Sült Cheddar Pesto tojáshajók.

Avatar admin | 2021.05.11. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Ezek a sült Cheddar Pesto tojáshajók a legjobbak a nap bármely szakában. Levegős, kérges ciabatta kenyér, sajtos tojással, bazsalikomos pestóval, és minden apró bageli fűszerrel. A csónakokat ezután kemencében sütik, amíg a tojás tökéletesen meg nem fő, a ciabatta meg nem pirul, és a sajt meg nem olvad. Amikor a tojáshajók kijönnek a sütőből, töltsön ropogós szalonnával és friss bazsalikommal. Könnyű recept, amelyet mindenki élvezhet az asztalnál. Olyan sokféle tökéletesség, amely kevesebb, mint egy óra alatt összeáll, nagyszerű mindkét hétköznapra és hétvégén!

Sült Cheddar Pesto tojáshajók halfbakedharvest.com

Mennyire aranyosak ezek a tojáshajók? Amikor nekiláttam ezek elkészítésének, igazán nem voltam biztos abban, hogy hogyan alakulnak. De végül megszerettem a receptet! Néha belemegyek egy receptbe, mert nagyon bizonytalan vagyok benne. De a legjobb, ha jelenleg meglepett az eredmény … csak szeressem, ha ez megtörténik! Ezeket a hajókat nem lehet egyszerűbb elkészíteni vagy finomabb.

Izgatottan osztom meg ezeket veletek !! Különösen azért, mert nem titok, hogy ha reggelire receptek kerülnek, többször is, mint nem, megosztok valamit az édesebb oldalon. Nem arról van szó, hogy nem szeretem a sós reggeli recepteket, mert igen. Sokkal inkább az, hogy élvezem az édes reggeli recepteket, sós tojásokat ebédre vagy vacsorára … de ez csak én vagyok! Egyébként a lényeg az, hogy ritkán osztok sós reggelire recepteket, ezért túlságosan izgatott vagyok, ha megosztom ezeket a tojásokat.

Sült Cheddar Pesto tojáshajók | halfbakedharvest.com

(hajók a tojás hozzáadása előtt)

Sült Cheddar Pesto tojáshajók | halfbakedharvest.com

Az ihlet

Őszintén szólva úgy éreztem, hogy ma teljesen át akarom váltani a dolgokat! Van néhány nap, amikor nagyon vágyom egy olyan receptre, amely másként érzi magát, és semmihez sem hasonlít, amit korábban készítettem.

Általában valami kedvesre tartogatom a keddi bejegyzést. De egy sós reggeli recept a mai napnak megfelelőnek bizonyult … amikor a hó gyengéden kint esik. Tehát ez a történet!

Sült Cheddar Pesto tojáshajók | halfbakedharvest.com

A gyors és egyszerű részletek

Először vegyen elő egy vekni ciabatta kenyeret, ami olasz asztali kenyér, tele tele szellős, kérges kéregű zsebekkel. Ez az egyik kedvenc kenyerem! El akarja távolítani a kenyér felső 1/3-át. Ezután húzza ki a kenyér egy részét, hogy helyet teremtsen a tojásoknak.

Szeretek ciabatta kenyeret használni, de valóban használhatsz bármilyen kenyeret, amit szeretsz. Csak győződjön meg róla, hogy valami erős.

Sült Cheddar Pesto tojáshajók | halfbakedharvest.com

Ezen a ponton most rendelkeznie kell egy csónakkal a tojásaihoz, amellyel bebújik. Dörzsölje meg a kenyeret olívaolajjal, majd szórja meg minden bagelfűszerrel. A minden fűszer sok finom ízt ad a tojásokhoz. Most csak egy kicsit pirítsa meg a kenyeret.

Amíg a kenyér a sütőben van, habverje össze a tojásokat jó mennyiségű sajttal és egy marék spenóttal.

Sült Cheddar Pesto tojáshajók | halfbakedharvest.com

Miután a kenyér megpirult, adjunk hozzá bazsalikomos pestót, majd öntsük a tojásokat a ciabatta csónakokba. Tetejére még több sajtot, és süsd el! Egyszerű a dolog. Amint a tojások felsülnek, érezni fogja a bazsalikom csodálatos illatát, és még egy csepp minden fűszert is.

Sült Cheddar Pesto tojáshajók | halfbakedharvest.com

Fejezd be a hajókat!

Miután a csónakok kijöttek a sütőből, töltsük fel ropogós szalonnával és friss bazsalikommal. Általában teszek még egy kis pestót is. Ezután szeletelje és élvezze.

Egyszerű és könnyű, igaz? És olyan jó!

Sült Cheddar Pesto tojáshajók | halfbakedharvest.com

Más tojásalapú sós recepteket keres? Próbálja ki ezeket:

Reggeli grillezett sajt puha rántottával és pestóval

Herby Everything Cheddar örvény zsemle

Reggeli Quesadilla puha rántottával és avokádósalsa

Végül, ha elkészíti ezeket a sült Cheddar Pesto tojáshajókat, feltétlenül hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!

Sült mindent Cheddar tojásos csónak pestóval

Prep Time 15 percek

Főzési idő 30 percek

Teljes idő 45 percek

Adagok: 6.

Kalória adagonként: 450 kcal

A táplálkozási információk csak becslések. A webhelyen található receptek táplálkozási adatainak pontossága nem garantált.

Most létrehozhat egy fiókot az oldalunkon, és elmentheti kedvenc receptjeit, és bármilyen eszközön elérheti őket! Kövesse nyomon kedvenc receptjeit, és létrehozhat egy bevásárló listát a gyűjteményei receptjeihez.

Regisztráció és mentés

Már regisztrált? Jelentkezzen be most

 • 1. Melegítse elő a sütőt 350 ° F-ra.2. Távolítsa el a kenyér felső 1/3-át, majd húzza ki a belsejének egy részét, hogy helyet biztosítson a tojásoknak. Vigyázzon, hogy ne távolítsa el az egész kenyeret, vastag kenyérréteget szeretne a csónakjához. Dörzsölje meg a kenyér belsejét olívaolajjal és minden bagel fűszerrel, vagy sóval és borssal. Süssük 8-10 percig, vagy amíg a kenyér meg nem pirul. 3. Közben habverje össze a tojásokat, a tejet és egy csipet sót, borsot és pirospaprikát. Keverje hozzá a metélőhagymát, a spenótot és a havartit.4. Szórja meg a kenyér alját 1/2 csésze cheddarral, majd csepegtesse rá a pestót. Lassan öntse bele a tojásokat, hagyja, hogy a keverék a csónakba süllyedjen. Tetejére tesszük a maradék cheddart. 30-35 percig sütjük, amíg csak középre nem áll. 5. A tetejét szalonnával, bazsalikommal és extra pestóval tegyük fel. Szeletelj és egyél!

Sült Cheddar Pesto tojáshajók | halfbakedharvest.com
Forrás


4 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok