Szerezzen be egy Lenovo Smart Clock Essential és 4 CYNC intelligens izzót 30 dollárért – Tekintse át a Geek terméket

Avatar Gadam | 2021.01.20. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Legjobb vételi ajánlat a Lenovo Smart Clock Essential és a CYNC intelligens izzókról
Legjobb vásárlás

Beszélj egy jó üzletről! Mindössze 30 dollárért a Best Buy eladja a Lenovo Smart Clock Essential terméket, és négy CYNC Soft White intelligens izzót dob ​​be. Normális esetben a Lenovo óra közel azonos költségekkel jár, és egy négy izzós csomag 20 dollárt futtat. Ez az üzlet nagyszerű módja a kezdésnek intelligens otthonának építése.

A Lenovo Smart Clock Essential stílusosan merész LED-kijelzővel rendelkezik, amely jól mutat az asztalon, a TV-állványon vagy az éjjeliszekrényen. A Google Assistant integrációja megkönnyíti az összekapcsolt intelligens otthoni eszközök vezérlését, a zene és a podcastok lejátszását, vagy a kérdések megválaszolását mindezzel anélkül, hogy felemelné ujját. Beépített éjszakai fénye is van, így nem kell sötétben botladoznia a szobájában.

A CYNC Soft White Direct Connect intelligens izzók, most a GE márkanév szerint C, négy csomagban érkezik, és fantasztikus választás az intelligens otthon számára. Ezek tökéletes módja a filmest, a bulik, a hangulatos vacsorák és a késő esti olvasmányok hangulatának megteremtésére. Ráadásul a beépített hangvezérléssel soha nem kell hazajönnie egy sötét házba. Még akkor is bekapcsolhatja őket, amikor kint van a házon, így még mindig úgy néz ki, mintha valaki otthon lenne.

Ragadja meg most ezt az üzletet, mielőtt elúszik![ad_2]
Source link


33 Views 0 Ratings Rate it