Stracciatella Gelato fagylaltkészítő nélkül

Avatar admin | 2021.02.07. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Elgondolkodott azon, mennyire csodálatos lenne otthon elkészíteni a fagylaltot? Megtettük, és eleinte elrettentett bennünket az az ötlet, hogy jégkrémgépet kell vásárolnunk … De aztán azt gondoltuk, hogy a gépek átveszik a munkánkat. Itt az ideje, hogy visszavágjunk és visszaszerezzük a munkánkat!

Az eredmény valóban figyelemre méltó: arfrissítő stracciatella (csokoládé chips) gelato fagylaltgép nélkül készült!

Ennek a kézzel készített fagylaltnak az elkészítése egyáltalán nem nehéz, de igen 2 percet igényel óránként, legfeljebb 8 órán keresztül. Tehát ideális, ha ezt otthon csinálja, mondjuk vasárnap.

Hogyan működik a fagylaltkészítő? Folyamatosan kevergetve lefagyasztja a keveréket, megakadályozva, hogy jégtömbgé váljon. A keverés elősegíti az apró jégkristályok kifejlődését, amelyek szerkezete elkülöníti egymástól, és megkönnyíti az átkanalazást. Jaj, nem túl tudományos magyarázat, de remélhetőleg egyértelművé teszi a munkánkat: az elkészítéséhez meg kell keverni a fagylaltot tejszínes.

Ha 30 percenként, vagy akár 1 óránként megkeverhetjük, mielőtt blokkot alkotna, akkor a küldetés teljesítve! Az alábbi lépésekben megmutatjuk, hogyan kell csinálni. Ne aggódj, könnyű és könnyed lesz.

Továbbá, mint itt, a Foodaciously-nál, arra is törekszünk, hogy ízletes recepteket egészségesebbé és étrend-barátabbá tegyünk, étcsokoládét és cukormentes édesítőszer eritrit.

Próbáljon választani étcsokoládé legalább 70% kakaó-szilárd anyaggal 80% és 90% lenne az ideális, mivel kevesebb és kevesebb cukrot. Itt a 99% -ot arra használtuk, hogy a cukrok majdnem nulla legyen.

Az eritrit egy fantasztikus cukorpótló az édességekhez és a desszertekhez. Ez egy természetes összetevő, amelynek íze olyan, mint a cukornak, de nem emészthető meg. Tehát ugyanazt a finom édességet kapja, de kalória nélkül. Elképesztő!


Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok