Tavaszi csúcstalálkozó! 4 készítő műhely minden tag számára

Avatar admin | 2021.03.25. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

Örömmel jelentjük be, hogy idén tavasszal megrendezzük első virtuális kézműves csúcstalálkozónkat! Tavaszi csúcstalálkozónk március 24-én élő fogadással kezdődik, amelyet a tagok alább megtekinthetnek. Ezután április 7-től kezdve hétről hétre három krepp papír virágműhelyt és élő rendezéssel foglalkozunk. Ezek új készítő műhelyek és azok minden tag számára ingyenes elvenni.

Az alábbiakban megtalálja azokat az eszközöket és anyagokat, amelyeket ezekhez a workshopokhoz használunk, valamint a csúcstalálkozó teljes menetrendjét.

Mindannyian használhatnánk még egy kis örömet és szépséget az életünkben. Ideje tehát a földet (krepp papír) virágokban megnevettetni!

Kezdem a tavaszi csúcstalálkozónkat egy LIVE videóval a tagok Facebook-oldalán, Március 24., szerda, PST 11:00. Csatlakozzon hozzám, és beszélhetünk a csúcstalálkozó anyagairól és eszközeiről, és minden további kérdésre válaszolhatok, mielőtt nekilátnánk. Egy kis bemutatót is készítek, és mindenkinek szórakoztató kihívást fogok adni, amelyet szem előtt kell tartani a csúcstalálkozón.

Itt található a csúcstalálkozó teljes naptára, amely tartalmazza a három készítő műhely leírását és az utolsó élő műhely időpontját. Ne feledje, hogy minden készítő műhelyünk visszajátszható lesz.

Minden élő közvetítés a privát Facebook-oldalunkon lesz, és az indulás napján minden egyes műhely linkre kattinthat.

Itt található a listája azokról az eszközökről és anyagokról, amelyeket készítő műhelyeinkhez használni fogok – és az alábbiakban nyomtatható listát is talál. Néhány különféle lehetőséget felsorolok arra vonatkozóan, hogy mit használhat, ezért ha kérdése van, ossza meg velünk. Természetesen kreatív is lehet ezzel a listával, ha kísérletezni szeretne a színekkel, vagy használni szeretné azt, ami kéznél van.

SZÜKSÉGED LESZ:

  • Lia Griffith krepp papír virág készletek – Rózsa, Izlandi mák, és Bazsarózsa
    • (MEGJEGYZÉS: más mintákat használunk, mint a készletekben, amelyeket az egyes műhelyek során az indulás napján letölthet.)

-VAGY-

RÓZSÁK:

POPPIES:

PEONIES:

SZÜKSÉGES TOVÁBBI ANYAGOK:

KÉZI ESZKÖZÖK:

Nézze meg Facebook Live Now-t!
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok