Ünnepi DIY szalvétagyűrűk az ünnepi asztalhoz

Avatar admin | 2021.03.12. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

DIY ünnepi szalvétagyűrűk olcsó garlandból

Ünnepi DIY szalvétagyűrűk az ünnepi asztalhoz

Kellemes Ünnepeket! Úgy gondoltam, nagyon jó lenne megosztani mindenkivel ezt a könnyű, last minute ünnepi szalvétagyűrű bemutatót. Ez az évszak, amikor az idő rövid, és a dolgok elfoglaltak. Az utolsó dolog, amire szükségünk van, az a táblázatbeállításokkal kapcsolatos hangsúlyozás. Ha történetesen szüksége van valami gyorsra az asztalok öltöztetéséhez, ezeket az ünnepi barkács szalvétagyűrűket eltakarja!

Erre az ötletet kaptam, miközben a Target-ben voltam. Természetesen imádom átnézni lakberendezési folyosóikat, amelyek jelenleg ünnepi dekorációval vannak tele. Láttam ezt a kedves kis zöld füzért 8 dollárért! Alku! Válogatós vagyok a műzöldjeimmel kapcsolatban, de ez nagyon jól nézett ki (főleg az ára miatt). Tudtam, hogy ebből hűvös asztaldísz vagy szalvétagyűrű lehet.

Greenery Szalvétagyűrű DIY

Kövesse ezeket a lépéseket, hogy szalvétagyűrűt készítsen bármely ünnepi koszorúból. A Dollar Stores jó forrás lehet az olcsó füzérekhez. Hasznos, ha a füzéren hajlítható huzal van, ez megkönnyíti a gyűrűk formázását. Azt is szeretném javasolni, hogy a drótvágáshoz használjon drótvágókat. Erős olló elvégezheti a munkát, de nehéz is lehet. És miért tönkreteszi a jó ollót?

drótvágók drótkoszorú vágásához

Kezdjük, ugye?

Anyagok:

(Az Ön kényelme érdekében társított linkeket is mellékeltem. Ezeknek a linkeknek a felhasználásával kis százalékot keresek egy vásárlásból. Önnek nincs többletköltsége. itt olvashat bővebben az affiliate linkekről.)

olcsó karácsonyi girland

Utasítás:

1. lépés: Vágjon egy kis darab koszorút.

vágjon le egy kis koszorúdarabot

Fogja drótvágóit, és vágjon le egy darab koszorút. A hossza attól függ, hogy vastag-e a szalvétája. Vannak ezek a kopott vörös bivaly csekk szalvéták, amelyeket július 4-re készítettem, és az ünnepekre újra felhasználom őket! (Megnézheti a bemutató azoknak a piros szalvétáknak itt.) Az anyag kissé vékony, ezért kb. 4 hüvelykes koszorú darabot vágtam.

2. lépés: Hajlítsa a koszorú darabot gyűrűvé

formálja gyűrűvé füzérdarabját

Hajlítsa a koszorú darabot gyűrűvé. Ezért segít, ha drótkoszorút használunk! Csak annyit kell tennie, hogy körbe formálja és összecsavarja. Ezután tetszés szerint megpihetheti a gyűrű zöldjét.

koszorú gyűrű

Mindenképpen győződjön meg arról, hogy a gyűrűjén nincsenek éles, szabadon álló vezetékek. Ha igen, csak rögzítse fogóval.

3. lépés: Helyezze be a szalvétát

Piros szalvéták barkácsszalvétával, koszorúból

Most a móka kedvéért. Vegye ki az egész szalvétát, és húzza át a gyűrűn. De itt van egy másik módszer erre.

Vedd el a szalvétát, és laposan tedd ki. Fogja meg a szalvétát középen, és helyezze a szalvétagyűrűt a középső hajtás fölé. Voálá!

zár-megjelöl kép zöld szalvéta gyűrűk körül egy piros ünnepi szalvéta

Azt hiszem, a szalvétagyűrűk valóban hozzáadják a terítékhez, különösen, ha olyan vagy, mint én, és csak egy kis kerek asztalod van. Stílusos anélkül, hogy túlzsúfolná az asztalt. Úgy gondolom, hogy ezek az extra simítások igazán különlegesnek érzik az ünnepeket. És ahelyett, hogy minden egyes szalvétagyűrűre 5 ​​dollárt költött, 8 dollárt költött az egész projektre. Bónuszként valószínűleg lesz koszorúmaradvány, amivel díszíteni lehet!

Ha további nagyszerű ötleteket szeretne az ünnepi asztalához, nézze meg ez a gyönyörű Holiday Tablescape.

Karácsonyi asztal gyertyákkal, piros szalvétákkal és ünnepi szalvétagyűrűkkel

Szeretnék egy pillanatra kívánni mindenkinek boldog és biztonságos ünnepeket és örömteli új évet. Most egy éve írok a Pretty Handy Girl-nek, és nem lehetek hálásabb ezért a lehetőségért, hogy kapcsolatba léphessek mindannyiótokkal. Nagyon köszönöm, hogy olvasó vagy! Annyit jelent számomra, hogy itt vagy.

karen aláírás

~ Lásd még Karen oktatóanyagait ~


karen a dekorációbólSzia! Karen vagyok, a Lakberendezési és Barkács Blog létrehozója: Decor Tipp. A keleti part őslakosa vagyok, de jelenleg gyönyörű Seattle-ben élek férjemmel, két csodálatos gyermekünkkel és pörgős búzaterrierünkkel.

Általában valamilyen kézművességgel, a másikban pedig kávéval találhat meg. És mindig átrendezem a bútorokat vagy a lámpákat szobáról szobára. Szenvedélyem (olvasható: megszállottságom) a díszítés, a barkácsolás és a kertészkedés iránt. Röviden: imádom, hogy a házam otthonná váljon.

Sokakhoz hasonlóan engem is inspirál az, amit a lakberendezési magazinokban látok, de nem annyira az árcédulák inspirálnak. Következésképpen szeretek szép költségvetés-barát lakberendezési tárgyakat találni és létrehozni. Fej-fej versenyben fogadni mernék, hogy soha nem tudnád a különbséget a tervezői cikkek és a barkácsolási alkotásaim között! Számos barkácsolási projektem a varrásra, a kézműveskedésre, a felújításra és a szervezésre összpontosít. Néhány kedvenc projektem az volt csinos koszorúk, a sajátom varrása bojt kéztörlő, és kézművesség ezek a divatos fa gyöngy füzérek. Alig várom, hogy barkácsolási projektjeimmel inspirálhassalak és felpezsdíthessem kreativitását.

Mindig kapcsolatba léphet velem a Pinteresten, Twitter vagy Instagram.
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok