Terrazzo dekoratív gránit ajándék a Daich Coatings-tól: szabályok

Avatar Gadam | 2021.05.24. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

A Terrazzo dekoratív gránit felület A Daich Coatings díját 10 (tíz) ember kapja meg a nyereményjáték nevezési időszakában, CST május 17-től 00: 00-ig 20: 21-ig 23: 59-ig.

A jelentkezőknek meg kell látogatniuk a Gleam űrlap utasításait, hogy jogosultak legyenek a Terrazzo felújító készletre.

A pályaműveket a jelentkezőnek kell benyújtania, és nem sértheti más szerzői jogait, védjegyét, nyilvánosságra vagy magánélethez való jogát.
A nevezés benyújtása az összes nyereményjáték-szabály elfogadásának minősül.

Terrazzo dekoratív gránit bevonat, látható a medence körül, balra és egy szabadtéri lépcsőn.
Egy 1 literes Terrazzo doboz 60 négyzetméter alapterületű – ami azt jelenti, hogy rengeteg betont fog felújítani, ha megnyeri ezt az ajándékot!

10 (tíz) nyertes pályamű kerül kiválasztásra véletlenszerűen az összes olyan pályamű közül, amely megfelel a nyereményjáték szabályaiban foglalt követelményeknek. A Remodeling Today, Inc. összes döntése végleges.

A nyerteseket e-mailben értesítjük a nyereményjáték lezárását követően kedden. A nyeremény átadásához meg kell adniuk az Egyesült Államok levelezési címét, telefonszámát és e-mail címét.

A Remodeling Today Inc., aki a mai ház tulajdonosaként működik, kezeli a nyeremény teljesítését; legfeljebb hét napot szánhat a szállításra. A nyereményt nem postázzák az Amerikai Egyesült Államokon kívül.

A nyertes vállalja, hogy nevét, városát és államát, valamint hasonlóságát a Todayshomeowner.com, a Facebook.com, a Pinterest.com, a Twitter.com, az Instagram.com webhelyen közzéteszi, és a Remodeling Today, Inc. bármikor felhasználhatja. módon és közegben kártalanítás vagy jogi eljárás nélkül.

A Remodeling Today, Inc. nem vállal felelősséget az elveszett, késleltetett vagy rosszul irányított bejegyzésekért vagy a nyertes értesítésekért.

A Remodeling Today, Inc. nem vállal felelősséget semmilyen sérülésért vagy kárért, amely a nyeremény felhasználásával járhat, és nem felelős a cseréért vagy javításért, ha a nyeremény hibásnak bizonyul.

A Remodeling Today, Inc. saját belátásunk szerint egyenértékű nyereménycseréket végezhet.

Ez a nyereményjáték az összes használatukat szabályozó szövetségi, állami és önkormányzati törvény hatálya alá tartozik, és érvénytelen, ha azt törvény tiltja.

A Remodeling Today, Inc. fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor törölje vagy módosítsa a nyereményjátékokat.
Forrás link


20 Views 0 Ratings Rate it