Vegán üveg tészta pad thai recept

Avatar admin | 2021.02.03. 36 Views 0 Likes 0 Ratings

36 Views 0 Ratings Rate it

Hát nem csodálatos a Pad Thai? Van egy másik fantasztikus recept a thaiföldi konyhában, a Pad Woon Sen néven, amely a gyönyörű üvegtésztát használja (AKA woon sen, átlátszó tészta vagy celofán tészta).

Arra gondoltunk, miért ne lehetne összekapcsolni a két ételt, és valami újdonsággá változtatni őket? Tehát itt van az üveg tészta pad thai receptünk az Ön számára. Nevezzük Woon Sen Pad Thai-nek!

Először babcsírát és földimogyorót szedtünk a klasszikus pad thaiból. Ezután kölcsönvettük az üvegtésztát, sárgarépát, káposztát és gombát a Pad Woon Sen receptjéből. Mint “párna” eszközök keverjük megsütjük, ezeket a finom alapanyagokat elvettük, és tökéletesen felszórtuk a wokunkba, jaj!

Míg a klasszikus Pad Woo Sen mártás halszószt és cukrot tartalmaz, mi szójaszószból és juharból készítettük a magunkét. A juhar használata nagyszerű módja annak, hogy ízet adjon és megszabaduljon a finomított cukroktól. A halszósz cseréjével elkészítettük ezt a receptet teljesen vegán. Aztán mindent madár szem chillivel és korianderrel díszítettünk az autentikus thaiföldi befejezés érdekében.

A veganizmus útjában állt egy másik összetevő: a tojás! A tojások az eredeti Pad Thai receptben szerepelnek, de helyette tofut használtunk. A tofu kiváló növényi eredetű, teljes fehérjék forrása, és nagyon hasonlít a sült tojásokhoz, amelyeket egyszer felpiszkoltak és aprítottak.

Úgy gondoljuk, hogy imádni fogja ezt az üveg tésztapadot, ha szórakoztató és vegán alternatívát keres a klasszikus recept helyett. Sok egészséges növényi összetevőt tartalmaz, és kiváló táplálkozási profilt kínál. Ráadásul könnyen elkészíthető és 30 perc alatt elkészül. Ébredjünk bele egyenesen!


Source link


36 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok