Tevékenységek otthon, gyerekekkel! Töltse le az e-könyvet több mint 200 ötlettel

Avatar admin | 2021.04.28. 42 Views 0 Likes 0 Ratings

42 Views 0 Ratings Rate it

Erre az e-könyvre vártál! A több mint 200, gyerekekkel otthon végzett tevékenységből áll, és napokig elfoglalhatja kicsinyeit friss, új ötletekkel. Soha többé nem hallod az „unatkozom” szót (és kapsz egy kis időt magadnak is)!

Házi tevékenységek gyerekeknek

Ha sok időt tölt otthon a gyerekeivel, akkor tudja, milyen nehéz lehet a fiatalokat elkötelezni, szórakoztatni és egy kis időt szánni magára. Mindannyian felhasználhatunk néhány ötletet, amikor a fiatal gyerekeket aktívan meg akarjuk tartani mind a tanulásban, mind a játékban.

Annak érdekében, hogy segítsen, létrehoztam egyfajta „tananyagot”, egy több hetes otthoni tevékenységi menetrendet gyerekeknek és kisgyermekeknek!

Miután elsöprő választ adtam a gyerekekkel kapcsolatos tevékenységi ütemezésemre (amelyet akkor hoztam létre, amikor sok iskola bezárt 2020-ban), és több, Megdupláztam és létrehoztam egy e-könyvet, amely csak neked készült.

Kétszer annyi tevékenység, új ütemterv, ötletek, hogy józan tudjon maradni, miközben otthon vagy a gyerekekkel, és még egy csomó. Az egész be van csomagolva a Otthoni tevékenységek gyerekeknek e-könyv!

Ezenkívül feltétlenül iratkozzon fel alább a VIP csoportomba, ahová továbbküldöm a csoportjaimat legjobb Barkácsok, receptek és családi ötletek egyenesen neked.

Milyen tevékenységeket végezhetek a gyerekeimmel otthon?

Ha hozzászokott ahhoz, hogy fiatal gyermekei legyenek napközi vagy óvodai programokkal, és nyárra bezárják az iskolát, akkor ez mindent elsöprő érzés lehet! A napok hosszúak, a hetek pedig hosszabbak.

Szóval ezt állítottam össze több hetes tevékenységi ütemterv, hogy segítsen elindítani néhány ötletet. Elegendő ötlet van arra, hogy kitöltse hétköznapjait (nyitva hagyva hétvégéit) a következő négy hétre.

Valószínűleg lesz néhány extra tevékenysége, amelyet körülhintethet. Minden nap követheti a levelet, vagy felhasználhatja arra, hogy a menetrendet és az ötleteket gyermekeihez és családjához igazítsa. Nincs rossz módszer a használatára!

Az ütemezés anyagokkal, weboldalakkal és egyebekkel van összekapcsolva, hogy megkönnyítse a tapasztalatokat és minél interaktívabbá tegye azokat.

(Ha végigjárja az egészet és még mindig ötletekre van szükségük, itt vannak 41 ingyenes vagy olcsó dolog a gyerekekkel kapcsolatban!)

At Home tevékenységek gyerekeknek

Az, hogy egész nap otthon találja magát gyermekeivel, félelmetes javaslat a legjobb körülmények között, a szülők számára. Nem tagadható, hogy az otthoni szülőnek lenni nehéz koncert. Otthon dolgozunk, és most két (4 és 6 éves) gyerekkel vagyunk otthon egész nap, nagyon szükségünk volt valamilyen struktúrára és néhány friss ötletre.

Belép ezt az e-könyvet.

Összegyűjtöttem az összes legjobb ötletemet (néhány újat és régit), és összeállítottam neked itt. Ez egy erőforrás – egyfajta könyvtár. Valami, amire akkor jöhet, amikor még nincsenek ötletei, de a gyerekek többre éhesek. Valami olyasmi, amit úgy érez, mintha mindig a zsebében lenne.

Mi van benne?

Itt találja, mit talál az Otthoni tevékenységek gyerekeknek c.

 • 20 tematikus nap, mindegyik 8 témájú tevékenységi ötlettel, négy kategóriában (betűk, számok, kézművesség és érzékszervek)
 • Oktatási és / vagy szórakoztató tévéműsorok ajánlásai, amelyek megfelelnek a nap témájának
 • 2 strukturált napi menetrend opció
 • 1 saját készítésű ütemterv sablon
 • 1 napi ellenőrzőlista sablon
 • Több mint 30 ötlet a szabadtéri játékhoz
 • Több mint egy tucat ötlet a mozgáshoz vagy a fókuszalapú játékhoz
 • Szomszédsági tevékenységek
 • Tevékenységötletek, amikor minden más kudarcot vall
 • Cselekvésre méltó tippek az épeszűség megőrzéséhez az otthon-szülő rutinban
 • Csatolt anyagok listája
Házi tevékenységek gyerekeknek

Kinek lesz?

Az e-könyv tevékenységei, projektjei és ötletei a legalkalmasabb a 2-7 éves gyermekek számára. (Lásd alább, ha idősebb gyerekei vannak!)

Minden ötlet a saját gyerekeimmel végzett tevékenységek variációja. Mindegyik ötlet állítható, így családja igényeihez igazíthatja.

Általános fogalmak a következők:

 • levélismétlés, alapolvasás, alapírás
 • számfelismerés + írás, bevezetés az elemi matematikai ötletekbe
 • finom motorikus készségek (vágás, ragasztás, színezés)
 • színfelismerés és használat
 • művészet + kézművesség
 • érzékszervi játék, interakció a környezetünkkel
 • önálló játék
Házi tevékenységek gyerekeknek

Hogyan használjam?

Rajtad múlik! Ha kedveled a felépítést, követheted a mellékelt menetrendek egyikét, és bekapcsolhatod a tematikus napok különböző tevékenységeit. Így használva több mint négy hétig érhet el otthoni tevékenységi ötleteket.

A menetrend különböző napokra bontja a napot – tanulás, érzékszervi, kézműves, fizikai aktivitás stb.

Minden kategóriához talál egy hatalmas válasszon ötleteket, amelyeket bekapcsolhat. Vegye figyelembe a gyermek korát, mennyi idejét töltheti el, vagy hogy mindenki mit érez. Vannak szabadtéri játékötletek, betű- és számgyakorlatok, kézműves foglalkozások, érzékszervi projektek és még sok más. Néhány ötletet is felvettem arra, hogy mikor nem sikerül minden más.

Ha szeretnél rugalmasabb lenni, kiválaszthatod azokat a tevékenységeket, amelyeknek a gyerekek örülnének, és megszórhatod őket a napod során. Ilyen módon olyan lehet, mint egy könyvtár tele dolgokkal, amelyeket még soha nem próbáltál ki!

Akár játékot is készíthet belőle, és a gyerekei dobhatnak kockákat, vagy csukják be a szemüket, és mutathatnak valamelyik tevékenységre az egyik oldalon.

Nem számít, hogyan használja, friss és érdekes napokat fog megőrizni – és tartsa a gyerekeit elkötelezett.

Ez is segít egy kis időt szánni rá Ön, miközben a gyerekei elfoglaltak néhány új tevékenységen.

Töltse le az otthoni tevékenységek e-könyvet

Remélem, hogy szereti az e-könyvet, és hogy örömet szerez a családjának! Szívesen megnézném, hogyan használja, ezért címkézzen meg @lovelyindeed az Instagram-bejegyzéseiben vagy történeteiben, miközben gyermekei új tevékenységeket próbálnak ki.

Otthon maradni a gyerekekkel

Remélem, hogy ez az ütemezés segít szórakozással, tanulással és könnyedséggel tölteni napjait! Azt is nagyon remélem, hogy ez szülőként minden nap ad néhány percet, amelyet magának kaphat.

Ha a gyerekeid kipróbálják ezeket az ötleteket és szeretik őket, tudasd velem! Lehet, hogy további napokkal meghosszabbítom az óraterveket.

Ha még mindig szüksége van további ötletekre, hogy töltse ki idejét, vegyen fel néhányat a tevékenységi ütemtervére. Ezek a gyerekeim kedvencei:

Ábécé Jell-o Jigglers
Hogyan készítsünk gömbgödröt
Barkács-díj lyukasztó doboz
Kedvenc gyerek művészeti kellékeim
Nyuszi alakú rizs Krispies Pops
Kedvenc családbarát filméjszakai filmjeink
… .És könyvtárunk DIY játékok!

Amikor sok időt töltök egyedül a gyerekeimmel, eszembe jut, hogy mennyire fontos az otthon maradó szülő szerepe. Emlékeztetem arra is, hogy ez milyen kimerítő és kihívást jelenthet.

Az otthon maradó szülők valóban hősök! Ha ezen hősök közé tartozik, remélem, hogy ez egy erőforrás az Ön számára. Mindannyian segíthetünk egymásnak!

Egy másik tevékenységi erőforrás az idősebb gyerekeknek

Ha idősebb gyerekei vannak otthon, akiknek kreatív tevékenységre van szükségük, létrehoztam egy másik nagyszerű forrást az Ön számára is.

Tedd a cuccot egy kézműves e-könyv, amely 7-12 éves korosztály számára alkalmas. 15 kézművességgel és 3 újrafelhasználható tevékenységi lappal van tele, amelyek segítenek a kreatív gyerekek elfoglaltságában napokig és napokig.

Minden kézműves kellékeket használ, amelyeket a ház körül talál. Az olyan dolgok, mint az üres WC-papírtekercsek, gabonadobozok és egyebek, színes és hűvös kézművessé válnak.

Íme egy példa:

kézműves foglalkozás gyerekeknek

Kattintson az alábbiakra, ha nagyobb gyerekei vannak, és meg akarja nézni a Készíts Stuff e-könyvet!

Érezd jól magad! puszi

PS Ha további otthoni segítségre van szüksége, nézze meg a mi oldalunkat házimunka-diagram és takarítási ütemtervet! Ezek teljesen észnél tartanak.

Házi tevékenységek gyerekeknek
Forrás link


42 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok