Spenót és articsóka pite sajtos kenyér kéreggel.

Avatar admin | 2021.04.21. 49 Views 0 Likes 0 Ratings

49 Views 0 Ratings Rate it

Ez a spenótos és articsóka sajt sajtos kenyérhéjjal tökéletes pizza otthoni készítéshez! Házi készítésű pizzatészta extra sajtos mozzarellával töltött kéreggel megsütve, tetején fokhagymás gyógynövény vaj, pirított spenót, háromféle sajt és fűszeres articsóka. Amint a pizza kijön a sütőből, töltsön rá bazsalikomot, szeletelje fel, egyen és élvezze. Ennek a pizzának minden utolsó falata finom, és többre vágyik. A sajttal töltött kéreg és a fokhagymás gyógynövény vaj valóban megköti az üzletet.

Spenót és articsóka pite sajtos kenyér kéreggel  halfbakedharvest.com

Tudod, vicces, használtam pizzasütőnk többet az elmúlt négy hónapban, mint valaha. Amikor a sütőt a stúdiónkba építettük, annyira izgatott voltam, hogy elkezdtem használni. De néhány túl sok égett pizza után, majd túl sok pizza ragadt a pizzahéjon, felhagytam azzal, hogy egy egész éven át próbálkoztam … amit nagyon sajnálok.

Karácsony táján valami bátorságot adott, hogy megpróbáljam újra, és amióta megállás nélkül használom a pizzasütőt. Annyira szeretem. Ma pedig örömmel mondhatom, hogy leállt a rendszer. Magabiztosan készítettem minden pizzánkból a pizzakemencében.

És srácok, hadd mondjam el, JÓAK. Tudom, hogy a legtöbben nem rendelkeznek saját pizzasütővel. Tehát sajnálom, hogy folytatom és folytatom, de a történet elvezet a mai pizza receptjéhez!

És nem, ennek elkészítéséhez nem kell pizzasütő. Csak egy szokásos ole sütő fogja csinálni a dolgot!

Spenót és articsóka pite sajtos kenyér kéreggel  halfbakedharvest.com

Az ötletre…

Túl sokáig gondoltam ezt a pizzát. Tehát amikor a sütőbe mentem egy másik receptért, éppen a munkám közepén vagyok, úgy döntöttem, hogy végre kipróbálom egy friss spenót és articsóka pizza ötletét.

Azt akartam, hogy a kéreg sajttal legyen töltve. Csakúgy, mint régen olyan helyeken, mint a Pizza Hut és a Domino. Emlékszel a sajttal töltött kéregre? Mindig fröccs volt számunkra, hogy megszerezzük, de amit szerettünk!

És akkor, a bázisra? Fokhagymás gyógynövény vaj, de mindezt elkészítve spenóttal, sajttal és articsóka tetejével!

Spenót és articsóka pite sajtos kenyér kéreggel  halfbakedharvest.com

Itt vannak a részletek

Mindig a fokhagymával kezdem. Olvassa le gyógynövényekkel és fűszerekkel, valamint a legapróbb vajjal. Ez egy egyszerű keverjük össze, de ez a pizza egyik kulcsa.

Ezután ugyanabban a serpenyőben főzze meg a spenótot.

Spenót és articsóka pite sajtos kenyér kéreggel  halfbakedharvest.com

Szerelje össze!

Először töltsön fel sajtos kéregeket. Vegyél egy kis pizzatésztát … Mindig otthon készítem az enyémet, de a bolti vásárlás is remek … használd a számodra legegyszerűbbet! Húzza ki a tésztát, majd töltse meg kockákkal mozzarellával.

Amint a kéreg belsejében süt, meliálissá válik, és tökéletes sajtos kéreghelyzetet teremt. Olyat, amire az emberek nem számítanak … de természetesen … szeretnek.

Most rétegezd rá azt a fokhagymás vajat, sok spenótot, majd sajtot és az összes articsókát.

Spenót és articsóka pite sajtos kenyér kéreggel  halfbakedharvest.com

Szeretek sütni a pizzát lapos serpenyőben, vagy pizzasütőben, vagy a sütő felső helyzetében, szuper magas hőmérsékleten. Ideális esetben a sütő a legmagasabb hőmérsékleten megy! Ez egy igazán szép kéreg kulcsa.

A pizza elég gyorsan főz, így kevesebb, mint tizenöt perc múlva csodálatos pizzát kap. ÉS… a konyhád hihetetlen szagú lesz. Mint például a sajtos fokhagymás kenyér, ami süt, de ehelyett egy egész pizza! Amint a pizza kijön a sütőből, szeletelje fel, töltse fel bazsalikommal és egye meg. Ezt melegen kell enni, ezért élvezze frissen a sütőből!

Spenót és articsóka pite sajtos kenyér kéreggel  halfbakedharvest.com

Más pizza éjszakai recepteket keres? Íme néhány kedvencem:

Burrata Caesar saláta pizza

Lapos Buffalo csirke pizza

Aprított kelbimbó és szalonnás pizza

Végül, ha ezt a spenót és articsóka pizzát sajtos kenyér kéreggel készíti, mindenképpen hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!Spenót és articsóka pite sajtos kenyér kéreggel  halfbakedharvest.com