Tartsa meg Google hangszóróját a keresések naplózásától a “Vendég mód” segítségével

Avatar Gadam | 2021.01.15. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Most engedélyezheti az új „Vendég mód”A Google intelligens hangszóróin és kijelzőin, például a Nest Audio és a készítsen készülékeinek megosztása kevesebb adatvédelmi kockázattal jár. A szolgáltatás megakadályozza a Google Segédet abban, hogy elmentse az Ön által betöltött parancsokat és kérdéseket – ez általában hasznos ahhoz, hogy digitális segítője jobban megismerhesse Önt, de problémás, ha több ember van borzolja a digitális asszisztensét.

Bármelyik parancs, amelyet az intelligens hangszórók hallanak, miközben a vendég mód be van kapcsolva, mindkettőtől távol marad a Google Segéd felvételi előzményei és Google Fiók. (A vendég mód nem blokkolja a harmadik féltől származó alkalmazásokat vagy más Google-szolgáltatásokat, például a Google Search, a Maps vagy a A YouTube azonban nem gyűjt adatokat.) A Vendég mód azt is megakadályozza, hogy a Google Segéd személyre szabott információkat – például naptáreseményeket, emlékeztetőket vagy kedvenc médiát – javasoljon a megosztott eredmények között.

Nyilvánvaló adatvédelmi előnyökkel jár a Google Segéd új Vendég módja, de azA legjobb felhasználás a nevében is megfelelő: lehetővé teszi a vendégeknek, hogy intelligens hangszóróikat használhassák anélkül, hogy interakcióikat naplóznák. Ez azt is jelenti, hogy nem kell folyamatosan törölnie a nem kapcsolódó (vagy nem kívánt) hangalapú kereséseket a Google Segéd felvételi előzményeiből.

A Vendég mód bekapcsolásához egyszerűen mondja ki: „Hé, Google, kapcsolja be a Vendég módot”. A kikapcsoláshoz mondja ki: „Hé, Google, kapcsolja ki Vendég mód. ” A Google Segéd további információt is adhat a funkcióról, ha megkérdezi: „Hé Google, meséljen a vendég módról”.

Ha elfelejtette bekapcsolni a Vendég módot, mielőtt valami olyasmit keresne, amelyet nem szeretne menteni, akkor egyszerűen törölheti a parancsot a Google Segéd előzményeiből, mondván: „Hé, Google, törölje az utolsó felvételt”, vagy: „Hé, Google, ez nem volt”. t neked. ”

Megkérheti okos hangszóróját, hogy törölje a felvételek utolsó napját, hetét vagy hónapját is. Ez minden adatot töröl az idő kérési ablakából – ami az hatékony, de túlzott lehet, ha csak egy vagy két parancsot kell törölnie.

A perzselt föld megközelítés helyett lehet kezelheti a Google Segéd teljes előzményeit a Google-fiók tevékenységében és töröljön bizonyos régebbi felvételeket a listáról. Megtalálja a (z) beállításait is automatikusan törölje a Google Segéd adatait meghatározott idő után.


Source link


10 Views 0 Ratings Rate it