Vedd meg ezt a pillantást: Fixer felső kis kunyhó a préri konyhán

Avatar admin | 2021.06.10. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Tanulja meg, hogyan kell díszíteni, mint Joanna ezzel a Get This Look bejegyzéssel a Fixer felső kis kunyhójáról a Prairie konyhában. Megosztjuk tippjeinket, trükkjeinket, és hogy hol találhatunk azonos vagy hasonló elemeket.

Ha nem tudsz betelni a Fixer Upper stílusával, nézd meg ezeket a bejegyzéseket: parasztház stílusú táblák, Fixer Felső konyha tervezési elemek, és DIY Fixer Felső Projektek.

Fixer Felső kis kunyhó a prérin Hogyan lehet megjelenést szerezni a Remodelaholic.com oldalon

Vedd meg ezt a pillantást: Fixer felső kis kunyhó a préri konyhán

Ma visszatértünk egy újabb Fixer Upper “Get This Look” bejegyzéssel. Ma megbeszéljük a Kis kunyhó a prérin konyha! Maga az otthon olyan volt, mint amilyennek a címetől elvárható volt, igazi kunyhó. A háztulajdonosok új házukat tanyaházzá akarták alakítani, de ipari forgatással. Ezeket az ipari részleteket a frissített konyhában több elemben fogja látni!

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Tudjon meg többet és olvassa el a teljes közzétételi irányelvünket itt. Képek engedélyével használt képek Magnólia piac.

Nyitott koncepció

Vizsgáljuk meg közelebbről ennek a gyönyörű, nyitott konyhának a részleteit. Joanna divatja szerint a falakat fehér fedél borítja. Azonban ezen a téren a shiplap kevésbé nyaralószerűnek érzi magát, és egy kicsit korszerűbb. A felső fa gerendákkal és a látható fémelemekkel párosítva a konyhában sokkal iparibb parasztházi hangulat van. Ha telepíteni szeretné saját shiplap-ját, akkor a megjelenését INGYEN kaphatja meg ezt a technikát, vagy hagyományosabb stílust követhet ezt az oktatóanyagot vagy ezt.

Fixer Felső kis kunyhó a prérin Hogyan

Beton munkalapok

A munkalapok betonnak tűnnek, vízesés szélével (mint Karisa barkács konyha szigete), ismét hozzájárulva ehhez az ipari hangulathoz. A mennyezetre szerelt vas polcegység művészeti alkotás, és remek módja annak, hogy extra tárhelyet adjon egy olyan konyhában, amely valójában csak a szekrények egyik oldalával rendelkezik (és a megjelenés hasonló ehhez a Medina által megosztott IKEA hack polchoz) itt).

Ipari érintések

A szellőzőnyíláson végzett munkák szabadon maradnak, ami egyedülálló elem és fókuszpont is.

Induljon el egy ipari parasztházhoz a Fixer felső kis kunyhó újjáteremtésével a Prairie Kitchen-en

A szoba külső ajtajai feketére vannak festve, hogy gyönyörűen kontrasztosak legyenek a szoba összes fehérjével, és összekapcsolódnak a Prairie konyha Fixer felső kis kunyhójának néhány más elemével. A bárszékek zökkenőmentesen kösse össze ezeket a színeket és textúrákat. Szeretjük az összképet és érzést ezen a téren!

Hogyan lehet hasonló képet kinézni a Fixer felső kis kunyhójából a Prairie Kitchen-en

Vásárolja meg a Look-ot

Az alábbiakban felsoroltunk néhány elemet, hogy segítsen Önnek a Fixer felső kis kunyhójának megjelenésében a Prairie Kitchen-en saját otthonában! Egyszerűen kattintson az alábbi képek bármelyikére, ha többet szeretne megtudni az egyes elemekről (előfordulhat, hogy duplán kell koppintania a mobilon).

További javítófelszerelés a külsőhöz:

Kérjük, rögzítse ezt a bejegyzést későbbre:

Nézze meg a Fixer felső kis kunyhóját a Prairie Kitchen-en, amely a Remodelaholic.com oldalon található

Eredetileg közzétették: 2017.3.11. // Frissítve 2021.7.17

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult reklámprogram, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Sára