Sós vegán muffin pestóval

Avatar Gadam | 2021.02.01. 86 Views 0 Likes 0 Ratings

86 Views 0 Ratings Rate it

Ha bulit rendez, vagy ha kéznél van egy snack, a sós muffin remek kis sütemény. Gyorsan és egyszerűen elkészíthetők, hidegen vagy újrafűtve egyaránt fogyaszthatók.

Számos recept létezik ilyen muffinokra, főleg sajtot vagy sonkát használva. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan kell elkészíteni vegán sós muffinok házi spenót pestóval, fekete olajbogyóval és szárított paradicsommal. Nem használt tojást vagy tejterméket.

Egy kis titkos hozzávalót használtunk, hogy még finomabbá tegyük a vegán muffinjainkat: táplálékélesztő. Ha még soha nem próbálta ki, gondoljon arra, hogy parmezán sajtos vegán helyettesítő. A receptben választhatóvá tettük, de csodákra képes. Megpróbál!

Egyébként bármilyen kedves pesztót használhat. Spenótpesztót készítünk pekándióval a semmiből, de nyugodtan használjon bolti bazsalikomos pesztót, vagy készítsen sajátot. Használhat például diót vagy pisztáciát, bazsalikommal, spenóttal vagy rukkolával.

A muffinok meglehetősen töltelékesek, ezért úgy gondoljuk, hogy adagonként kell egy. Egyikük többet ad neked, mint 25% RDI mind a fehérjék, mind a rostok esetében – szilárd. Val vel a telített zsírok napi mennyiségének kevesebb mint 10% -a, ezek a sós muffinok sokkal diétabarátabbak, mint a tojással, sajttal vagy sonkával készültek.

Körülbelül 30 perc alatt készen állnak. További segítségért olvassa el a recept alján található tippeket. Élvezd!


Source link


86 Views 0 Ratings Rate it