Soha ne hagyd el többé a Hulut, mivel az ESPN + csatlakozik a streaming webhelyhez – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.10. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Az ESPN + illusztrációja a Hulun
Disney

A sportrajongók mostantól hozzáférhetnek az ESPN + műsorokhoz, dokumentumfilmekhez és élő sporteseményekhez anélkül, hogy elhagynák a Hulu alkalmazást. Hasonlóan a FX a Hulun hub, a dedikált ESPN + a Hulu hubon megtakarít az alkalmazástól az alkalmazásig ugráshoz, és arra ösztönzi a Hulu ügyfeleit, hogy kezdjék el használni az ESPN + szolgáltatást.

Feliratkozók a A Disney Bundle (amely tartalmazza a Disney + -ot, a Hulu-t és az ESPN + -ot havi 19 dollárért) most már hozzáférhet az ESPN + -hoz a Hulu-n, bár azoknak az ügyfeleknek, akik külön fizetnek a szolgáltatásokért, szükség lehet arra, hogy megvárják, amíg az ESPN + megjelenik a Hulu alkalmazásban. Ha külön Hulu és ESPN + előfizetéssel rendelkezik, győződjön meg arról, hogy ugyanazon e-mail címhez vannak kötve, különben nem fogja megkapni az ESPN + szolgáltatást a Hulun.

Ezen a nyáron a Hulu az ESPN + pay-per-view eseményeket is megjeleníti platformján, beleértve az UFC PPV eseményeket is, amelyek ESPN + exkluzívak. Az ESPN + egyéb tartalmai, beleértve a műsorokat, dokumentumfilmeket és élő sporteseményeket, már elérhetők a Hulu-n.

Disney először jelentette be ESPN + a Hulun, még 2020 decemberében. A Hulu integrálása az FX és az ESPN + rendszerbe megakadályozhatja egyes ügyfelek számára, hogy elhagyják a Hulu alkalmazást, és ami még fontosabb, arra ösztönzi a Hulu-felhasználókat, hogy fizessenek fel más Disney-tulajdonú szolgáltatásokra.

Forrás: ESPN
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it