Vegán tonhal tésztasaláta recept

Avatar admin | 2021.02.08. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

GYIK


Hogyan lehet a hideg tésztasalátát kiszáradni?

A tésztasaláta kiszáradásának megakadályozása érdekében meg kell légmentesen lezárt edényben tartsa a hűtőszekrény belsejében. Ha nincs megfelelő ételminőségű doboza, zárja le a salátástálat valamilyen fóliával.

A tésztasaláta kiszáradhat, ha túl sokáig levegőnek van kitéve. Ha ez megtörténik, csepegtessen egy kevés olajba, és keverje fel alaposan. Ha vegán tonhal tésztasaláta receptünket követi, használjon extra szűz olívaolajat.

A fenti receptünk ideális jelölt a szakaszos főzéshez, mivel állítólag mindenképpen hűtőben kell hűteni a tésztát. Tehát készítsen még néhányat, ossza fel egy adagos dobozokra, és tartsa hűtőben a következő napokra.

Meddig tart a hideg tésztasaláta?

Vegán tonhalas tésztasalátánk a hűtőben 5 és 7 nap között tart.

Itt van egy általános ökölszabály a házi ételek élettartamának becsléséhez. A nyers állati termékek felhasználásával készült ételeket, például a sushit, néhány órán belül el kell fogyasztani. A főtt állati termékeket használó ételek a hűtőszekrényben akár három napig is eltarthatnak. A hosszabb ideig tartó ételek növényi alapanyagokból készülnek, például a vegán tonhalas tésztánk.

A növényi alapanyagok, még inkább nyersen fogyasztva, nem pusztulnak el olyan gyorsan, mint mások, mint a hús vagy a hal. Ezért a vegán receptek az ideális jelöltek a szakaszos főzéshez. Remek ételeket készítenek piknikekhez és túrákhoz is, mivel hosszabb ideig frissek és ízletesek maradnak.

Javasoljuk, hogy főzzen annyi vegán tésztasalátát, hogy két vagy három étkezésig eltarthasson, és hűtőszekrényben tárolhassa.

Mi illik a vegán tonhalas tésztasalátához?

A tésztasaláták szépsége, hogy megvadulhatunk extra összetevőkkel és öntetekkel. Receptünkben kapribogyót, grillezett cukkinit, valamint zöld és fekete olajbogyó keverékét használtuk.

További összetevők, amelyek jól párosulnak a vegán tonhalunkkal, az érett szilva paradicsom, zöldborsó vagy aprított sárgarépa.

Vegán tonhalunk csicseriborsóból, néhány szójaszószból és aprított nori lapokból áll. A nori az, ami hozzájárul az ízletes tengeri ízhez. Tehát a receptben nincs igazi hal. De ha nem követi a szigorú vegán étrendet, adhat hozzá néhány garnélát vagy tintahal gyűrűt.

Végül egy jó tésztasalátát mindig frissítő itallal kell ellátni. Vessen egy pillantást a mi limonádék választéka inspirációért!


Source link


7 Views 0 Ratings Rate it