek a továbbjutásnak a használata segít elkerülni még a kezdeti ütést is, de ha úgy találta, hogy a harapás nem karcos, és az már meggyulladt, akkor ez néhány alkalmazást és egy kicsit tovább tarthat.

Most már igaz, hogy a szúnyogok jobban szeretnek egyeseket, mint másokat. Ennek élő bizonyítéka vagyok. Próbáld ki velem táborozni. Szeretni fogod! Minden szúnyog vadászik rám, és békén hagy. Hacsak nem vagy olyan ízletes számukra, mint én, és ebben az esetben szükséged van erre a szúnyogcsípés enyhítésére szolgáló gördülőre is!

Mi a legjobb illóolaj a hibajavításhoz?

Levendula és tea fa az illóolajaim közül néhány a hibajavításhoz. Valójában sok ugyanazzal a jótékony tulajdonsággal rendelkezik a bőr számára.

A bugcsípéshez nélkülözhetetlen fő és leghasznosabb tulajdonságuk gyulladáscsökkentő tulajdonságuk. Mindannyian tudjuk, milyen gyorsan fellángol egy hibaharapás, ami nagy és piros dudort eredményez. Az illóolajpár csökkenti a bőrpírt és azonnali irritációt egy harapás után.

A rovarcsípéseknek is megvan a szokása megfertőződni, ha túlságosan megérintik és viszketik őket. A levendula gombaellenesen működik, míg a teafa antiszeptikus, mindkettő segít megakadályozni a csúnya baktériumok szaporodását.

Néhány harapás fájdalmas lehet, különösen, ha túl erősen karcolódik. Levendula és tea fa csillapítja a harapást, fájdalomcsillapító és zsibbadó hatást kínálva. A levendula elősegíti a bőrszövet gyógyulását is, elősegítve a harapás gyors elmúlását.

Természetesen a teafa és a levendula két nagyon erős és különféle illat. Ezekkel az illóolajokkal 2 az 1-hez kap, mivel ezek rovarriasztóként is működnek. Valójában számos kereskedelmi spray tartalmaz levendulát és teafát a formulájukban. Tehát, ha a hibák egyszer elérik, ez a továbbjutás még a másodlagos harapás elkerülését is elősegítheti.

Megjegyzés: soha ne alkalmazzon illóolajokat közvetlenül a bőrre. Mivel ezek a növények erejének koncentrált változatai, mindig előre meg kell hígítani. Ebben az esetben boszorkány mogyorót használok!

Bio levendula illóolaj és fehérmályva gyökér

Varázsdió

Ennek a szúnyogcsípés-megkönnyebbülésnek az alapja, a boszorkánymogyoró rengeteg gyógyhatással rendelkezik. Az elsődlegesen sebtisztító néven ismert boszorkány mogyoró a bőr bajnoka, segít enyhíteni az irritált bőrt, csökkenteni a gyulladásokat és megakadályozni a bőrpírt.

tudsz termelje meg saját boszorkánymogyoróját a kertben a kéreg betakarításával, hogy gyengéden összehúzó legyen a bőr, és használja ebben a receptben. Ha azonnali javításra van szüksége, könnyedén megragadhatja egy üveg desztillált boszorkány mogyoró is.

Boszorkány mogyoró virágzik Jelena

A szúnyogcsípés enyhítésére szolgáló gördülő orvoslás

Összetevők és anyagok

A teljes méréseket lásd a receptkártyán.

Csináld meg!

Öntse a boszorkány mogyorót a tölthető palackba egy kis tölcsér segítségével. Adja hozzá az illóolajokat a poloskák harapásához, és tegye vissza a feltekerhető tetejét az üvegre. Használat előtt alaposan rázza fel.

tekerjük tele levendulaolajjal, teafaolajjal és boszorkánymogyoróval, hogy megakadályozzuk a szúnyogcsípés viszketését

Hogyan lehet a szúnyogcsípést megállítani a viszketést

Ha ezt a tekercset szúnyogcsípés enyhítésére kívánja használni, alkalmazza, amint meglátja a szúnyogot magán, vagy érzi, hogy a harapás viszketni kezd. Ne vakarózzon! Görgessen egy keveset ebből a rovarcsípésből, közvetlenül a harapásra, és hagyja megszáradni.

Ismét ne karcolj! Tudom, könnyebb mondani, mint megtenni. De minél többet vakargatja, annál gyulladtabb lesz. Ha visszafoghatja magát, miközben a hibajavító szer működik, akkor körülbelül 15 perc alatt jobban kell éreznie magát.

A másik mód, amikor ezt a hibafalat-roll-on-ot használom, amikor a szabadban vagyok a fűben, és azok az idegesítő kis legyek rajtam vannak. Lehet, hogy ez csak velem történik, és ha igen, akkor szerencsés vagy, mert ez a legrosszabb! A legyek nem harapnak, de az az érzés, hogy százak szállnak le a bőrömön, és csak ülnek ott.

Úgy tűnik, mindig egyszerre 10-20-ra szállnak rám (ezúttal nem túlzás). Az én bug spray recept nagyon hatékonyan tartja távol őket, de ha történetesen kint vagyok valahol, és csak a roll-onom van, akkor ez ugyanolyan jól működik. A roll-on cikk-cakk mintával kenem a karomra és a lábamra, és a legyek végleg elszállnak.

Elképesztő, nem? Ezek a hibajavításokhoz szükséges illóolajok rengeteg energiát csomagolnak egy kis roll-on palackba. Ha kipróbálod, tudasd velem, hogyan működik neked az alábbi megjegyzésekben.

További lehetőségek a harapásmentes és boldogságra

Szúnyogcsípés megkönnyebbülés Roll-On

Miután egy hiba meglátogatta, görgessen rá erre a természetes gyógymódra, illóolajok használatával.

Utasítás

  • Egy kis tölcsér segítségével öntse a tiszta boszorkánymogyorót a feltekerhető palackba.

  • Adja hozzá az illóolajcseppjeit.

  • Minden használat előtt csavarja be a fedelet, és alaposan rázza fel.

Rovarcsípés gördülő orvoslás


Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok