Sonic the Hedgehog 10 év után elveszíti ikonikus hangját – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.31. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

Sonic és a „Sonic Boom” tévéműsor többi szereplője.
SEGA

Az elmúlt 10 évben, az alkalmi filmeket kizárva, egyedül egy ember állt Sonic the Hedgeh ikonikus hangjaként – Robert Craig Smith. De a műsorokban és videojátékokban eltöltött tízéves (szójáték nélküli) futás után ennek vége. Az animált Sonic jövőbeli ismétlései soha nem fognak ugyanúgy hangzani.

Ha nem ismeri Smith felvételét a Sonic-on, meglepheti, amit hall, ha elmélyül számos bejegyzésében, beleértve Hangrobbanás. A 90-es évek során a néhány Sonic-nal készült rajzfilm szemlélettel teli, bölcsen feltörő és szemtelen személyiséget mutatott be. De Craig felvétele finomabb és mérhetőbb volt.

Ez ragyogó poénokhoz vezetett, mint például a Sonic Boom epizódja, amely e vidám eszmecseréhez vezetett, ahol Roger tényleges hangját egy ritka, rövid pillanatig hallani fogja:

Smith először 2010-ben vette fel a szerepet Sonic Free Riders és kitartott Team Sonic Racing. Animációs sorozatokban, videojátékokban hangoztatja a karaktert, és még két gyors cameót is kettejüknek Roncs-it Ralph filmeket. Még a Nintendo is részt vett az akcióban, meghívva őt, hogy szóljon Sonicnak a Smash Bros. játékok.

Figyelemre méltó kivétel a közelmúlt Sonic a sündisznó film. Ben Schwartz Parkok és kikapcsolódás és Kacsa mesék a hírnév olyan hangot adott, amely közelebb állt Sonic arrogánsabb napjaihoz. Smith távozási bejelentése érkezett Twitter-fiókján keresztül, val vel a SEGA-tól érkező megerősítés nem sokkal később. Nem világos, hogy ki helyettesíti a jövőbeni szerepekben, de bárki is legyen, nagy piros cipőt kell kitöltenie.

Forrás: SEGA
Source link


0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok