Szivárvány kézműves gyerekeknek »Barkácsötlet a Lovely Indeed-től

Avatar Gadam | 2021.02.23. 245 Views 0 Likes 0 Ratings

245 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ez a szórakoztató és színes szivárvány kézműves felhő remek művészetet jelenít meg vagy oszt meg. Újrahasznosított tojástartóból készült, tökéletes tavaszi kézműves készítés a gyerekekkel együtt.

tojástartó szivárvány kézműves gyerekeknek
fiú játszik szivárvány kézműves

Az elmúlt évben óvatosan és óvodáskorú gyermekeink számára otthonosan készítettük a kézműves ötleteket! Ez a szivárványos kézműves mesterséges siker volt, és imádták gyerekművészetként megjeleníteni a szobájukban.

Ez egy szórakoztató és könnyű gyerek-kézműves ötlet, amely tökéletes a gyerekeivel együtt 3-7 éves korig.

Ha további szórakoztató ötleteket szeretne létrehozni családjával, nézze meg a mi oldalunkat Szivárvány húsvéti kosár (duplázhat játék pénztárcaként!), ez a menő Dinoszaurusz kézműves ötlet, vagy szórakozás DIY festett puzzle gyerekeknek. És tudtad, hogy van egy e-könyv 18 gyerekeknek szóló projekttel, mindez újrahasznosított anyagokból készült, mint például karton tekercsek, tojástartók és régi dobozok?

tojástartó szivárvány kézműves gyerekeknek

Ezenkívül feltétlenül iratkozzon fel alább a VIP csoportomba, ahová még többet küldök legjobb Barkácsok, receptek és ötletek egyenesen neked!

Szórakoztató és könnyű szivárvány kézműves gyerekeknek

Szeretem ezt a gyerekeknek szánt szivárványos mesterséget, mert fogadni mernék, hogy minden megvan, amire szükséged van a készítéshez, már a tárodban is. Egyszerű, költségkímélő anyagokkal érkezik, amelyeket háza táján találhat meg!

Ez egy nagyszerű projekt, amely megtanítja az újrahasznosítás vagy az újrahasznosítás fogalmát, és megmutatja gyerekeinek, hogyan kell használni azt, ami kéznél van. Egy régi tojástartó doboz csak egy kis fantáziával válik boldog felhővé!

fiú játék tojás karton kézműves

Miért kézműves gyerekekkel?

Gyakran kérdeznek a gyerekeinkkel való kézműves foglalkozásról, és arról, hogyan kezeljük. Igen, a gyerekekkel való kézműves foglalkozás kissé több időt és türelmet igényelhet, de a megtérülés és a tanulságok annyira megéri.

A gyerekekkel való kézműves foglalkozás annyit tanít. Ez egy csodálatos módszer a finommotorika és a döntéshozatal terén való munkára. A gyerekek kézműves megtanítása alkalmat kínálhat a számolás, a mérés és az adagolás tanítására. Bizonyos projektekkel oktathat okot és okozatot – „ha mégis ez, azután hogy meg fog történni.”

És nemcsak ezeket az alapvető készségeket tanítja, hanem olyan elvontabb ötletek tanulságát is, mint a türelem és a kitartás. Hajlítja kreatív izmaikat és ösztönzi a képzeletet arra, hogy saját kreatív érzéküket adják egy projektnek.

Nagyon sok értéket fordít arra, hogy időt szánjon arra, hogy gyermekeivel ilyen dolgokat készítsen!

tojástartó szivárvány kézműves gyerekeknek

Kötelező kézműves kellékem a gyerekekkel való kézműveskedéshez

Sok gyerek számára olyan kézműves ötletek, mint ez a szivárvány kézműves, felsorolok egy ragasztópisztolyt a kellékekben. Biztonsági okokból kérdeztem is erről.

Nyugodjon meg, soha nem tettem teljes értékű ragasztópisztolyt a gyerekeim kezébe! (Egyébként még nem – az idősebbikem már közel van ahhoz, hogy kezelni tudjam.)

A gyerekekkel való kézműves készítéshez szükséges kézműves felszerelésem olyan, amiről nem minden kézműves hallott – ez a alacsony hőmérsékletű ragasztópisztoly.

A szokásos ragasztópisztolyok hőmérséklete annyira felmelegedhet, hogy a bőre hólyagosodni fog, ha ellenük ecsetel (ezt tapasztalatból tudom!). De egy alacsony hőmérsékletű ragasztópisztoly, amelyet a gyerekekre gondoltak, valójában körülbelül 75 fokkal hűvösebben működik.

Még mindig tökéletesen megolvasztja az alacsony hőmérsékletű ragasztót, de néhány extra biztonsági intézkedéssel létrehozta a kisujjak biztonságát.

Így megtaníthatja gyermekeit arra, hogy biztonságosan kezeljék egy igazán hasznos eszközt, amíg fel nem készülnek az igazi dolgra. És rengeteg lehetőséget kínál kézműves kalandjaihoz!

tojástartó szivárvány kézműves gyerekeknek

Szüksége lesz kellékekre

Íme, amire szükséged lesz egy tojástartó szivárvány kézműves készítéséhez.

Hogyan készítsünk gyerekeknek szivárványos kézművességet egy tojástartó dobozból

  1. Vágja szét vagy tépje szét a tojástartó dobozát úgy, hogy egy-egy rész hat csészéből és két rész két-két csészéből álljon. Ezeket a darabokat fehérre festeni, és hagyni száradni.
  2. A ragasztópisztollyal ragasszuk be a két 2-csészés részt a 6-csésze szakasz hosszú oldalaira, ezzel létrehozva egy kis felhőalakot.
  3. Vágjon egy kis részt a csőtisztítóból és alakítsa U-alakúra, hogy mosolyt teremtsen. Ragassza ezt a felhő elejére. Ezután rajzoljon néhány szemet.
  4. Vágjon néhány hosszúságú szalagot, fonalat vagy díszítőelemet (vagy mindegyik keverékét). Ha úgy tetszik, fonjon be néhány fonalat, hogy textúrájú változatosságot teremtsen.
  5. Ragaszd az összes szalagodat vagy vágódeszkádat a felhő alsó hátsó oldalához. Rendezheti őket szivárványos sorrendben vagy véletlenszerűen.
  6. Művészetként lógjon a falára, vagy tegye polcra!
  7. Annak érdekében, hogy szivárványos mesterségéből marionettbáb legyen, köszen néhány zsineget vagy fonalat a felhő mindkét oldalára, és a fenti húrokat rögzítse egy popsicle bothoz. Felvehet néhány hosszabb húrot is, és rögzítheti azokat a szivárványdarabokra, hogy a szivárvány táncoljon, amikor a popsicle botot mozgatja.
tojásdoboz különválasztva kézművességhez
festett fehér tojás doboz
tojáskartonból mosolyogva felhő
tojástartó szivárvány kézműves gyerekeknek

További ötletek kipróbálásra

Ha tetszik ez a szivárványos kézműves ötlet, azt hiszem, imádni fogja ezeket a válogatásokat a legnépszerűbb ötleteink közül!

Érezd jól magad! Ha kipróbálod és szereted szivárványos kézműves projektünket, feltétlenül adj át egy véleményt az alábbiakban! puszi

fiú játszik szivárvány kézműves

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékkal vásárolok, ha ezen linkek valamelyikén keresztül vásárol, és nem terheli önnek külön költséget. Köszönöm, mint mindig a támogatását!

[ad_2]
Source link


245 Views 0 Ratings Rate it