Szent Patrik-napi nyomtatható művészi jelek

Avatar Gadam | 2021.02.22. 86 Views 0 Likes 0 Ratings

86 Views 0 Ratings Rate it

Pillanat alatt készítse el a Szent Patrik-napi dekorációt! Ez a nyomtatható készlet 2 szerencsés lóhere nyomatot és ír áldásos művészetet tartalmaz, valamint nyomtatható zöld fotószőnyegek az extra szerencsés zöld dekorációhoz.

Imádni fogja a másikunkat is Szent Patrik-napi nyomtatható: a egyedi kitölthető shamrock art készlet a kandallódhoz, akvarell szerencsés lóhere nyomtatható művészet, és szerencsés patkó művészet nyomtatható.

Készüljön fel Szent Patrik napjára ezekkel az ír ihletésű műnyomtatványokkal az Elegance and Enchantment-től, a Remodelaholic-hoz {3 ingyenes nyomtatható anyag}

Szerezd meg a Szent Patrik-napi művészi nyomatokat ITT

Nyomtatható Szent Patrik napi díszek

Szia Remodelaholics! Azok számára, akik nem ismernek, Michelle vagyok, és a kreatív életmód blogjának a szerkesztője vagyok Elegancia és varázslat nevű írószert / nyomdát is működtetni Elvarázsolt nyomatok.

Valószínűleg látta a vírusos első és utolsó nap az iskolai táblákra Kizárólag a Remodelaholic számára terveztem … és érdemes megnézni a új megfelelő nyomtatható mérföldkő-kártyákat készítettem a terhesség és a baba mérföldköveihez, és a születésnapodhoz!

Most, a mostani ünnephez: Szent Patrik napja!

Szeretek művészi nyomatokat használni az ünnepek díszítéséhez, mert azok könnyűek, olcsók és nagy hatást gyakorolnak. Remek kiegészítői a partiknak és az ünnepségeknek is!

Az első terv egy tipográfiai ír áldás:

Legyen örömöd olyan mély, mint az óceánok,
A gondja olyan könnyű, mint a habja,
És találjon kedves nyugalmat
Bárhol barangolhatsz.

Készüljön fel Szent Patrik napjára ezekkel az ír ihletésű műnyomtatványokkal az Elegance and Enchantment-től, a Remodelaholic-hoz {3 ingyenes nyomtatható anyag}

Az 5 x 7 ír áldásos nyomtatás egy 8 x 10 pöttyös matracra van felszerelve (a nyomtatható letöltési készletbe is beletartozik).

A második nyomatkészlet a „szerencsés” négylevelű lóhere– az egyik világoszöld, a másik pedig sötét.

Készüljön fel Szent Patrik napjára ezekkel az ír ihletésű műnyomtatványokkal az Elegance and Enchantment-től, a Remodelaholic számára {3 ingyenes nyomtatható anyag}

A művészi nyomatok legjobb része az, hogy gyakorlatilag nincs szükség építkezésre.

További szerencsés lóhere és zöld lóhere nyomtatható anyagok.
Szent Patrick napja nyomtatható Shamrock dekorációk Wall Art Remodelaholic

Egyszerűen nyomtassa ki az 5 x 7 nyomatot 8,5 x 11-es papírra, és vágja ki ollóval, kézműves késsel és vonalzóval.

Készüljön fel Szent Patrik napjára ezekkel az ír ihletésű műnyomtatványokkal az Elegance and Enchantment-től, a Remodelaholic számára {3 ingyenes nyomtatható anyag}

A nyomatok mögött nyugodtan használhatja a három mattítási lehetőség egyikét (két pöttyös és egy csíkos mintát), vagy önmagában is megjelenítheti őket.

Adja hozzá a „Sok szerencse jár azoknak, akik nyüzsögnek” Patkóművészet egy egész Szent Patrik-napi galéria falára!

Nyomtatható Szent Patrik-napi dekoráció  Sok szerencse jár azoknak, akik nyomtatható zöld falművészettel nyüzsögnek

Szent Patrick napi köpenyhez vagy háttérhez kinyomtathatja a szivárvány fal kollázs, mint ez!

Kattints ide hogy megvásárolhassa és kinyomtassa ezt a Szent Patrik-napi Art Prints és Mat szettet.

* Minden Remodelaholic nyomtatható személyes, nem kereskedelmi jellegű használat csak. Használat ajándékozza meg, de ne változtassa meg, ne adja el, vagy más módon terjessze a nyomtatványt vagy a fájlt. Köszönöm!

Szeretsz zöld lenni Patrick napja után? További részletek kedvenc zöld nyomtathatóak itt. Zöld nyomtathatóak a galéria falaihoz vagy a Szent Patrik-napi Mantel, Remodelaholic

Mutassa meg új nyomtatható képeit az Instagram-on! Ügyeljen a címkézésre @varázsblog és @remodelaholic így láthatjuk pompás alkotásait.

Keresni még több nyomtatható tavasszal? Kattintson az alábbi indexképekre, és nézze meg őket a blogomon. Lásd a következő hónapban!

————————————————–

További szórakoztató ötletek Szent Patrik napját ünnepeljük:

Nyomtatható Szent Patrick-napi falikép, ír áldás és szerencsés nyomtatható fotószőnyegek, elvarázsolt nyomatok az átalakításhoz

Első közzététel 02.17.15 // Utolsó frissítés 02.19.21

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult reklámprogram, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com linkelésével. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Michelle