A Kensington StudioDock egy olyan töltőállomás, amely az iPad készüléket iMac-be változtatja – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.12. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Az iPad egy iMac megjelenésű állványhoz dokkolt, miközben vezeték nélkül töltötte az iPhone-t és az AirPod-kat
Kensington

Ha fantasztikus módot keres az Apple-termékek dokkolására és feltöltésére, akkor nincs hiány lehetőségekből. De Kensington’s StudioDock lehet a legjobban kinéző és legfunkcionálisabb lehetőség. Egy állvánnyal dokkolhatja és töltheti be iPad Pro vagy Air készülékét, hogy iMac-szerű megjelenést kölcsönözzen neki, miközben iPhone, AirPods és Apple Watch készülékét töltheti fel egy opcionális kiegészítővel. Útközben még számos portot is kap.

A StudioDock miniatűr iMac-nek tűnik, amikor dokkol egy iPad-et, csak adjon hozzá egy Bluetooth-billentyűzetet, és máris indulhat. Az állvány alja két Qi vezeték nélküli töltőként működik, az első 7,5 W-ra képes iPhone-ján, a másik pedig 5 W-ig képes kiszivattyúzni az AirPod-okhoz. Csatlakoztassa iPadjét, és gyors töltést kap az USB-C-n keresztül 37,5 W-on.

Egy iPad dokkolt egy állványhoz
Kensington

Kensington még egy opcionális Apple Watch töltőt is tervez kínálni, amelyet később 2021-ben csatlakoztat az oldalához. Fordítsa meg az állványt, és számos portot talál, köztük egy USB-C portot, amely támogatja az 5V / 3A és 9V / 2A töltés, három USB-A port 5 V / 0,9 A feszültség mellett, egy 3,5 mm-es audio csatlakozó és HDMI 2.0 port, SD-kártyaolvasó és Gigabit Ethernet csatlakozó. Ez minden szükséges a teljes asztali beállításhoz. Vagy mindig elhelyezheti egy tényleges iMac mellett, és vezeték nélküli módon csatlakoztathatja a két eszközt a kettős képernyős műveletekhez.

Az állvány hátulja Ethernet-portot, három USB-A portot és USB-C-portot mutat
Kensington

A Kensington három modellt fog kiadni, amelyek támogatják a 11 hüvelykes iPad Pro, 12,9 hüvelykes iPad Pro és 10,9 hüvelykes iPad Air táblagépeket, és mindegyik mágnesesen csatlakozik egy iPad-hez, és álló vagy fekvő helyzetben forog.

Kensington nem adott meg megjelenési dátumot vagy árat a filmhez StudioDock mégis, de lehet iratkozzon fel a vállalat webhelyére értesítésre, amikor elérhető.
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it