Valentine Garland dekor ötlet »Barkácsolás a Lovely Indeed-től

Avatar admin | 2021.02.01. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Ez a DIY Valentine koszorú az egyik legnépszerűbb bejegyzésünk! Ez a csillogó füzér tökéletes Valentin-ajándékot vagy lakberendezést kínál.

valentin koszorú
valentin koszorú
valentin dekoráció

Porolja le íját és nyílját, mert Ámor a városba érkezik, emberek!

Ez a Valentin-girland szórakoztató, csillogó, költségvetés-barát Valentin-napi barkácsolás, amelyet gyermekei számára létrehozhat barátainak, szerelmének vagy barátainak.

Psst – ha további Valentin-napi ötleteket keresel, itt tudósítok rólad:

És mindenképpen jelentkezz be a VIP csoportomba, ahol a legjobb ötleteimet továbbküldöm neked.

Tökéletes Valentine Craft ötlet, hogy együtt alkossunk

Nagyon szeretem ezt a Valentin kézműves ötletet, és nem csak azért, mert ez az egyik legnépszerűbb bejegyzésünk!

Tökéletes projekt a gyerekekkel vagy a barátnőivel. Nemrég készítettem egyet Maggie-vel, és neki volt a legnagyobb mulatság, amikor ő irányította a csillogást.

Be kell vallanom – majdnem nem többé csillogással vetít, mert rendetlen. De kiddókkal együtt használni annak az örömnek köszönhető, hogy kijönnek belőle.

És az eredmény itt olyan csillogó és szórakoztató, hogy mindezt megéri!

Hogyan ajándékozzon, akaszthasson fel vagy jelenítse meg Valentine Garland-ját

Az évek során jó néhány ilyenet készítettem! Több mint 10 évvel ezelőtt hoztam létre az elsőt, és ezután sokakat megajándékoztam.

Annak érdekében, hogy ezt a Valentin-girlandot megajándékozhassam, imádom, hogy valahol csak besurranok, és hagyom, hogy a címzett meglepődjön. Különösen aranyosnak tűnik egy fürdőszobai tükör felett vagy a hűtőszekrényen.

Borítékba is teheti, és Valentin-koronaként odaadhatja a koszorút.

Akasztáshoz vagy megjelenítéshez mindig ajánlom Parancshorgok. Ez a típus kicsi és tiszta, ezért nem fogja felhívni a figyelmet a Valentin-koszorúról.

Anyagok a VAlentine Garland elkészítéséhez

Anyagok

Megjegyzés az anyaglistáról. Amikor kezdtem ezeket létrehozni, nem volt hozzáférésem egy Cricut géphez, ezért a betűket papírra nyomtattam, és kézzel kivágtam. Teljesen kivitelezhető! A Cricuthoz hasonló vágógép csak felgyorsítja a folyamatot.

valentin dekoráció

Hogyan készítsünk egy csillogó Valentine GArland-t

 1. Először nyomtassa ki a Valentine üzenetet nagybetűkkel az Ön által választott betűtípussal (én Arial Blacket használtam, 100 pt. Méret). Vágja ki a leveleit. Alternatív megoldásként, ha rendelkezik Cricut-géppel, létrehozhatja a betűit a Cricut DesignSpace-ben, és tetszés szerint méretezhetővé teheti azokat. Vágja ki a leveleit.
 2. Ezután ecsettel kenjen bőséges mennyiségű ragasztót az egyes betűk elejére, majd szórjon rá csillogást (és szórással értem a douse-t).
 3. A teljes, vastag csillogás érdekében javasoljuk, hogy ismételje meg a 2. lépést. Engedje meg, hogy a levelek egy kicsit száradjanak. Ezután csak festessen több ragasztót az eredeti csillámrétegre, és adjon hozzá ismét több csillogást. Ismételje meg, ha spot lefedettségre van szüksége.
 4. Ezután rendezze a betűket csillogással fejjel lefelé és hátrafelé, és helyezze el a kívánt húr hosszát.
 5. Helyezzen egy kis pontot forró ragasztóval az első betű tetejére, és süllyessze be a húrot. Ismételje meg az egyes betűket, biztosítva, hogy mind egyenlő távolságra legyenek egymástól.
 6. Ha végzett, kössön egy kis hurkot a húr mindkét végébe, hogy felakassza (opcionális). Tegye le a Valentin-füzérét, és gyönyörködjön!
valentin dekoráció
valentin dekoráció
valentin dekoráció
valentin dekoráció
valentin dekoráció
valentin koszorú

Érezd jól magad!

Használhatná ezeket zillion módon! Úgy képzelem el őket, mint egy kis Valentin-köszöntést a fürdőszobában vagy a folyosó tükrében, a méz kedvenc székének támlájára terítve, vagy akár reggeli meglepetésként a szekrényben lévő fogasra fűzve. Hogyan használnád? puszi

valentin koszorú
valentin dekoráció
valentin dekoráció
valentin dekoráció

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékot kapok, ha ezen linkek valamelyikén keresztül vásárol, és nem terheli önnek külön költséget. Köszönöm, mint mindig a támogatását!

Aktív idő
1 óra

Teljes idő
1 óra

Nehézség
Könnyen

Becsült költség
5 USD

Anyagok

 • fehér papír

 • ragasztó vagy ModPodge

 • csillám

 • ragasztópisztoly

 • hímzőfonal vagy pékzsinór

Eszközök

 • olló

 • opcionális: Cricut gép


Source link


18 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok