Szeretne ma 30 dolláros Wyze órát? Irány a Micro Center – Review Geek

Avatar admin | 2021.04.09. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Ha mindig is szeretett volna egy okos óra de nem hajlandó sokat fizetni az egyikért, az Wyze Watch 40 dollár alatti árának köszönhetően csábítóan kell kinéznie. De az ember megszerzése legjobb esetben is nehéz. Vagy amúgy is volt, ahogy a Micro Center fogja adj el neked egyet Ma. Átveheti a boltban, vagy fizethet a szállításért.

A Wyze Watch a rengeteg funkció nem sok pénzért. 40 USD-nál kevesebb összegért SP02-követést, tevékenységkövetést, alváskövetést, e-mail előnézeteket, szöveges üzenetküldést, kilenc napos akkumulátor-üzemidőt és teljesen alumínium házat kap. Természetesen érintőképernyővel rendelkezik, és a Wyze alkalmazáson keresztül párosul a telefonjával. Még IP68 besorolást is hordoz magában – a Wyze azt ígéri, hogy akár 30 percig is kétméteres vízbe merítheti az okosórát.

A Micro Centerből történő megrendelésnek csak két hátránya van: többet fog költeni, és kevés lehetősége van. Ön 19,99 dollárt fizetne, plusz a szállítás Wyze oldal és válasszon 44 és 47 mm között. De a Wyze Watch nincs raktáron a vállalat telephelyén, és az egyetlen lehetőség az, hogy regisztráljon egy értesítésre, amikor a vállalatnak több intelligens órája van eladó.

Irány a Micro Center, és magasabb 29,99 USD-s árat, és csak egy méretet kínál – 47 mm-t. Nem világos, hogy a Wyze mennyit fog felszámolni a szállításért. De ezek az árak valószínűleg közel vannak. Ez azt feltételezi, hogy van egy mikroközpont a közelben, és maga is felveheti az órát. Ha nem, akkor fizetnie kell a szállításért, még jobban megemelve az árat. Még mindig, a szállítási lehetőségektől függően, kevesebb mint 40 dollárt költ, és előbb-utóbb megkapja a Wyze órát. Ha türelmetlen típus vagy, néha most valamivel többet kapsz.

Most azonnal megrendelheti a Wyze órát Micro Center. Ha megjelenik egy előugró ablak, amely megkérdezi, melyik áruházból kívánja átvenni, görgessen a lista aljára, és válassza az „átruházható” elemeket, hogy az órát Önhöz szállítsa. Vagy válassza ki a legközelebbi üzletet, ha úgy tetszik.
Forrás link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok