Szerezzen egy 20 dolláros ajándékkártyát a lerobbant autó fényképének beküldéséhez

Avatar admin | 2021.05.01. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: 20 dolláros ajándékkártya beszerzése a lerobbant autó fényképének beküldéséhez

Fénykép: Muskoka stock fotók (Shutterstock)

TA COVID-19 járvány – és az új koronavírus terjedésének miatti aggodalom – néhány, a tömegközlekedésre támaszkodó embert arra késztette, hogy átgondolja a megkerülését. Még néhány városlakó is, aki még soha nem fontolgatta az autó beszerzését, legalábbis erre gondolt, mint lehetőségre. De a saját járművével saját kihívásai lehetnek – különösen, ha véletlenül vettél egy citromot.

Míg egyes autók évtizedekig működnek, mások közel sem olyan megbízhatóak, és úgy tűnik, hogy állandó javításokra szorulnak. Ha járműve ebbe a kategóriába tartozik, vagy éppen arra a pontra mutat, hogy valóban lerobbantnak tűnik, akkor egy gyors fénykép keress egy 20 dolláros ajándékkártyát. Itt van, amit tudni kell.

A verseny

Amint már valószínűleg kitalálta, ez az ajándékkártya ajándék egy termék promóció része. Ebben az esetben a Vizzy Limonádé Kemény Seltzer (kiemelkedő tulajdonsága, hogy C-vitamint tartalmaz, amely lehetővé teszi a skorbut megelőzését a zümmögés közben). És itt jönnek be a citromok (mint az autókban).

A „Citrom a limonádéért” versenyre való belépéshez készítsen képet a lefutott jármű citromáról, és küldje el a Vizzy-nek, hogy megnyerje az 1000 $ 20-os ajándékkártya egyikét. Technikailag, a nyeremény egy csomag limonádé kemény seltzer, de egy 20 dolláros előre fizetett Mastercard formájában kerül odaítélésre, így valóban bármire felhasználhatja. Ezen felül egy szerencsés nyertes 25 000 dollárt kap egy új autóra, valamint egy 500 dolláros ajándékutalványt.

Hogyan lehet belépni

A nyerési esély érdekében küldjön e-mailt a citromáról (ebben az esetben a felvert járművéről, ne a gyümölcsről) limonádé@vizzyhardseltzer.com neveddel, életkoroddal, lakóhelyed államával, valamint annak magyarázatával, hogy mitől citrom az autó.

A Vizzy megvizsgálja a pályaműveket, az 1000 legnagyobb citrom tulajdonosai pedig 20 dolláros ajándékkártyát nyernek, a csomó abszolút legrosszabbnak ítélt autó tulajdonosa pedig 25 000 dollárt kap egy új jármű felé, plusz 500 dolláros ajándékkártyát. A verseny 2021 május 10-én, 23:59:59 CT-kor ér véget. A többi szabályt elolvashatja itt.


Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok