Teddy Graham Valentine – MŰVÉSZET

Avatar Gadam | 2021.01.11. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

A Valentin-nap egy hónap múlva van! A CRAFT legnépszerűbb ingyenes nyomtatható ValentineAnnyira medvés vagyok, hogy boldog vagy az osztályomban”Egy mini zacskó gumimackóhoz rögzítve. – kérdeztem a barátomtól Vanessa ha tudna frissítést adni ezeknek a medve aranyos Valentinoknak, és táskás felsővé változtathatja őket egy kissé egészségesebb kezelésért, Teddy Grahamsért. Vanessa felverte ezeket a medvés aranyos Valentinokat, és még egy új aranyos medvét is felvettünk: „Egy nagy medve ölelés neked!”

Aranyos Valentin mondások

Csak szórakozásból íme az eredeti Valentin, amit egy zacskó mini gumimackóért készítettem. Ez az ingyenes Valentine nyomtatható oldal 6-ra érkezik, így ha ezt keresed, ugorj át, és nyomtasd ki.

Beary boldog, hogy az osztályomban vagy

Itt van, amire szükséged van Teddy Graham Valentines elkészítéséhez

Hogyan készítsünk Teddy Graham Valentine-t

Az is méltányos megjegyezni, hogy ezek a medve Valentinok könnyen kitolhatók egy plüssállat medvéhez, gumimackóhoz vagy Teddy Grahamshoz! Teljesen rajtad múlik.

1. lépés – Töltse le az ingyenesen nyomtatható fájlt

Az „Olyan medve boldog vagyok, hogy az én osztályomban vagyok” ingyenes nyomtatható Valentine letöltéséhez egyszerűen írja be a nevét és az e-mail címét az alábbiakban, és az ingyenes fájl eljut a postaládájába! A Teddy Graham Valentines 4 oldalra jut. Minden ingyenesen kinyomtatható 1 lap, a következő két mondat mindegyikével:

  • Olyan medve boldog vagyok, hogy az osztályomban vagy
  • Egy nagy medve ölelés neked

2- lépés. Nyomtatás

A legjobb eredmény elérése érdekében fehér kártyát használjon a Valentin-nap nyomtatásához.

aranyos Valentin mondások

3- lépés. Vágás és hajtás

Vágjon körül minden Valentin. Végül 4 Valentin lesz laponként. Ha úgy dönt, hogy egy kereskedelmi üzletben nyomtat, mindenképpen használja a papírvágójukat, hogy ez a lépés gyorsabban menjen. Ezután hajtsa félbe az egyes Valentine-okat, hogy zsákos felsőt hozzon létre. A Valentine tökéletesen illeszkedik egy felső snack csomag Teddy Graham táskához.

Valentin-napi Teddy Graham Valentine Printables

4- lépés. Tűzés

Tűzővel rögzítse a Valentine táska tetejét a táskához. Használhat kétoldalas ragasztószalagot is a tisztább megjelenés érdekében.

5. lépés- Cím és megosztás

Töltse ki a nyomtatás hátoldalán található űrlapot azzal, hogy ki minden Valentine és kitől származik. Végül, de nem utolsósorban ossza meg barátaival a Valentin-napi szerelmet!

Ingyenes nyomtatható Valentin-kártyák

Szeretik a gyerekeid Teddy Grahams-t? Milyen Valentin-napokat osztogatnak a gyerekei ebben az évben? Ha még mindig a tökéletes Valentin után kutat, itt van egy lista 100+ több Valentin mondás apró csemegékkel párosítva.
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it