[Updated] Az Xbox Live Gold növekszik, és a Game Pass jobban néz ki, mint valaha – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.23. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Xbox Live Gold promóciós kép
Microsoft

Az Xbox Live csaknem két évtizede létezik, de a Microsoft már nem tűnik nagyon szívesen prémium „Gold” opciójának. Az előfizetési szolgáltatás, amelyre a legtöbb online multiplayer játékhoz szükség van, drágul. A Microsoft azt mondta az előfizetőknek, hogy havi költsége 9,99 dollárról havonta 10,99 dollárra nő, ami tovább taszítja az előfizetőket a Game Pass felé.

Frissítés: Gyors kiáltás után a hosszabb távú Xbox Live Gold vásárlások áremelkedése miatt A Microsoft megfordította a mai áremelkedést, visszaállítva az eredeti árat. Tehát havi 10 dollár, három hónapra 25 dollár, hat hónapra pedig 40 dollár, és a pénzmegtakarító 60 dollár tizenkét hónapra opció is. A 6 és 12 hónapos opciók nem élnek a Xbox Live Gold áruház listája még, de valamikor meg kell.

Ezen túlmenően, a Microsoft azt mondja, hogy ingyenesen játszható online multiplayer játékok, mint Fortnite, a továbbiakban nem lesz szüksége fizetett Xbox Live Gold tagságra.

Az eredeti történet további része következik.

Még mindig pénzt takaríthat meg egy több hónapos csomagon, 3 és 6 hónapos kötegekkel, 30, illetve 60 dollárral. De ezek az árak drágábbak, mint régen: a 3 hónapos opció 5 dollárral több, míg a 6 hónapos opció 20 dollárral több. A 12 hónapos opció gyakorlatilag megduplázódik: a Microsoft igen már nem adja el, és korábban csak 60 dollár volt, ami jelentős megtakarítást jelent. Fél évig nem volt lehetőség három hónapnál hosszabb időre vásárolni a Microsofttól, úgy gondolták, hogy az Amazonhoz hasonló üzletek továbbra is a régi áron adják el a kódokat.

A Microsoft az elmúlt egy-két év mintájához hasonlóan az Xbox Live Gold előfizetőit próbálja megnyomni rá a Game Pass Ultimate-re, all-in-one előfizetői szolgáltatása online játékokhoz, mindent elfogyasztható játékokhoz Xboxon és PC-n, valamint játékstreaminghez mobilon (hamarosan más platformokra kerül). A meglévő Xbox Live Gold előfizetőknek lehetőségük van arra, hogy hátralévő arany idejüket Game Pass-ra konvertálják, még akkor is, ha majdnem egy évük van hátra – jó üzlet, mivel a Game Pass Ultimate havi 15 dollár. Az Xbox Live Gold néhány ingyenes játékot tartalmaz, de csak havonta kettőt.

A Microsoft szerint Xbox Live rendszere nem múlik el hamarosan, és nincsenek tervei a régóta várt változásokra, például az ingyenes online játékhoz a szabadon játszható címekhez. A változások nem azonnaliek és nem univerzálisak: a jelenlegi Gold-előfizetőknek legalább 45 nap áll rendelkezésükre, hogy választhassanak az előfizetésért fizetendő többet, a Game Pass Ultimate-ra való áttérés vagy az Xbox online szolgáltatások teljes elhagyása között.

Figyelembe véve, hogy mennyire nehéz most megtalálni az Xbox X vagy S sorozatot, Lehet, hogy a Microsoftnak nem tetszik a válasz, amelyet egyes játékosoktól kap.

Forrás: A perem
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it