Sült paradicsompástétom recept Élelmesen

Avatar Gadam | 2021.01.31. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Hogyan szeretnél házi készítésű ropogós paradicsompástétomot készíteni? Rendkívül egyszerű és gyorsan elkészíthető, és kiadós mediterrán ízekkel teli. Mutassuk meg, hogyan!

A paszta elkészítéséhez az ókori római tapenád recept elemeit kombináljuk egy bőséges maroknyi aszalt paradicsommal és a mediterrán fűszerek ízes keverékével.

Tapenádalapunk a következőkből áll olajbogyó, kapribogyó, és párolt paradicsom. A tapenade az ősi okszitán nyelvben a tapenas szóból származik, ami “kapribogyót” jelent[1]. Tehát a kapribogyó a legfontosabb alapanyag, amelyre a tapenád elkészítéséhez szükség van. Az olajbogyó is fontos, és javasoljuk, hogy a maximális íz érdekében használja az ízes Kalamata fekete olajbogyót.

Önmagában ez a három összetevő elegendő lenne az ízesítéshez. De a receptet néhány lépéssel előre tettük a fűszerek és gyógynövények ezen színes és szinergikus keverékével: fokhagyma, cayenne paprika, paprika, petrezselyem, oregano és bazsalikom. Gyönyörű.

Annak érdekében, hogy a pástétom könnyebben elterjedjen és hosszabb eltarthatóságot nyújtson, egy csepegtető extra szűz olívaolaj.

Ez a napsütötte paradicsompüré tökéletes a ropogós bruschetta vagy ízesebb pesto alapjaként használják. Minden segítséget megadunk ahhoz, hogy ez az alábbi receptben megtalálható legyen az asztalán. Csak kövesse és érezzen jól!

JEGYZET: Az alapértelmezett összetevők körülbelül 220 g (7,70z) tapenádot eredményeznek, és egy adag egy evőkanálból (16 g vagy 0,5 oz) áll.


Source link


18 Views 0 Ratings Rate it