Vedd meg ezt a megjelenést: Világos és világos nappali

Avatar admin | 2021.03.09. 168 Views 0 Likes 0 Ratings

168 Views 0 Ratings Rate it

Fokozza a nappali természetes fényét a könnyű és világos nappali tér létrehozásához használt elemekkel. Megosztjuk a részleteket és a vásárlás helyét.

Szereted, ha megkapod ezt a megjelenést? Van egy csomó, amit meg kell néznünk itt. Vagy keressen további ötleteket a tárolódobozok hogy kettős lehet, mint oszmán. És nekünk is több van nappali ötletek is!

Könnyű és világos nappali design elemek a Remodelaholic segítségével, az SLPH 2018 Home 12 Richmond American Homes (79) segítségével

SLPH 2018 Home 12 Richmond American Homes, Fotó: Remodelaholic

Vedd meg ezt a megjelenést: Világos és világos nappali

Egy kis nappali hely nagyobb és fényesebbnek tűnhet, ha megfelelő bútorokkal és díszítéssel javítják. Ma inspirált minket ez a tágas, világos és világos nappali a Richmond American Homes által a Salt Lake Parades of Homes 2018-ban, a Home 12-ben. Lépésről lépésre lebontjuk az Ön számára.

6 tipp a szoba felújításához.  Világos és világos nappali tekintse meg a Remodelaholic.com oldalt

1. Tároló oszmán

Dekoráláskor a tárolás mindig bónusz. Csomózott tároló oszmánnal kettős vagy hármas feladathoz használható. Használja a lábak felrúgására, takarók, játékok, távirányítók és egyebek tárolására. És próbáljon meg stabilabb dohányzóasztalt létrehozni. Kis hely díszítésénél mindig plusz a több funkcióra alkalmas darab felhasználása.

2. Nagy absztrakt grafika

A fehér és világos semleges színpalettával való ragaszkodás nagy műalkotásokkal vonzza a tekintetet. Lógjon egy kanapé fölé egy ablak közelében, hogy a természetes fény visszaverődjön az űrbe. És ha kipróbálnád magad saját készítésedben, megtettük bemutató azért!

3. Tároló végtábla

Tudom, megint a tárolóval, de szép és működőképes lehet. Ne csak fogjon meg egy asztalt, adjon hozzá egy polcot, hogy könyvet, távirányítót és egyebeket tároljon a polcokon. És ha nem akarja látni az összes tároló cuccot, keressen néhány kosarat, amellyel be lehet csúszni az egyenletesebb megjelenés érdekében.

4. Dobjon párnákat

A dobópárnák nagyszerű lehetőséget nyújtanak a textúra és a méret egy kis hozzáadására. Fogjon meg néhány csíkos vagy enyhén mintázott párnát, és párosítson néhány fehér vagy világosszürke párnával. Ezután helyezze a párnákat az összes sarokba, ezzel a metszettel, három párna csoportosítással.

5. Semleges szekcionált

A szoba világos és nyitott érzéséhez ragaszkodva ne sötétedjen be a szekcionált kanapéval. Ragaszkodjon a fehérhez, vagy ha ez megijeszt egy világosszürke színnel. Ez folytatja a nappali látszólag könnyű és világos természetes fényérzetét.

6. Fémes kiegészítők

Végül adja hozzá ezeket a kiegészítőket. Szeretjük ezeknek a kalapált vázáknak és a tükrös tálcának a fényvisszaverő tulajdonságait. A természetes fényt is visszatükrözik, és más textúraréteget adnak hozzá. Fejezze be őket néhány zöld ággal, amelyek életet és színt kölcsönöznek ennek az egyébként semleges térnek.

Hogyan lehet megszerezni ezt a lenyűgöző semleges nappali kialakítást az SLPH 2018 HOME 12 RICHMOND AMERIKAI HÁZAKBÓL, FOTÓ: REMODELAHOLIC

SLPH 2018 Home 12 Richmond American Homes, Fotó: Remodelaholic

Könnyű és világos nappali bevásárló lista

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Tudjon meg többet és olvassa el a teljes közzétételi irányelvünket itt.

Az alábbiakban hasonló vagy azonos elemeket gyűjtöttünk össze erről a térről, hogy segítsen Önnek hasonló megjelenést elérni saját otthonában. Egyszerűen kattintson az alábbi képek bármelyikére, ha többet szeretne megtudni az egyes elemekről. Lehet, hogy duplán koppintania kell a mobilon.

További remek életvitel Ez a megjelenés bejegyzése:

Kérjük, rögzítse később ezt a bejegyzést, és kövessen minket Pinterest:

Szerezd meg ezt a megjelenést Könnyű és világos nappali a Remodelaholic.com oldalon

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult reklámprogram, amelynek célja, hogy a webhelyek hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Emily Benson