Thai zöldbab Pilaf rizs

Avatar admin | 2021.01.31. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Pilaf megnyugtató, egykannás étel fűszerezett rizst biztosan sokáig teli és elégedett marad. Szinte minden országnak megvan a maga receptje, a Közel-Kelettől a Karib-tengerig, számtalan variációval és összetevő-kombinációval.

Nemrégiben sok olyan receptet készítettünk, amelyek a thaiföldi konyha ízeire inspirálódtak pad thai és curry-puffanások. Tehát ma szeretnénk megmutatni, hogyan készítsünk egy tál finom thai pilaf rizst.

Más néven piláf vagy pulao, a pilaf rizs egy egyszerű étel, amely készletben főzött rizst tartalmaz ízletes fűszerek, hús és zöldség keverékével.

Thaiföldi pilafunkat vegánná tettük egy kellemes barna rizs, zöldbab és piros paprika kombinációval, citromfűvel, kurkumával és mésszel ízesítve. A tökéletes pilaf kulcsa az, hogy a rizsszemek jól elkülönüljenek, ezért javasoljuk a basmati használatát, és alaposan öblítse le, hogy eltávolítsa a keményítő feleslegét.

Könnyen elkészíthető és hihetetlenül tápláló, ez a rizses étel egy ideális hétközi recept hogy az egész családja imádni fogja. Ami remek benne, hogy minden maradékot elraktározhat és másnapi ebéddobozába csomagolhatja.

Egy tál ebből a fűszeres thaiföldi rizsből egészséges vegán ételt készít, amely rostokkal, lassan emészthető szénhidrátokkal és fehérjékkel teli. Minden adagnak van 300 kalória, óriási 28% rost RDI és csak a zsírok 10% -a. Fantasztikus!


Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok