Valentin napi barkácsolás: Szőtt szalagos szívkosarak

Avatar Gadam | 2021.01.25. 62 Views 0 Likes 0 Ratings

62 Views 0 Ratings Rate it

Ez egy szponzorált bejegyzés, amelyet a (z) nevében írtam Design által készített szalag

Van valami a kézzel készített ajándékban, amely sokkal őszintébb. Különösen, ha ez az ajándék szív alakú! Ezen a Valentin-napon valami különlegességet készíthet, ha egy rózsaszínű, vöröses és szilva gyönyörűen nyomtatott szalagokból emlékműves kosarat készít. Ezek a szőtt szalagos szívkosarak éppen akkorák, hogy felakaszthatók egy ajtóra. És még be is csaphat egy mini kártyát és élvezheti!

Ezeket a szövött szalagos szívkosarakat a klasszikus papírverzió ihlette, amely Skandináviában szerte népszerű. Szaténszalagból és gyapjúkeverékből készült filcből készül, amelyet évente használhat Valentin-napi meglepetés leadására.

Ezeknek a kosaraknak a tervezésénél mindegyik verzióhoz két koordináló szalagot választottam, hogy hangsúlyozzam a szövött megjelenést. Ezután mindegyik szalaghoz kiválasztottam a megfelelő gyapjú keverék filclapokat, és létrehoztam egy sablont, amely mind a filcet, mind a hámozható és ragasztott szövet biztosítékot levágta.

Megállapítottam, hogy mindkettő vágása a vágógépemen egyszerű és pontos. A filcet a ragadós vágószőnyegen hagyva, mind a hat darab biztosítékot hozzáadtam mind a rózsaszín, mind a piros filc darabhoz. Ezután nagyon óvatosan, követve az alábbi grafikát, olvassa össze a szalagot a nemez körül úgy, hogy egyenként eltávolítja a biztosítékból a papírt. Ehhez kellett néhány prototípus, hogy megtaláljam a legjobb módszert, mivel a biztosíték tapintású.

Létrehoztam egy teljes fényképes oktatóanyagot, ahol láthatja a lépéseket, amelyekkel a szalagot ráhelyeztem a filctámlára, majd a két összehajtott szívfelet egybe szőttem, hogy létrehozhassam a saját magára vonzó kosarakat.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Lia Griffith fotó bemutatója a szövött szalagos szívkosarakhoz

kézzel készített szövött szalagos szívkosarak DIY szív tasak Valentin napraszőtt szalag szívkosárszőtt filc és szalagos szívkosarak Valentin-napra Barkácsszövött szalagos szívkosarak

Tudjon meg többet a Ribbon by Design-ról

Design által készített szalag egy kis, női tulajdonú vállalkozás az Egyesült Államokban. Stúdiónkban az összes alapszalagunkat megtervezzük és kinyomtatjuk festék-szublimációs technológiával. Nem fognak elhalványulni, hámozni vagy pelyhezni, mivel a rajzot speciális ragasztó festékekkel festik a szalagra. Szalagjaink varrhatók, címkeként használhatók, és alkalmasak foltvarráshoz és más kézműves projektekhez. Az egyedi nyomtatott szalag a mi specialitásunk. Örömmel segítünk az egyedi szalaggal kapcsolatos kérdésekben, és büszkék vagyunk kiváló ügyfélszolgálatunkra.
Source link


62 Views 0 Ratings Rate it