Természetes barkácsoló gőz dörzsölés nyugtató illóolajokkal

Avatar Gadam | 2021.01.29. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Ha szereted a mellkas dörzsölésének gyógyító érzését, ez a barkácsoló gőz dörzsölési recept lesz az új kedvenc dolog, amelyet elérhetsz a hideg és az influenza szezonban. Ez a megnyugtató tinktúra illóolajokkal rendelkezik, amelyek elősegítik a gyorsabb érzést – így készíthet saját adagot.

illóolaj mellkasi gőz dörzsölje

Nem a legrosszabb a hideg és az influenza szezonja? A tested fájdalmas és fülledt, megpróbálja megszabadítani a testedet a rossz vírusoktól és baktériumoktól. Ahelyett, hogy egy csomó gyógyszert szednék, amelyek a testre is kemények lehetnek, a természetes megoldásokat választom.

Ez a mellkasi dörzsölés természetes módon enyhíti a mellkasi fájdalmat és jól érzi magát a testében zajló események miatt. Hasonló, mint amit a gyógyszertárban talál, de ez egy házi készítésű recept, amely természetes összetevőket tartalmaz, amelyeket tud és ki tud mondani.

Készüljön fel a hideg és az influenza szezonra

Bár gyakran mosok kezet és sok időt töltök bent, hébe-hóba elég rohadt megfázásom van, ami miatt néhány napra kikerülök a megbízásból. Noha szívesen nézek kb. 20 filmet egymás után (adok vagy veszek), egy kicsit enyhítenem kell a súlyos megfázás vagy influenza okozta fájdalmakat.

Minden évben mindig gyorsan leltárt készítek gyógynövényes szekrényem. Fontos megbizonyosodni arról, hogy jól felszereltem és felkészültem, mielőtt a hideg és az influenza szezon elkezdődik. Nincs annál rosszabb, mint fogyni azokból a dolgokból, amelyek jól érzik magukat, miközben rosszul érzik magukat!

Mialatt a szokásos ellenőrzést végeztem, nagyon hiányzott, hogy gőz dörzsölje a mellkasomat. Nem akartam ilyet vásárolni, mivel mindig arra törekszem, hogy nagyjából minden természetes változatát elkészítsem (nézze meg a Természetes bőrápoló sorozat természetesebb receptekért). Arra gondoltam, hogy a saját barkácsolás elkészítése lehet az, amit az orvos elrendelt, és kipróbált egy pár variációt, amíg elő nem álltam ezzel a tökéletes másolattal!

Az ebben a természetes mellkasban található illóolajok dekongesztánsként csodákra képesek, így amikor legközelebb annyira megtömődik, hogy nem tud lélegezni, nyúljon ehhez egy ónért, és dörzsölje a mellkasára, az orra alá, és / vagy a lábadon (a betegség nagy ürügy arra, hogy lábdörzsölést kérj szeretteidtől).

Az egyszerű összetevők ereje

A legtöbb gyógyszertárban forgalmazott termékhez hasonlóan a kereskedelmi gőzökben is sok olyan összetevő van, amelyet nem is tudok kiejteni. A legtöbb recept alapja általában kőolaj alapú, és gyakran tartalmazza a kámfor összetevőket (terpentinből és mentololajból előállított szintetikus anyagot). Nem tudok rólad, de nem akarom ezeket az összetevőket sehol a bőröm közelében!

Hidratálja a bőrt

Ennek a receptnek a megkezdéséhez tudtam, hogy jó alapra van szükségem. Az olíva- és kókuszolaj mélyen hidratálja a bőrt, amely gyakran száraz, ha a beteg napjait bent tölti, ahol a mesterséges fűtési rendszerek szárazabbá teszik a levegőt.

Ráadásul ha száraz, fájdalmas bőre van az orra alatt a karcos szövetektől, akkor ennek egy dörzsölését dörzsölve segíthet enyhíteni a kellemetlenségeket. A kókuszolajnak természetes antibakteriális és gombaellenes tulajdonságai is vannak, amelyek csak akkor segítenek, ha megfázás ellen küzdenek.

Illóolajok tökéletes keveréke

Az orrmelléküregek megtisztításához megtaláltam az illóolajok tökéletes keverékét: borsmenta, eukaliptusz, rozmaring, és levendula.

A borsmenta mentoljának köszönhetően hűsítő és nyugtató, valamint antibakteriális és gyulladáscsökkentő.

Az eukaliptusz antimikrobiális, és kiváló köptető, tökéletesen alkalmazható a tüdő számára.

A rozmaring számos antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, és gyulladáscsökkentő is.

Végül, de nem utolsósorban a levendula egy jól ismert nyugtató olaj, amely segíthet az alvás megnyugtatásában és elősegítésében.

Ne feledje, hogy az illóolajok erősek és nem szabályozottak, mint a gyógyszerek. Kérjük, használja a józan észt minden receptnél, és tudja, hogy a „természetes” nem feltétlenül jelenti a „gyengédet”.

Ez a recept házi készítésű, és jól működik számomra és a családom számára, de mindig tesztelje magán, mielőtt az egész testét eltakarja! Lehet, hogy reakciója van.

Ez a recept csak felnőtteknek szól, mivel néhány illóolaj nem ajánlott gyermekek számára.

Házi mellkasi gőz dörzsölés recept

Ez a mellkasi dörzsölés receptje abszolút megmentő a hideg és az influenza évszakában. Reggel, délután és este tettem, hogy megkönnyebbüljön az orrom és a tüdőm. Mivel ez teljesen természetes, nem kell aggódnia a túlzásba esés miatt, és a nap folyamán többször is alkalmazhatja. Észre fogja venni, milyen hatással van az orrmelléküregére, még készítés közben is!

Ez a recept 3-szoros 4 oz konzerv.

Felszerelés

Hozzávalók

Csináld meg!

Olvassa fel az olajat és a viaszt dupla kazán felett, vagy egy török ​​kávéfőzőben a tűzhelyen. Ügyeljen arra, hogy folyamatosan keverje, és ne melegedjen túl. Csak meg kell olvadnia, nem főzni.

Olvadjon együtt olajokat, hogy természetes gőz dörzsölje

Adja hozzá illóolajait. Miután összekeveredt, öntse az olajat fémdobozokba, és hagyja megszáradni. Olvassa újra, hogy további illóolajokat adjon hozzá, ha kicsit erősebbre szeretné.

Használni:

Dörzsölje a balzsamot a mellkasán, hogy csillapítsa a torlódásokat és a köhögést. Míg a mellkasra tervezték, az orra alá is dörzsölheti, hogy eldugult orr és fájó bőr legyen a karcos szövetektől.

Szeretem a lábamra is dörzsölni (vagy kérjen valaki mást) – a talpmasszázs és az illóolajok bizsergése jól fogja érezni magát, és elvonja a figyelmét a megfázástól, miközben az erős illat segít enyhíteni a torlódásokat.

Természetes mellkasi gőz dörzsölő recept

További olvasmányok:

Természetes mellkasi gőz dörzsölés recept

Dörzsölje ezt a teljesen természetes barkácsoló gőzt a mellkasára, az orra alá vagy a lábára, hogy a sinus gyors enyhülést nyújtson hideg és influenza szezonban.

Utasítás

  • Olvassa fel az olajat és a viaszt dupla kazán felett, vagy egy török ​​kávéfőzőben a tűzhelyen. Ügyeljen arra, hogy folyamatosan keverje, és ne melegedjen túl. Csak meg kell olvadnia, nem főzni.

  • Adja hozzá illóolajait.

  • Öntsük fémdobozokba és hagyjuk megdermedni.

  • Olvassa fel újra, hogy további illóolajokat adjon hozzá, ha kicsit erősebbre szeretné.

  • Dörzsölje a balzsamot a mellkasán, hogy enyhítse a torlódásokat és a köhögést.


Source link


18 Views 0 Ratings Rate it