Technológiai tartalommarketing prioritások | Tanulmány

Avatar Gadam | 2021.03.23. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

A legfontosabb területek, amelyekbe a technológiai tartalom-marketingszakemberek befektetnek, a weboldal fejlesztései és a tartalom létrehozása, alapján kutatás MarketingProfs és a Tartalom Marketing Intézet.

A jelentés egy 2020 júliusában végzett felmérés adatain alapult, a nonprofit technológiai vállalatok 290 tartalom-marketingszakemberében.

A válaszadók mintegy 67% -a azt állítja, hogy 2021-ben weboldal-fejlesztésekbe kíván befektetni, és 66% -uk azt gondolja, hogy tartalom-létrehozásba fektet be.

A beruházások további kiemelt területei közé tartoznak az események (a válaszadók 53% -a tervez ezekbe befektetni), a fizetett tartalom terjesztése (51%) és az organikus tartalom terjesztése (45%).


A tartalommarketing területek technológiai marketingszakemberei úgy gondolják, hogy szervezeteik 2021-re befektetnek

A technológiai tartalom-marketingesek által leggyakrabban használt tartalomtípusok a blogbejegyzések (97% szerint cégük használja őket), esettanulmányok (83%), e-mailes hírlevelek (83%) és webes szemináriumok / virtuális események (83%).

A technológiai marketingszakemberek által használt tartalomtípusok az elmúlt 12 hónapban

A technológiai marketingszakemberek azt mondják, hogy a tartalommarketinggel elért legfőbb célkitűzések a márka ismertségének növelése (89% szerint), kereslet / lead generálása (86%) és a közönség oktatása (78%).

A tartalommarketinget használó technológiai marketingszakemberek által az elmúlt 12 hónapban sikeresen elért célok

A kutatásról: A jelentés alapján 2020 júliusában, a nonprofit technológiai vállalatok 290 tartalom-marketingszakemberében végzett felmérés adatai alapján készült MarketingProfs és a Tartalom Marketing Intézet.


Source link


18 Views 0 Ratings Rate it